amelka0 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Kto w końcu pokocha Tego Chuderlaczka,kto da Mu Swoje Serce,odrobinę Swego Czasu i Mały Kącik do Spania??:-(:-(:-(:-( Quote
ewatonieja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 pajaczek cos poddenerwowany czeka,pokazuje zęby ,martwi mnie to,chyba chłopka bardzo sie boi :(( Quote
amelka0 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mały,chudziutki Pajączek,ledwie trzyma się na nóżkach,cienkich jak niteczki...:-(:-(:-(:-( Potrzebuje pilnej pomocy![SIZE=5]Błagamy o pomoc dla Tego Psiaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-( Quote
ciapuś Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 chuda drobinka w wielkiej potrzebie czeka na dom Quote
szajbus Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Pajączek wciąż czeka na kochającego człowieka. Zostań nim! Quote
anula1959 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='jnk']Czy Chuderlaczek jest gdzieś ogłaszany? Ja go wystawiam na allegro , ciągle ale odzew marny:shake: Quote
BożenaG Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Boże jakie biedactwo.Mam nadzieję że to psie nieszczęścię znajdzie szybko kochający domek. Quote
amelka0 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='anula1959']Ja go wystawiam na allegro , ciągle ale odzew marny:shake: A czy to schronisko ma swoją stronę internetową? Może by wystawić Chuderlaczka-na ich stronę,zawsze to jakaś szansa;) Quote
ciapuś Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 chuderlaczek jest na stronie schroniska http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=974 Quote
amelka0 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Tak,zajrzałam,ale wiesz co...pomimo,że jest na str.schroniska,nie ma wzięcia i ..tak sobie mylę,że może by mu zmienić opis,bo ten jest taki"oschły"piszą:"starszy,szczekliwy pies" i tyle.A może by napisać tak parę komplementów o Nim,w paru słowach,ale coś co by chwytało za serce.I nie chodzi,żeby kłamać,tylko,żeby to nadal była prawda.Np.zamiast"szczekliwy"co brzmi dla innych jak "agresywny,dominujący"można napisać:"piesek,tak bardzo spragniony jest obecności człowieka,jego dotyku,że jak tylko widzi kogoś z wolontariuszy od razu szczekaniem próbuje zwrócić na siebie uwagę" Zawsze to będzie brzmiało bardziej zachęcająco;) Quote
mulinka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 amelka to bardzo dobry pomysł :buzi: może napisz pw do julia.zuzanna to ona tworzy stronę schroniska ja proponuję umieścić w pierwszym poście nr schroniskowy psiaka [SIZE="1"](w każdym wątku przydałby się nr schroniskowy psa) Quote
oktawia6 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 piękny biedulek:placz: a może to z powodu chorych nerek jest taki wychudzony? Sama nie wiem...ja też mam starą, sunię niewidomą właśnie z łódzkiego schronu. Więcej fotek i wzruszający opis i może na portale adopcyjne go umieścić, np.: allegro?:roll: ale on jest na allegro z tego co pisze Amelka-i nikt poważny się nie znalazł:-( . Quote
ewatonieja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Chuderlaka postaram sie poobserwować ,może uda mi sie namówić Pania Krysie do wyjścia z tym boksem na spacer wtedy sie okaże jak bardzo Chuderlak jest wystraszony Quote
Moriaaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Oktawia..Chuderlak vel Spiderek już nie jest taki chudziuteńki..kluseczka się z chłopaka zrobiła;) Quote
anula1959 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A można prosić o zdjęcia Spiderka vel kluseczki? Można by dodać do aukcji allegrowej i coś dopisać? Quote
amelka0 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 mulinka napisał(a):amelka to bardzo dobry pomysł :buzi: może napisz pw do julia.zuzanna to ona tworzy stronę schroniska ja proponuję umieścić w pierwszym poście nr schroniskowy psiaka (w każdym wątku przydałby się nr schroniskowy psa) Mulinka,napisałam do Juli i teraz czekam na odpowiedź. Quote
Czarodziejka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Moriaaa - kluseczka powiadasz? Dowody prosimy ;) Quote
mulinka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Moriaaa napisał(a):Oktawia..Chuderlak vel Spiderek już nie jest taki chudziuteńki..kluseczka się z chłopaka zrobiła;) jak miło to czytać :) teraz jeszcze pilnie domek by się dla psiaka przydał Quote
Recommended Posts