Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorotko jak wiesz ja mam cztery miniatury sznaucerki. SDostaja to samo jeść.

I TYLKO KAJA PUCHNIE W OCZACH.

W zimie wygląda jak kulka.

To tak żebyś nie myślała, że tu wszyscy mają tylko zgrabne szczuplutkie psiaczki. :diabloti:

Posted

Taa jeszcze napiszcie pare postów na temat puchniecia, jedzenia, toczących sie foczek i parę innych takich. :diabloti:
Dobra Dorothy dawaj te zdjecia Morgany. Co bedziemy po próżnicy gadali

Posted

Dorothy dla wszystkich niedobrych :eviltong: ciotek i wujków na pewno przygotuje piękną i wyczerpującą sesję zdjęciową z Morganką w roli głównej i nie tylko:lol:, bo my się już doczekać nie możemy:placz::placz:

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Ślicznie!!!!
Barankowato i sznaucerkowato :loveu:
A u fryzjera nie brykała?

nie brykała, tylko próbowała zjeść fryzjerkę :evil_lol:
najpierw trzęsła się jak galareta, dygotała aż stół latał, potem jej przeszło, a jak przyszło do strzyżenia głowy to się zaczął balet bo na poważne rzucała się z zębami na sprzęt i panią. Założyłyśmy kaganiec, a potem do strzyżenia kufy taki sznureczek z bandaża na pysk, bo inaczej sie nie dało...:shake: była naprawdę niedobra i za cel postawiła sobie zeżreć panią razem z przyrządami....

Posted

tuxman napisał(a):
No jak to nie jest grupy klops?
Pewnie ze nie jest!
Toż to wypasiony pulpecik! :diabloti::lol:

Pozdrawiam

to bardzo zgrabny i dobrze zbudowany sznaucio panie tuxman, nie znasz sie pan na rasach :p
poproszę nie być w opozycji do zachwyconych ciotek dobra?

Posted

Jeju jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dorotko :crazyeye:, co ty umiesz zrobić z takiej biednej suni ( pamiętam ten widok ) :shake:, teraz to miss suń jest Morganka kochana :lol::lol::lol::lol: pozdrawiam serdecznie ;)