Hund Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kochana jest :) i pozwoliła mi wyczyścić uszka :) a Moja Sari zje w tym czasie paczkę paluszków (niestety muszę ją czymś zajmować bo inaczej się nie da) Quote
mulinka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 _bubu_ napisał(a):Domek lub tymczasik pilnie poszukiwany! Na terenie Bielska zapewniamy opieke weterynaryjną . Czy nadal nikt nie może nam pomóc? myślę, że warto o tym napisać w pierwszym poście Quote
Jola_K Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 mulinka napisał(a):myślę, że warto o tym napisać w pierwszym poście popieram, to istotna informacja Quote
Hund Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Leje już drugi dzień :) ciekawe jak się czuje nasza Śrutka kiedy pada?? Quote
_bubu_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 mulinka napisał(a):myślę, że warto o tym napisać w pierwszym poście Dzięki za radę, już dopisałam. Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 _bubu_ napisał(a):Dzięki za radę, już dopisałam. Sliczna dziewczynka. Dobrze, ze chociaz na krotkie spacerki moze byc przez Was zabierana.:shake: Tak mysle, ze przeciez ona nie bylaby klopotliwa..... prawie sie nie rusza.... nie ucieklaby..... tylko przyjaciela potrzebuje.... Quote
Hund Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 tak Zuzia ona nie ucieknie a jednak nikt się nie zgłasza. :( dowóz do weterynarza załatwiamy , tylko serce otwarte potrzebne , ogródek i masowanie łapek. Quote
Jola_K Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 sunia jest zdrowa, tylko kalectwo lapek ogranicza ja w poruszaniu sie, dlatego zal na nia patrzec, ona tak bardzo chcialaby wstac :( na spacerku unosila sie na przednich lapkach tylko kupra nie mogla podniesc, probowala i probowala, ona ma ogromna wole by wstac, Hund pomagala jej unoszac brzuszek, Srutka wtedy zrobila kilka kroczkow... Quote
evita. Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Właśnie niedawno trafilam na wątek Śrutki. Strasznie mi szkoda tej sunieczki. Przepraszam, ale nie mam w tej chwili czasu przeglądać całego wątku- Czy Śrutka ma allegro i inne ogłoszenia w necie ? W razie czego służę pomocą. Tylko poproszę o jakiś tekścik (info o suni) i namiary kontaktowe. P.S. Ależ ona ma piękne oczy :loveu: Quote
_bubu_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evita. napisał(a):Właśnie niedawno trafilam na wątek Śrutki. Strasznie mi szkoda tej sunieczki. Przepraszam, ale nie mam w tej chwili czasu przeglądać całego wątku- Czy Śrutka ma allegro i inne ogłoszenia w necie ? W razie czego służę pomocą. Tylko poproszę o jakiś tekścik (info o suni) i namiary kontaktowe. P.S. Ależ ona ma piękne oczy :loveu: Śrutka ma allegro. Oczywiście im więcej ogłoszeń tym lepiej :p tekst i tel kontaktowy w pierwszym poscie Quote
Jola_K Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 juz wyczyscilas, nastepne czyszczenie, mam nadzieje, zrobi jej juz ktos w nowym domku :) Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Mam nadzieję że już niedługo Śrutka znajdzie domek i w końcu zostanie wykąpana. Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Mi sie tak marzy że znajdzie sie domek dla Śrutki w Bielsku i bedzimey ją mogły często odwiedzać... no ale to niestey tylko marzenia Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Więc może się spełni :razz: tylko kiedy.. Quote
LALUNA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A czemu Srudke nikt nie dał na wózeczek? Mogłaby wtedy sie poruszac. Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Nie mamy wózeczka. poza tym Śrutka nawet na ręczniku nie chce za bardzo chodzić. Ona przednie łapeczki też ma chore. Quote
Recommended Posts