ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='iwonamaj']Na FB zostało zamieszczone ostrzeżenie: Ostrzeżenie!! Ostrzegam wszystkich zwierzolubów , którzy spotkają się z osobą, która posługuje się mailem : mariola164..... nie oddawajcie jej psów!!! szczegóły na pw.[/QUOTE] To ona pytała o Puszka.... Trzeba sprawdzić co to za Osoba... śmierdząca sprawa... Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Najważniejsze ,że Puszek zostaje u Uli:):):) Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='ewu']To ona pytała o Puszka.... Trzeba sprawdzić co to za Osoba... śmierdząca sprawa...[/QUOTE] Boże co to za babsztyl :mad: Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Boże co to za babsztyl :mad:[/QUOTE] A może to facet... tego nie wiem... Mari123 obiecała pomóc w sprawdzeniu podanego adresu... Wg mnie to jakaś psycholka.... Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Szkoda ,że to Lubin a nie Lublin.... W Lublinie masa ludzi za dogo. Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='ewu']A może to facet... tego nie wiem... Mari123 obiecała pomóc w sprawdzeniu podanego adresu... Wg mnie to jakaś psycholka....[/QUOTE] i bóg jeden wie co takiej/ takiemu chodzi po głowie :shake::shake::shake: Quote
Livka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Super nowina - Puszku wszystkiego najlepszego :multi::loveu::multi: Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Byłam dziś z wizytą u Pani Uli :) zapłaciłam DT ( 100 zł ) oraz kropleki na pchły i kleszcze (35 zł ) [B]Razem wydatki : 135 zł [/B] z bazarku uzbieraliśmy kwotę 120 zł która została rozdysponowana na w/w potrzeby. ewu proszę potwierdź na bazarku rozliczenie tych pieniążków oraz uzupełnij rozliczenie. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-)-wakacyjny-bazarek-różności-)-30-06-22-00[/URL] Dziękuję :) Na moim koncie łącznie z bazarkiem + darowizną ode mnie i Iwonkimaj było [B]152 zł - 135 zł wydatki = 17 zł [/B] Puszek zostanie jeszcze zaszczepiony. Rachuneczek wstawię jak go tylko dostanę :) I teraz najważniejsza Wiadomośc dnia : [B][COLOR=#0000ff]PUSZEK ZOSTAJE ADOPTOWANY PRZEZ PANIĄ ULĘ[/COLOR][/B] :painting::painting::painting::bigcool::bigcool::bigcool: Długo dziś rozmawiałyśmy i Pani Uleńka stwierdziła że w sumie to on tak się już zgrał z jej stadem psio - kocim że nie wyobraża już sobie go oddac !!! :fadein::fadein::fadein: [B]Tak więc mamy kolejne szczęśliwe zakończenie[/B] :multi::lol: Tak więc zwrócimy jeszcze tylko Pani Uli za szczepienia i niech chłopak żyje długo i szczęśliwie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Basieńko ja się przypomnę i proszę o uzupełnienie w wolnej chwili bo się potem pogubię co mam rozliczone a co nie ;) Dziękuję :) Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Beatko jedzonko oczywiście Pani Uli dostarczone ...Pani Uleńka przepięknie dziękuję :loveu: Quote
ewu Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Martika sprawdź czy dobrze zanotowałam rozliczenia. [B]Ja mam jeszcze pieniądze z ciuszków sprzedanych przed bazarkiem. 78 zł - 3 ciuszki po 20 zł , jeden za 18 zł. Czy mogę przekazać dziaduniowi Pepe?[/B] Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='ewu']Martika sprawdź czy dobrze zanotowałam rozliczenia. [B]Ja mam jeszcze pieniądze z ciuszków sprzedanych przed bazarkiem. 78 zł - 3 ciuszki po 20 zł , jeden za 18 zł. Czy mogę przekazać dziaduniowi Pepe?[/B][/QUOTE] Jak najbardziej dziaduniowi się należy bo pewnie biedny jak mysz kościelna :( Quote
Beatkaa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Cieszę się,że Puszek zostaje u pani Uli na DS :):) Niech mu się wiedzie szczęśliwie :loveu::loveu: [quote name='Martika@Aischa']Beatko jedzonko oczywiście Pani Uli dostarczone ...Pani Uleńka przepięknie dziękuję :loveu:[/QUOTE] Nie ma sprawy :loveu: :):) Quote
Nadziejka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Puszenku[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%281%29.gif[/IMG]:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:pani Ulenko -wszystkiego zdrowiutkiego i najpiękniejszego dla Was Quote
iwonamaj Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Koleżanka z boksu Vanilki, po którą wczoraj pojechałyśmy do Olkusza... Vanilka bezpieczna, ale my nie mogłyśmy przestać myśleć o czarnej suni :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...-zostawić Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 najwyższa pora zmienic tytuł wątku bo ten strasznie przytłacza a przecież Puszek szczęśliwy w swoim domku :) Quote
Cantadorra Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Puszek już w domku, a ja zaproszę na bazarek dla Helenki, u której krucho z finansami: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246804-Na-Helene-od-Cantadorry-eleganckie-wspomnienie-lata-w-rozm-38-42-do-14-09-br Quote
Nadziejka Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Puszenku odwiedzam z pozdrowieniami dla calunkiej Twej rodzinki:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Cantadorra Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Ja również wysyłam pozdrowienia dla Pani Uli i Puszka :) Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Martika@Aischa']najwyższa pora zmienic tytuł wątku bo ten strasznie przytłacza a przecież Puszek szczęśliwy w swoim domku :)[/QUOTE] przypomnę się i proszę o zmiane tytułu ;) Quote
Nadziejka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Pani Ulence Puszenkowi , Suni :iloveyou: :iloveyou: Zdrowka I Radosci W Nowym Roczku, Co slychac ? Quote
iwonamaj Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani Ula. Przeprowadza się i może zabrać ze sobą tylko 1 psa... Quote
Recommended Posts