Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zmiencie prosze tytuł wątku na inny ktory uwage przyciaga, ze postrzelona, ze bardzo dlugo juz lezy, ze nie chodzi...

musimy przyciagnac dobre serca na jej watek

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hund napisał(a):
Mamy dla Śrutki kołuderkę !! cieplutką i miekką :) Dostałyśmy ją od pani u której byłyśmy na wizycie przedadopcyjnej. Śrutko będzie Ci mięciutko od niedzieli :)

przepraszam, ale ostatnio nie miałam możliwości tu zaglądać:( Niemniej jednak Śruteczka ma allegro, tego pilnuję. Czy są jakieś wizje domku dla suńki??????

Posted

pogoda u nas zmienna jak w kalejdoskopie, miejmy nadzieje ze jutro bedzie sucho i slonecznie

ps
kalejdoskop - pamietacie te zabawke? od wielu lat jej nie widzialam

Posted

mam nadzieję że słonko będzie i wyniesiemy Śrutkę na trawkę :) jedzie z nami mój przyjaciel także z podniesieniem pieska nie bedzie problemu.

Posted

bubu zmien prosze tytul na bardziej "krzykliwy", sunia powinna miec specjalne traktowanie, moze ktos zareaguje i wezmie do siebie psine (to moje najwieksze marzenie obecnie :( )

Posted

Jola_K napisał(a):
bubu zmien prosze tytul na bardziej "krzykliwy", sunia powinna miec specjalne traktowanie, moze ktos zareaguje i wezmie do siebie psine (to moje najwieksze marzenie obecnie :( )

może być taki?

Posted

Śrutka została dzisiaj wyniesiona na słonko :) poleżała tam z godzinkę :) zrobiła kilka kroczków :) została wyczesana ( kilogram futra uzbierał się do reklamówki ) bubu obcięłą jej pazurki a ja zlikwidowałam jej kopalnię z uszu :)

Posted

uszka były bardzo brudne :) ale Śrutka była dzielna :) Moja Sari nienawidzi czyszczenia uszków i kłapie zębami , rusza głową i zajmuje to dwa razy więcej czasu niż przy kopalni Śrutki :)

Posted

Srutka lgnie do ludzi, cieszy ja kontakt z nimi, nie potrafi co prawda okazac wielkiego entuzjazmu ale te kilka ruchow w nasza strone, poddanie sie glaskaniu, brak agresji i to spojrzenie... ona potrzebuje kogos kto moglby z nia byc