Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ziutka']Zdjęcia wstawię jutro rano....bo tak mi net muli, że poezja.
No chyba, że się naprawi, to wstawię dzisiaj :)[/QUOTE]

Muli, czy nie muli;)

Posted

Ten drugi psiaczek na filmiku to Bobisiowy "pierwowzór" :) Misio, pies Cioci p. Agnieszki, którym często się opiekowała. I jak zobaczyła zdjęcie podobnie niskopodłogowego wielkopsa - natychmiast zadzwoniła do mnie, z duszą na ramieniu, że ogłoszenie Bobsleja może już być nieaktualne! :)
A dziś pisze, że nie wierzy, że minął już rok, odkąd są razem. Że jest radosnym, szczęśliwym psiaczkiem, takim wiecznym szczeniaczkiem...

Z kolei Fraszka spędziła święta u Babci p. Ani. Jechała autokarem, aż 3 godziny! Była bardzo grzeczna, spokojnie siedziała i obserwowała świat za oknem. Miała też okazję poznać psiaczka Mamy p. Ani. Podobno początkowo trochę się "wstydziła", ale już nazajutrz szaleli wspólnie i korzystali z ogrodzonego podwórka, by się wyganiać bez smyczy. Przy okazji p. Ania sprawdziła, że Fraszka bardzo się słucha, pilnuje i zawsze wraca na zawołanie.

Posted

Protestuję!!! Bobiś jest DOBRZE ZBUDOWANYM LABRADOREM na... schodzonych nóżkach ;) Ten typ tak już ma. Nie przytył od czasów lecznicowych, a już wtedy dobrze mu było czuć żeberka. Do tego ma nadmiar skóry jak u jamnika.
I dobrze Wam radzę, uważajcie z tą "krytyką", bo ja jak ja, ale jak Ziutka tu wpadnie, to polecą pióra!!!!! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Protestuję!!! Bobiś jest DOBRZE ZBUDOWANYM LABRADOREM na... schodzonych nóżkach ;) Ten typ tak już ma. Nie przytył od czasów lecznicowych, a już wtedy dobrze mu było czuć żeberka. Do tego ma nadmiar skóry jak u jamnika.
I dobrze Wam radzę, uważajcie z tą "krytyką", bo ja jak ja, ale jak Ziutka tu wpadnie, to polecą pióra!!!!! :)[/QUOTE]

Damy radę, a to z czystej sympatii:multi:

Jamnik ma za dużo skóry tylko w dzieciństwie:eviltong:

Posted

Nio... A dodam jeszcze, że tylną łapinkę miał Bobson drutowaną i na śruby poskręcaną po tym, jak zaliczył bliskie spotkania III stopnia z samochodem na szosie gdańskiej :( Ale jak widać, nasz Doktor jest miszcz nad miszcze, bo czasami zdrowe psy nie mają takich "biegów" jak Boberek ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Nooo...ja tu czytam wszystko i po cichu siedze...ale zaraz bede lać !!![/QUOTE]

A co będziesz lać????????!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']A co będziesz lać????????!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:[/QUOTE]
W doope bede lać i patrzeć jak puchnie :mad:
A potem bede lać na to spirytusik, żeby poszczypało troszki :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']W doope bede lać i patrzeć jak puchnie :mad:
A potem bede lać na to spirytusik, żeby poszczypało troszki :diabloti:[/QUOTE]

Ziutka, a co Ty taka bojowniczka jesteś?

Posted

[quote name='M&S']Ziutka, a co Ty taka bojowniczka jesteś?[/QUOTE]
Bo tu mojego Bobsleja się obraża... klops, serdel, pulpet !!! Nie ładnie kobiety, nie ładnie!

Posted

[quote name='Ziutka']Bo tu mojego Bobsleja się obraża... klops, serdel, pulpet !!! Nie ładnie kobiety, nie ładnie![/QUOTE]

Kto obraża :crazyeye:, kto by śmiał...:mad: