LALUNA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dorothy napisał(a):OJEJ czy moglibyśmy zmienić TEMAT???:roll: A co Ci nie pasuje w tym obszernym temacie :cool3: Zbyt ciężki ? :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Moja Foczka tez wygląda nieprzyzwoicie. Tz stwierdził nawet, że mogłabym brać z niej przykład w przyswajaniu treści talerza :D C'est la vie - żarłok nie ma lekko ;) Quote
AnkaG Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dorotko jak wiesz ja mam cztery miniatury sznaucerki. SDostaja to samo jeść. I TYLKO KAJA PUCHNIE W OCZACH. W zimie wygląda jak kulka. To tak żebyś nie myślała, że tu wszyscy mają tylko zgrabne szczuplutkie psiaczki. :diabloti: Quote
LALUNA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Taa jeszcze napiszcie pare postów na temat puchniecia, jedzenia, toczących sie foczek i parę innych takich. :diabloti: Dobra Dorothy dawaj te zdjecia Morgany. Co bedziemy po próżnicy gadali Quote
Dorothy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 nie ma mowy. Po co? Tylko sie nabijacie:placz::placz::placz: Quote
Peter Beny Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nie prawda , czekamy na nowe foty :lol::lol::lol::lol: Quote
AnkaG Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dorota no co ty. Na żartach się nie znasz? Daj fotki. Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja mam między innymi dwa onki i Focz, która musi mieć w misce tyle samo ile onki, bo jak nie ma, a w oku z zzachodzącą trzecią powieką umieszczona jest arcyczuła miara, to... :zly7: Quote
figa33 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dorothy dla wszystkich niedobrych :eviltong: ciotek i wujków na pewno przygotuje piękną i wyczerpującą sesję zdjęciową z Morganką w roli głównej i nie tylko:lol:, bo my się już doczekać nie możemy:placz::placz: Quote
cytrynka10 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 własnie czekamy na nowe foteczki Morganci :) Quote
monita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja też poproszę o zdjęcia - dawno nie widziałam Mordzian :p Quote
Dorothy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ale Was trzymam w niepewności :evil_lol: jeszcze chwilka...:cool3: Quote
Agnieszka Co. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dorothy napisał(a):Ale Was trzymam w niepewności :evil_lol: jeszcze chwilka...:cool3: To jest SADYZM!!!!:evil_lol: Quote
Dorothy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 eee tam od razu :evil_lol: TADAM!!!!!!!! OTO I ONA a właściwie one... Quote
Dorothy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 i jeszcze troche i co Wy na to??:cool3: Quote
Agnieszka Co. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ślicznie!!!! Barankowato i sznaucerkowato :loveu: A u fryzjera nie brykała? Quote
AnkaG Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jaka ładna fryzurka. :loveu: I wcale Mordzian nie jest grupy klops. :razz: Quote
tuxman Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No jak to nie jest grupy klops? Pewnie ze nie jest! Toż to wypasiony pulpecik! :diabloti::lol: Pozdrawiam Quote
Dorothy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Ślicznie!!!! Barankowato i sznaucerkowato :loveu: A u fryzjera nie brykała? nie brykała, tylko próbowała zjeść fryzjerkę :evil_lol: najpierw trzęsła się jak galareta, dygotała aż stół latał, potem jej przeszło, a jak przyszło do strzyżenia głowy to się zaczął balet bo na poważne rzucała się z zębami na sprzęt i panią. Założyłyśmy kaganiec, a potem do strzyżenia kufy taki sznureczek z bandaża na pysk, bo inaczej sie nie dało...:shake: była naprawdę niedobra i za cel postawiła sobie zeżreć panią razem z przyrządami.... Quote
Agnieszka Co. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja też nie raz mam ochotę zeżreć fryzjerkę :evil_lol:, więc się Morganie nie dziwię :lol: Quote
Dorothy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tuxman napisał(a):No jak to nie jest grupy klops? Pewnie ze nie jest! Toż to wypasiony pulpecik! :diabloti::lol: Pozdrawiam to bardzo zgrabny i dobrze zbudowany sznaucio panie tuxman, nie znasz sie pan na rasach :p poproszę nie być w opozycji do zachwyconych ciotek dobra? Quote
Czarodziejka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No....stara babka tak wyglądać nie ma prawa :mad: Bo wpędzi w kompleksy te młodsze :D http://images33.fotosik.pl/36/e419dfa9aaab13c5.jpg Quote
BIANKA1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :crazyeye: Oniemiałam z zachwytu :loveu: Przepiękna kluseczka i taka apetyczna :lol: Quote
Peter Beny Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jeju jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dorotko :crazyeye:, co ty umiesz zrobić z takiej biednej suni ( pamiętam ten widok ) :shake:, teraz to miss suń jest Morganka kochana :lol::lol::lol::lol: pozdrawiam serdecznie ;) Quote
Recommended Posts