Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie,może jest ktoś zalogowany na alegratka,kupiepsa,czy tego typu forach i mógłby wstawić Chuderlaczka,to zawsze by zwiększyło Jego szansę.Im więcej ludzi Go zobaczy,tym lepiej.

Posted

Mam nowe foteczki Chuderlaka. Wstawię je wieczorem, bo teraz już nie zdążę. On już nie jest chudy.
Jedyny problem jest taki, że strasznie szczeka, pokazuje zęby...

Posted

katya napisał(a):
Mam nowe foteczki Chuderlaka. Wstawię je wieczorem, bo teraz już nie zdążę. On już nie jest chudy.
Jedyny problem jest taki, że strasznie szczeka, pokazuje zęby...

Ale to nie groźne,wiem to na podstawie schroniskowych piesków,On po prostu tak bardzo jest przerażony,ale jednocześnie tak bardzo chce zwrócić na siebie uwagę.To szczekanie to nie żadna agresja,to wołanie o pomoc i pokazanie,że się niby nie boi gdyby ktoś chciał Go skrzywdzić.Ja Wam mówię takie trochę nerwowe wrażliwce- w domu zmieniają się nie do poznania-to są potem najwdzięczniejsze Psy!!:loveu::loveu:

Posted

Spiderek kiedy nabrał ciałka zdaje się mniejszy, kiedyś kiedy stał na tych chudych nóżkach wydawał się o wiele wyższy.Wczoraj przez moment zastanawiałam się czy to on:cool3: :crazyeye: