Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Lusia jest młodą,łagodną i przesympatyczną sunią w typie beagla, Lusia była przybłędą,zaopiekowała się nią pewna Pani,ale nie może jej dłużej trzymać ... obecnie Lusia jest w lecznicy w Kąkolewnicy,miała mieć dzisiaj sterylkę i jeśli wszystko byłoby w porządku,to mogłaby pojechać do swojego nowego domku w Szczecinie!

Edited by kinga_kinga7
  • Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusia ma trafić do mnie ;]
Ze swojej strony mogę zapewnić transport od Poznania/Bydgoszczy (zależy jak maleństwo będzie jechać) do Szczecina.
Jeśli nie uda się zebrać odpowiedniej kwoty to oczywiście dorzucę resztę, ale serdecznie prosiłabym wszystkich o pomoc :)

Dodatkowo (poza wątkiem transportu) chętnie odkupię jakieś obróżki, szelki, smycze i zabawki w dobrym stanie ;)
Nie wiem jeszcze co Lusia lubi najbardziej, więc będę kombinować ze wszystkim :D

Posted

teraz organizujemy transport łączony (płatny, ale na wiecej psiaków to i koszty się rozłożą) dla kilku psiaków - Guciek ma jechać spod Radomia, przez Wawkę, Bydgoszcz, Piłę, Poznań (nie wiem jaka kolejność miast będzie bo się pogubiłam :lol: ) ale może jakbyście małą do Wawki dowieźli to by się załapała do Poznania - najlepiej skontaktujcie się z Guciek czy jakoś to da radę połączyć

Posted

soboz4 napisał(a):
Daleko jedzie maleństwo, my na razie nie mamy żadnego planowanego transportu

no kawałek drogi przed nią ;) jestem właśnie w trakcie rozmowy o transport z Warszawy do Poznania,jeszcze tylko muszę dogadać,czy pasuje sobota - bo ten dzień byłby najlepszy,dzisiaj Lusia ma sterylizację i chcielibyśmy,żeby co najmniej dwa dni została jeszcze z nami

Guest Elżbieta481
Posted

Sorry Kinga-Ty wiesz,że psy Białej Podlaskiej to moja wielka miłość,wielka życzliwość i dobre myśli,ale niestety nie mam jak pomóc.Psinie życzę wszystkiego dobrego w nowym domku!
E/W/R

Posted

Jeśli do piątku się nikt nie znajdzie to już postanowione, że jadę po młodą pociągiem, ale teraz wychodzi, że nawet z transportem do Wawki będzie ciężko :(

Posted

Wszystko się zagmatwało, teraz potrzebujemy transportu z Radzynia Podlaskiego do Warszawy. Ja koszt paliwa pokryję.
Ja mogę do Warszawy podjechać pociągiem. Nie dam rady jechać dalej, bo nie wróciłabym do domu na święta, to nie wchodzi w grę przy mojej rodzinie - urwą mi głowę.
Byłabym na centralnym od 11:30 do 13:55 (powrót do Szczecina) jeśli by się ktoś znalazł :(

Posted

hmm ... troszkę nam się rzeczywiście zagmatwało i zrobiło się zamieszanie na wątku Lusi :roll::oops:
aktualnie,szukamy transportu z Radzynia Podlaskiego (może jest ktoś stąd,oprócz mnie ;)) do Warszawy
mam nadzieje,że coś znajdziemy :p