Dorothy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 o rany no jak wykręcisz Kicie to moja mama się zapłacze :placz: bardzo na nią czeka :loveu: Mordzian w środę o 9 rano idzie do..... fryzjera! TADAM!!!!!!!!!!:multi: Quote
Dorothy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nie ma mowy. Trzymamy się naturalnego piękna....:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ale na zimę to się nie pozbywajcie futerka ;) Nie do łysa!!! Quote
Dorothy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Ale na zimę to się nie pozbywajcie futerka ;) Nie do łysa!!! sugerujesz że zmarznie bidula na kanapie?? :evil_lol: nie, nie do łysa, ale chyba w kierunku modnej w tym sezonie fryzury "na sznaucerka":roll: Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A cóż to za okazja, że fryzjer się kłania? Quote
LALUNA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Czarodziejka napisał(a):A cóż to za okazja, że fryzjer się kłania? Coby nikt przez pomyłke na obiad pulpeta nie podał :p Quote
cytrynka10 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 LALUNA napisał(a):Coby nikt przez pomyłke na obiad pulpeta nie podał :p no mniejmy nadzieje :) Quote
LALUNA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 cytrynka10 napisał(a):no mniejmy nadzieje :) Chociaz z drugiej strony jak sie tak dobrze zastanowic to ja bym te kłaki jednak zostawiła. Kto by tam chciał na obiad włochatego pulpeta :evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 LALUNA napisał(a):Chociaz z drugiej strony jak sie tak dobrze zastanowic to ja bym te kłaki jednak zostawiła. Kto by tam chciał na obiad włochatego pulpeta :evil_lol: no tak włosy by komus utkwiły :) Quote
Dorothy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :angryy::angryy::angryy: podłe baby!!!!! :placz::placz::placz: Quote
LALUNA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dorothy napisał(a)::angryy::angryy::angryy: podłe baby!!!!! :placz::placz::placz: Cytrynka jak myślisz, czy ona nas obraza? :roll: :cool3: Nieeeeeeeeeeee pewnie, ma zły dzień :eviltong: Bo wiesz jak odchudzisz, to zaoszczedzisz na fryzjerze a i bąble od nozyczek Ci sie nie porobia, no i na karmie zaoszczedzisz. Ale bez ruchu to ani rusz. Plucha nie plucha a troche wiecej ruchu Morganie sie przyda. Quote
Dorothy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nie widzę związku :mad::mad::mad: pomiędzy bieganiem a fryzjerem zwłaszcza :puppydog: Morganka chyba zasługuje na to by od czasu do czasu wizytować fryzjera? Jakąs statystykę trzeba trzymać biorąc pod uwagę że ja u fryzjera ostatni raz byłam w lipcu 2005. :p I MORGANA WCALE NIE JEST GRUBA!:stormy-sad::stormy-sad: Quote
AnkaG Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ocenimy fo fryzjerze czy gruba czy nie. :eviltong: Quote
Dorothy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 prawda broni się sama! a Morgana gruba czy nie i tak ją kocham! Quote
AnkaG Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Fajnie przytula się do psiego sadełka. :lol: Quote
cytrynka10 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 pewnie ze kochasz i kochaj bo ten skarb zasluguje na miłosc :) Quote
Peter Beny Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Co ja tu czytam , Morgana gruba :lol::lol::lol: Nie prawda ona jest tylko przy tuszy trochę :cool3::cool3::cool3: Pozdrawiamy serdecznie całą gromadkę Dorothy :evil_lol::evil_lol: Quote
Dorothy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 OJEJ czy moglibyśmy zmienić TEMAT???:roll: Quote
Recommended Posts