Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Będziemy w piątek u chłopaka to zdamy relację :lol: fakt faktem Puszek rozpuszczony jak "dziadowski" bicz ;)[/QUOTE]
A niech będzie rozpuszczony:)
Uwielbiam rozpuszczać psiaki:):):)

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']A niech będzie rozpuszczony:)
Uwielbiam rozpuszczać psiaki:):):)[/QUOTE]

I ja nie mam nic przeciwko ;) a po Puszku widać że to "rozpuszczenie" to ze szczęścia :lol: Puszek po prostu kocha cały świat ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A ja chciałam z całego serducha podziękować naszej Beatce i Różyczce za dostarczenie jedzonka dla naszego Puszeczka :loveu: Dziewczynki kochane dziękujemy w imieniu swoim i Pani Uli :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Nie ma za co Martunia :loveu: !!! Cieszymy się,że możemy pomóc :):):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Z bazarku mamy 120 zł :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-)-wakacyjny-bazarek-różności-)-30-06-22-00?p=21139459#post21139459
W piątek zaraz po pracy podjadę do Pani Uli i opłacę jej DT za lipiec w kwocie 100 zł i zapytam o rachuneczek za szczepienie.
Iwonko nie wiesz jaki to był koszt ???

Do 120 zł z bazarku doliczam jeszcze 10 zł od iwonamaj oraz 22 zł od siebie.
Razem u mnie w kasie do piątku : 152 zł i z tych pieniążków rozliczę się z Panią Ulą :) reszta co zostanie poleci na konto naszej ewu księgowej Puszka :)

Posted

Rozmawiałam właśnie z Panią Ulą :) Umówiłyśmy się na poniedziałek. Puszek był u weta i dostał kropelki na pchły i kleszcze bo strasznie się chłopak drapał. Szczepienie w poniedziałek przed południem więc Pani Ula od razu przekażę mi rachuneczki.
Wydatki lipiec :
Opłata DT : 100 zł
Krople na pchły i kleszcze : 35 zł
Szczepienie ???

Posted

[quote name='Beatkaa']Wymiziaj Puszka od cioteczek :loveu::loveu:[/QUOTE]
Oj wymiziam wymiziam :lol: chłopak sam się domaga ;)

[quote name='joanka40']Puszku, dla Ciebie z bazarku poszło dla Ciebie 50,02 zł.[/QUOTE]
Asieńko jeszcze raz przepięknie dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='joanka40']Puszku, dla Ciebie z bazarku poszło dla Ciebie 50,02 zł.
Właśnie dotarło:)
Dziękuję:)
Potwierdzam wpłatę 50,02 zł:):):)

Posted

Na FB zostało zamieszczone ostrzeżenie:

Ostrzeżenie!! Ostrzegam wszystkich zwierzolubów , którzy spotkają się z osobą, która posługuje się mailem : mariola164..... nie oddawajcie jej psów!!! szczegóły na pw.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Do 120 zł z bazarku doliczam jeszcze 10 zł od iwonamaj oraz 22 zł od siebie.
Razem u mnie w kasie do piątku : 152 zł i z tych pieniążków rozliczę się z Panią Ulą :) reszta co zostanie poleci na konto naszej ewu księgowej Puszka :)

Rozliczenie :
152 zł - 100 zł ( DT ) - 35 zł ( krople na pchły i kleszcze) = 17 zł

ewu podeślij mi numerek konta to wyślę pozostałą kwotę abyśmy były na czysto ;)

[quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam właśnie z Panią Ulą :) Umówiłyśmy się na poniedziałek. Puszek był u weta i dostał kropelki na pchły i kleszcze bo strasznie się chłopak drapał. Szczepienie w poniedziałek przed południem więc Pani Ula od razu przekażę mi rachuneczki.
Wydatki lipiec :
Opłata DT : 100 zł
Krople na pchły i kleszcze : 35 zł
Szczepienie ???

Dzwoniła do mnie Pani Ula ....szczepienie odłożone na wrzesień bo lecznica do której Pani Uleńka chodzi zamknięta. Wet na urlopie. Najbliższego weta ma Pani Ula na Syberce w Będzinie.
Umówiłyśmy się więc na jutro do południa. Zapłacę zatem na razie Pani Uli za DT i za krople. Szczepienie musi poczekac. Jak się spotkam z Iwonką podam jej rachunek do wklejenia.

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam właśnie z Panią Ulą :) Umówiłyśmy się na poniedziałek. Puszek był u weta i dostał kropelki na pchły i kleszcze bo strasznie się chłopak drapał. Szczepienie w poniedziałek przed południem więc Pani Ula od razu przekażę mi rachuneczki.
[B]Wydatki lipiec : [/B]
[B]Opłata DT : 100 zł [/B]
[B]Krople na pchły i kleszcze : 35 zł [/B]
Szczepienie ???[/QUOTE]

Byłam dziś z wizytą u Pani Uli :) zapłaciłam DT ( 100 zł ) oraz kropleki na pchły i kleszcze (35 zł )
[B]Razem wydatki : 135 zł [/B]

z bazarku uzbieraliśmy kwotę 120 zł która została rozdysponowana na w/w potrzeby.
ewu proszę potwierdź na bazarku rozliczenie tych pieniążków oraz uzupełnij rozliczenie.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-)-wakacyjny-bazarek-różności-)-30-06-22-00[/url]
Dziękuję :)

Na moim koncie łącznie z bazarkiem + darowizną ode mnie i Iwonkimaj było [B]152 zł - 135 zł wydatki = 17 zł [/B]
Puszek zostanie jeszcze zaszczepiony. Rachuneczek wstawię jak go tylko dostanę :)

I teraz najważniejsza Wiadomośc dnia : [B][COLOR=#0000ff]PUSZEK ZOSTAJE ADOPTOWANY PRZEZ PANIĄ ULĘ[/COLOR][/B] :painting::painting::painting::bigcool::bigcool::bigcool: Długo dziś rozmawiałyśmy i Pani Uleńka stwierdziła że w sumie to on tak się już zgrał z jej stadem psio - kocim że nie wyobraża już sobie go oddac !!! :fadein::fadein::fadein:
[B]Tak więc mamy kolejne szczęśliwe zakończenie[/B] :multi::lol:

Tak więc zwrócimy jeszcze tylko Pani Uli za szczepienia i niech chłopak żyje długo i szczęśliwie :loveu::loveu::loveu:

Edited by Martika@Aischa
Posted

odkąd wróciłam próbuję zrobic zdjęcie rachunku za kropelki ale mam tak ustawiony aparat że ciągle mi go prześwietla :angryy:
Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy coś widzicie ???

[IMG]http://i40.tinypic.com/2cd8so7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='joanka40']Też jestem ciekawa, kto jest zainteresowany Puszkiem.[/QUOTE]
Ta oszustka..... ale Puszek ma już domek, najlepszy:)