kinga_kinga7 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 (edited) Lusia jest młodą,łagodną i przesympatyczną sunią w typie beagla, Lusia była przybłędą,zaopiekowała się nią pewna Pani,ale nie może jej dłużej trzymać ... obecnie Lusia jest w lecznicy w Kąkolewnicy,miała mieć dzisiaj sterylkę i jeśli wszystko byłoby w porządku,to mogłaby pojechać do swojego nowego domku w Szczecinie! [IMG]http://i45.tinypic.com/2199pv8.jpg[/IMG] Edited April 22, 2013 by kinga_kinga7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Lusia ma trafić do mnie ;] Ze swojej strony mogę zapewnić transport od Poznania/Bydgoszczy (zależy jak maleństwo będzie jechać) do Szczecina. Jeśli nie uda się zebrać odpowiedniej kwoty to oczywiście dorzucę resztę, ale serdecznie prosiłabym wszystkich o pomoc :) Dodatkowo (poza wątkiem transportu) chętnie odkupię jakieś obróżki, szelki, smycze i zabawki w dobrym stanie ;) Nie wiem jeszcze co Lusia lubi najbardziej, więc będę kombinować ze wszystkim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stzw Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 A ile kasy potrzebujecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 [quote name='stzw']A ile kasy potrzebujecie?[/QUOTE] hmm ... ciężko teraz określić ile :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isadora7 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 a ludziki od beagle wiedzą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 [quote name='Isadora7']a ludziki od beagle wiedzą?[/QUOTE] poinformowałam dzisiaj i mają przybyć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stzw Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 A na wątku transportowym napisałyście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 [quote name='stzw']A na wątku transportowym napisałyście?[/QUOTE] jeszcze nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 a ja nie mogę znaleźć info skąd Lusia ma jechać??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Biała Podlaska :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 [quote name='malawaszka']a ja nie mogę znaleźć info skąd Lusia ma jechać???[/QUOTE] w pierwszym poście już dodałam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 teraz organizujemy transport łączony (płatny, ale na wiecej psiaków to i koszty się rozłożą) dla kilku psiaków - Guciek ma jechać spod Radomia, przez Wawkę, Bydgoszcz, Piłę, Poznań (nie wiem jaka kolejność miast będzie bo się pogubiłam :lol: ) ale może jakbyście małą do Wawki dowieźli to by się załapała do Poznania - najlepiej skontaktujcie się z Guciek czy jakoś to da radę połączyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Byłoby super! Ja oczywiście z radością bym się do transportu dorzuciła jakby dało radę :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soboz4 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Daleko jedzie maleństwo, my na razie nie mamy żadnego planowanego transportu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 [quote name='soboz4']Daleko jedzie maleństwo, my na razie nie mamy żadnego planowanego transportu[/QUOTE] no kawałek drogi przed nią ;) jestem właśnie w trakcie rozmowy o transport z Warszawy do Poznania,jeszcze tylko muszę dogadać,czy pasuje sobota - bo ten dzień byłby najlepszy,dzisiaj Lusia ma sterylizację i chcielibyśmy,żeby co najmniej dwa dni została jeszcze z nami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakadu Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 na razie sobie zapiszę, później zajrzę dokładniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 [quote name='kakadu']na razie sobie zapiszę, później zajrzę dokładniej[/QUOTE] dzięki kakadu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shilomaniak Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Jestem na zaproszenie, niestety nikt ze znajomych nie wybiera się w te rejony :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 zaraz, zaraz, do Poznania z Warszawy jeździ czasem kcd, zaraz ją tu zawołam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Sorry Kinga-Ty wiesz,że psy Białej Podlaskiej to moja wielka miłość,wielka życzliwość i dobre myśli,ale niestety nie mam jak pomóc.Psinie życzę wszystkiego dobrego w nowym domku! E/W/R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Jeśli do piątku się nikt nie znajdzie to już postanowione, że jadę po młodą pociągiem, ale teraz wychodzi, że nawet z transportem do Wawki będzie ciężko :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Wszystko się zagmatwało, teraz potrzebujemy transportu z Radzynia Podlaskiego do Warszawy. Ja koszt paliwa pokryję. Ja mogę do Warszawy podjechać pociągiem. Nie dam rady jechać dalej, bo nie wróciłabym do domu na święta, to nie wchodzi w grę przy mojej rodzinie - urwą mi głowę. Byłabym na centralnym od 11:30 do 13:55 (powrót do Szczecina) jeśli by się ktoś znalazł :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 hmm ... troszkę nam się rzeczywiście zagmatwało i zrobiło się zamieszanie na wątku Lusi :roll::oops: aktualnie,szukamy transportu z Radzynia Podlaskiego (może jest ktoś stąd,oprócz mnie ;)) do Warszawy mam nadzieje,że coś znajdziemy :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 cioteczki na razie cała akcja odwołana - Lusia zostanie w lecznicy na dłużej,okazało się,że w nocy u tej kobiety u której była tymczasowo najadła się w nocy trutki na szczury :-( :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 O matko! to cholernie niebezpieczne! Mam nadzieję, ze wit.K pomoze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts