Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŁĄCZNIE Z DZISIAJ TO 31 :eviltong: JUTRO BĘDZIE 30 :D
PIESECZKA ODBIERAM ALBO 1 ALBO 2 WRZESIEŃ :d

dziś byłam patrzeć na smyczki i kagańce dla pieseczka :) Na razie kupimy coś "na szybko" żeby było, a jak psinka będzie już na miejscu, kupimy cuś lepsiejszego :cool3: bo ja nie lubię kupować w ciemno :roll: a chciałabym dobrać pod kolor sierściuchy, no i w ogóle trzeba zawsze przymierzyć nie ??:p
Wybrałam już czarną smyczkę i kaganiec, a obróżki nie mieli czarnej wrrr
będziemy patrzeć później :)

Posted

takaradosna napisał(a):
ŁĄCZNIE Z DZISIAJ TO 31 :eviltong: JUTRO BĘDZIE 30 :D
PIESECZKA ODBIERAM ALBO 1 ALBO 2 WRZESIEŃ :d

dziś byłam patrzeć na smyczki i kagańce dla pieseczka :) Na razie kupimy coś "na szybko" żeby było, a jak psinka będzie już na miejscu, kupimy cuś lepsiejszego :cool3: bo ja nie lubię kupować w ciemno :roll: a chciałabym dobrać pod kolor sierściuchy, no i w ogóle trzeba zawsze przymierzyć nie ??:p
Wybrałam już czarną smyczkę i kaganiec, a obróżki nie mieli czarnej wrrr
będziemy patrzeć później :)
kochany psiak nie spodziewa sie nawet, jakie szczescie go czeka:multi::multi::multi:

Posted

Mam wielka prośbę !!!! Czy ktoś mógłby mi podać wymiary Chuderlaczka ??? chodzi mi o :
-długość od piersi do końca zadu (bez ogonka :P)
- szerokość - czyli długość w dół od łba do końca przedniej łapy.
- a jak już w ogóle da radę to poproszę "fi" Spajderka zwiniętego w kłębek - czyli szerokość jego obwodu :D

pytam dlatego, że mój TŻ konstruuje budę do ogrodu dla psiaka i nie chce zrobić za małej :(

Posted

28.... a wiecie co ??? Śnił mi się dzisiaj PAJĄCZEK !!!!:crazyeye: Tylko jakiś taki inny był trochę i grubszy... i pamiętam że byłam zazdrosna, bo się bardziej cieszył jak mojego TŻa widział niż mnie :( i na brzuszku się kładł jak go głaskałam ehh.... tylko jakiś taki grubszy był :evil_lol:

Posted

byłam dzisiaj z nim i jego kolegami na spacerze :) ale poszalelismy
a jaki on jest miekki :loveu: i lubi sie piescic :)

od grzebietu do łokcia ma 17 cm obwód Spiderka to 58 cm
i to wszystko jesli chodzi o wymiary :oops:

Posted

Amelka prosiła żeby odwiedzać jej wątki o Zeusku, Guciu i Bursztynce i jeszcze jakimś psiaku....
[SIZE=2] Ewatonieja a ten obwód Pająka to jest "centymetr obwinięty wokół psa na długość czy na szerokość???

Dzięki za foto.... on jest SŁODKI !!!

Posted

27... :D

Jejku EWATONIEJA strasznie wdzięczna jestem !!!
te wymiary przydadzą się do kupna szelek... :P ale nie całkiem do budy ;)
gdybyś jeszcze raz miała możliwość to zmierz go jeszcze od kłębu do samych łap(ale do końca łapki ;))
i owiń centymetrem psa od piersi, przez bok, zad, bok do piersi ;)
tak na około

chyba zamienię obróżke na szelki..... zawsze bezpieczniej psiaka utrzymać wśród tych "strasznych" syczących pociągów ;)

Posted

Radosna,dzięki bardzo,teraz jestem w kafejce więc i tutaj zaglądam.
Proszę jeżeli możecie podnoście Bursztynkę i Gucia z mojego podpisu,oraz wątek Zeuska i Lolusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76061
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40612&page=25 z tych wątków ,bo dla nich jest już nikła szansa na dom,a dla Lolusia żadnej chyba bo jest psem który jest najdłużej w schronie,nikt nawet do niego do klatki nie podejdzie bo wygląda jak bullowaty a jest najgrzeczniejszym psem na świecie jeszcze nigdy nawet nie zaszczekał to totalna depresja,Zeusek to też depresja nawet nie wstaje prawie z ziemi,tylko jest młodszy od Lolusia,ale też niechcianya ja nie mam teraz intern.
Radosna odliczam dni kedy Chuderlaczek-Kluseczka będzie u Ciebie,

Posted

ehhh Amelko wybacz, że nie wchodziłam tak często jak bym chciała na te wątki, ale Dogomania mi strajkowała ;/ ledwo się logowałam na "swój " wątek... dlatego wkleiłam PW :)
noooo 26 dobiega końca:D