_bubu_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Okazało się , że Śrutka miała już robione zdjęcia RTG po przybyciu do schroniska i jest pod opieką schroniskowego weterynarza. Dlatego szukamy pilnie domku tymczasowego aby Śrutkę zabrać i kontynuować leczenie oraz rehabilitację. Szukamy odpowiedzialnej osoby , która zajmie się Śrutką i zapewni jej jak najlepsze warunki na czas leczenia. Wiadomo że zupełnie inaczej psiaki reagują na leczenie jeśli mają obok siebie cały czas troskliwą osobę. Dorothy- odwołujemy wizytę u weta , przepraszamy za zamiesznie. Pieniążki , które uzbierałyśmy zostaną wykorzystane na leczenie Śrutki kiedy znajdziemy domek tymczasowy. Quote
Hund Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Śritka ma podobno niedowład kończyn tylnich. Podciąga się na przednich , tych ze śrutami i wlecze tylnie i tak się przemieszcza. :( Quote
_bubu_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 pilnie szukamy domku tymczasowego - leczenie postaramy sie opłacać. A najlepiej to domku stałego ! Quote
Dorothy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 skad ten niedowlad, uraz kregoslupa? Powinno wyjsc na zdjeciach. Quote
Hund Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nie wiem niestety, wiem tylko że Śrutka jest leczona. Quote
jo_joanna Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Sruteczka jest ponownie na allegro. Dziewczyny, tak sobie myślę, czy nie byłoby dobrze zdiagnozować sunię poza schronem? Może własnie usunięcie śrutu byłoby jakąś dla niej ulgą? Może jakis inny wet zrobiłby coś, co byłoby punktem zwrotnym w leczeniu? Wet schroniskowy ma pełne ręce roboty a i możliwości ograniczone. Może warto byłoby po prostu sprobować.... Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Pani kier powiedziała że Śrutka jest leczona i wizyta u weta poz schronem jest niepotrzebna. Quote
_bubu_ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 pilnie domku szukamy ! albo tymczasiku :) Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 może zacznijmy zbierać na hotelik. nikt się nie zgłasza na dt a myslę że łatwiej będzie znależć wogóle jej domek jak będzie poza schronem. może da się załatwić udział Śrutki w KUNDLU BURYM?? Quote
paros Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Kto może dać suni chociaż tymczas???? :roll: :roll: Quote
Jola_K Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 zaglada, pisze, ale posty zjada :/ macie nowe wiesci i zdjecia Srutki? Quote
_bubu_ Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Nie mamy nowych zdjęć, ale widziałam Śrutkę i nadal leży w tym samym miejscu. A domku nadal nie ma :( Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 ja niestety nikogo nie znalazłam ale szukam dalej Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 czy nikt nie zna dobrego hoteliku w bielsku lub okolicy? gdybysmy taki znalazły to zaraz możnaby śrutke zabrać. Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 ale wiadomo że tymczasik byłby 1000 razy lepszy.. Quote
Hund Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Śrutce się trochę schudło . dostała od nas smakołyki które od razu pożarła. Wygłaskałyśmy ją po główce i chorych łapkach. Bałą się ale nic nam nie zrobiła. zaraz potym miała dostać sniadanko więc poszłysmy do innych piesków. Quote
_bubu_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Śrutka przypomina że nadal leży i czeka na domek :( I przypomina jak wyglądają jej biedne łapeczki.. Quote
Recommended Posts