sonia1974 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Czekamy na wieści jeżeli sunia będzie się czuła dobrze to jest potrzeba żeby przebywała tak długo w lecznicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 [quote name='sonia1974']Czekamy na wieści jeżeli sunia będzie się czuła dobrze to jest potrzeba żeby przebywała tak długo w lecznicy[/QUOTE] nie mamy gdzie jej umieścić,szukamy jakiegoś dt,bo to poprzedniego nie wróci na pewno,zresztą nawet jakby wróciła,to mieszkałaby na dworze :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula_t Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 [quote name='kinga_kinga7']nie mamy gdzie jej umieścić,szukamy jakiegoś dt,bo to poprzedniego nie wróci na pewno,zresztą nawet jakby wróciła,to mieszkałaby na dworze :([/QUOTE] Ja się pogubiłam...A nie miała mała trafić do Pinkee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 [quote name='paula_t']Ja się pogubiłam...A nie miała mała trafić do Pinkee?[/QUOTE] do Pinkee jasne,że tak! ale chcielibyśmy zrobić jej jeszcze sterylkę na miejscu i jeszcze troszkę poobserwuje ją wet w lecznicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Lusia zostanie jeszcze w lecznicy ok tygodnia,ale dziewczyna jest bardzo dzielna ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula_t Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 [quote name='kinga_kinga7']do Pinkee jasne,że tak! ale chcielibyśmy zrobić jej jeszcze sterylkę na miejscu i jeszcze troszkę poobserwuje ją wet w lecznicy[/QUOTE] Rozumiem, dzięki za wyjaśnienie :) Cieszę się, że niuńka ma już zaklepany domek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Nadal nic nie wiem niestety :( Wiem, że to długo, jej opiekunka zastanawiała się nad wzięciem jej do siebie na tymczas, miała mnie poinformować o decyzji, ale póki co cisza :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 właśnie dostałam wiadomość od p.Marty ze Stowarzyszenia,Lusia dalej w lecznicy,lada dzień sunia będzie miała robioną morfologię i jeśli wyniki będą dobre,to Lusia będzie miała sterylkę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lara Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 No to super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Wyniki morfologii wyszły ok, Lusia miała sterylizację w poniedziałkowy wieczór. Czuje się dobrze, ale do 20ego nadal będzie pod okiem weterynarzy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Czyli do zdjecia szwów, tak? Ale potem do domciu moze już isć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']Czyli do zdjecia szwów, tak? Ale potem do domciu moze już isć?[/QUOTE] tak:) potem szukamy transportu do nowego domku Lusi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Już się nie mogę doczekać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lara Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 [quote name='kinga_kinga7']tak:) potem szukamy transportu do nowego domku Lusi:)[/QUOTE] Do ds???????? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Niechaj już sunia dotrze do domku:):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga_kinga7 Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 [quote name='__Lara']Do ds???????? :D[/QUOTE] tak! Lusia ma już zapewniony ds u Pinkee!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Mała szczęściara :) !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lara Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 [quote name='kinga_kinga7']tak! Lusia ma już zapewniony ds u Pinkee!!!![/QUOTE] No to cudownie! :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula_t Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 [quote name='__Lara']No to cudownie! :) :) :)[/QUOTE] Wspaniale! :) A transport zawsze się jakiś znajdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 W ostateczności pojadę pociągiem, chociaż mam nadzieję, że złapiemy jakiegoś stopa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda to dostałam dziś maila od opiekunki maleństwa - 'U Lusi wszystko dobrze oprócz tego, że musi siedzieć w klatce:( szkoda mi jej. Wygląda na zdrową, jest bardzo wesoła, taka mała wariatka - chce się bawić, skakać, przytulać, fajne stworzenie:)'. Już się nie mogę doczekać :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 to jak długo jeszcze ma czekać na podróż do domku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 W sobotę po nią jadę, ale nie wiem jak to będzie jak mi jej nikt nie chce dowieźć do Warszawy :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula_t Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Pewnie, że zagląda :) Niuńka musi jeszcze tylko parę dni wytrzymać.... Pinkee, a pisałaś na wątku transportowym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkee Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Nie pisałam, ale.. właśnie dzwoniła do mnie opiekunka Lusi ze stowarzyszenia i powiedziała, że urobiła męża tak, że oni ją podrzucą w niedzielę, a na sobotę ją wezmą do siebie na kąpu kąpu:D Także - Warszawo, przybywam! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts