ewu Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Będziemy w piątek u chłopaka to zdamy relację :lol: fakt faktem Puszek rozpuszczony jak "dziadowski" bicz ;)[/QUOTE] A niech będzie rozpuszczony:) Uwielbiam rozpuszczać psiaki:):):) Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='ewu']A niech będzie rozpuszczony:) Uwielbiam rozpuszczać psiaki:):):)[/QUOTE] I ja nie mam nic przeciwko ;) a po Puszku widać że to "rozpuszczenie" to ze szczęścia :lol: Puszek po prostu kocha cały świat ;) Quote
Panna Marple Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Rozpuszczony, czyli po prostu kochany i szczęśliwy;) Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Puszek i Megi zapraszają na bazarek :) Naprawdę warto do nas zajrzeć ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245590-Fashion-by-Milady-%29-Mn%C3%B3stwo-firmowych-ciuszk%C3%B3w-i-nie-tylko-%29-05-08-22-00?p=21111096#post21111096 Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 A ja chciałam z całego serducha podziękować naszej Beatce i Różyczce za dostarczenie jedzonka dla naszego Puszeczka :loveu: Dziewczynki kochane dziękujemy w imieniu swoim i Pani Uli :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Martika@Aischa']A ja chciałam z całego serducha podziękować naszej Beatce i Różyczce za dostarczenie jedzonka dla naszego Puszeczka :loveu: Dziewczynki kochane dziękujemy w imieniu swoim i Pani Uli :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie ma za co Martunia :loveu: !!! Cieszymy się,że możemy pomóc :):):) Quote
iwonamaj Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Puszku, przepraszam za offa... Kto jeszcze nie podpisał? Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Z bazarku mamy 120 zł :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-)-wakacyjny-bazarek-różności-)-30-06-22-00?p=21139459#post21139459 W piątek zaraz po pracy podjadę do Pani Uli i opłacę jej DT za lipiec w kwocie 100 zł i zapytam o rachuneczek za szczepienie. Iwonko nie wiesz jaki to był koszt ??? Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Z bazarku mamy 120 zł :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-)-wakacyjny-bazarek-różności-)-30-06-22-00?p=21139459#post21139459 W piątek zaraz po pracy podjadę do Pani Uli i opłacę jej DT za lipiec w kwocie 100 zł i zapytam o rachuneczek za szczepienie. Iwonko nie wiesz jaki to był koszt ??? Do 120 zł z bazarku doliczam jeszcze 10 zł od iwonamaj oraz 22 zł od siebie. Razem u mnie w kasie do piątku : 152 zł i z tych pieniążków rozliczę się z Panią Ulą :) reszta co zostanie poleci na konto naszej ewu księgowej Puszka :) Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Rozmawiałam właśnie z Panią Ulą :) Umówiłyśmy się na poniedziałek. Puszek był u weta i dostał kropelki na pchły i kleszcze bo strasznie się chłopak drapał. Szczepienie w poniedziałek przed południem więc Pani Ula od razu przekażę mi rachuneczki. Wydatki lipiec : Opłata DT : 100 zł Krople na pchły i kleszcze : 35 zł Szczepienie ??? Quote
joanka40 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Puszku, dla Ciebie z bazarku poszło dla Ciebie 50,02 zł. Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Beatkaa']Wymiziaj Puszka od cioteczek :loveu::loveu:[/QUOTE] Oj wymiziam wymiziam :lol: chłopak sam się domaga ;) [quote name='joanka40']Puszku, dla Ciebie z bazarku poszło dla Ciebie 50,02 zł.[/QUOTE] Asieńko jeszcze raz przepięknie dziękujemy :loveu: Quote
ewu Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='joanka40']Puszku, dla Ciebie z bazarku poszło dla Ciebie 50,02 zł. Właśnie dotarło:) Dziękuję:) Potwierdzam wpłatę 50,02 zł:):):) Quote
ewu Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Mam zapytanie o Puszka.... Pani jest zainteresowana..... Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='ewu']Mam zapytanie o Puszka.... Pani jest zainteresowana.....[/QUOTE] czy już coś konkretnie wiemy ? :) Quote
joanka40 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Też jestem ciekawa, kto jest zainteresowany Puszkiem. Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='ewu']Właśnie dotarło:) Dziękuję:) Potwierdzam wpłatę 50,02 zł:):):) ewu potwierdź Joance40 na bazarku że pieniążki otrzymałaś aby mogła go zgłosic do usunięcia ;) Quote
iwonamaj Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Na FB zostało zamieszczone ostrzeżenie: Ostrzeżenie!! Ostrzegam wszystkich zwierzolubów , którzy spotkają się z osobą, która posługuje się mailem : mariola164..... nie oddawajcie jej psów!!! szczegóły na pw. Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Do 120 zł z bazarku doliczam jeszcze 10 zł od iwonamaj oraz 22 zł od siebie. Razem u mnie w kasie do piątku : 152 zł i z tych pieniążków rozliczę się z Panią Ulą :) reszta co zostanie poleci na konto naszej ewu księgowej Puszka :) Rozliczenie : 152 zł - 100 zł ( DT ) - 35 zł ( krople na pchły i kleszcze) = 17 zł ewu podeślij mi numerek konta to wyślę pozostałą kwotę abyśmy były na czysto ;) [quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam właśnie z Panią Ulą :) Umówiłyśmy się na poniedziałek. Puszek był u weta i dostał kropelki na pchły i kleszcze bo strasznie się chłopak drapał. Szczepienie w poniedziałek przed południem więc Pani Ula od razu przekażę mi rachuneczki. Wydatki lipiec : Opłata DT : 100 zł Krople na pchły i kleszcze : 35 zł Szczepienie ??? Dzwoniła do mnie Pani Ula ....szczepienie odłożone na wrzesień bo lecznica do której Pani Uleńka chodzi zamknięta. Wet na urlopie. Najbliższego weta ma Pani Ula na Syberce w Będzinie. Umówiłyśmy się więc na jutro do południa. Zapłacę zatem na razie Pani Uli za DT i za krople. Szczepienie musi poczekac. Jak się spotkam z Iwonką podam jej rachunek do wklejenia. Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam właśnie z Panią Ulą :) Umówiłyśmy się na poniedziałek. Puszek był u weta i dostał kropelki na pchły i kleszcze bo strasznie się chłopak drapał. Szczepienie w poniedziałek przed południem więc Pani Ula od razu przekażę mi rachuneczki. [B]Wydatki lipiec : [/B] [B]Opłata DT : 100 zł [/B] [B]Krople na pchły i kleszcze : 35 zł [/B] Szczepienie ???[/QUOTE] Byłam dziś z wizytą u Pani Uli :) zapłaciłam DT ( 100 zł ) oraz kropleki na pchły i kleszcze (35 zł ) [B]Razem wydatki : 135 zł [/B] z bazarku uzbieraliśmy kwotę 120 zł która została rozdysponowana na w/w potrzeby. ewu proszę potwierdź na bazarku rozliczenie tych pieniążków oraz uzupełnij rozliczenie. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-)-wakacyjny-bazarek-różności-)-30-06-22-00[/url] Dziękuję :) Na moim koncie łącznie z bazarkiem + darowizną ode mnie i Iwonkimaj było [B]152 zł - 135 zł wydatki = 17 zł [/B] Puszek zostanie jeszcze zaszczepiony. Rachuneczek wstawię jak go tylko dostanę :) I teraz najważniejsza Wiadomośc dnia : [B][COLOR=#0000ff]PUSZEK ZOSTAJE ADOPTOWANY PRZEZ PANIĄ ULĘ[/COLOR][/B] :painting::painting::painting::bigcool::bigcool::bigcool: Długo dziś rozmawiałyśmy i Pani Uleńka stwierdziła że w sumie to on tak się już zgrał z jej stadem psio - kocim że nie wyobraża już sobie go oddac !!! :fadein::fadein::fadein: [B]Tak więc mamy kolejne szczęśliwe zakończenie[/B] :multi::lol: Tak więc zwrócimy jeszcze tylko Pani Uli za szczepienia i niech chłopak żyje długo i szczęśliwie :loveu::loveu::loveu: Edited August 8, 2013 by Martika@Aischa Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 odkąd wróciłam próbuję zrobic zdjęcie rachunku za kropelki ale mam tak ustawiony aparat że ciągle mi go prześwietla :angryy: Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy coś widzicie ??? [IMG]http://i40.tinypic.com/2cd8so7.jpg[/IMG] Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Martika ja jutro jadę do Krakowa , padam na twarz , pojutrze uzupełnię post o nowe wydatki:) Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='joanka40']Też jestem ciekawa, kto jest zainteresowany Puszkiem.[/QUOTE] Ta oszustka..... ale Puszek ma już domek, najlepszy:) Quote
Recommended Posts