takaradosna Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 brej nocki wszystkim.... spacerek przed północą :D:painting: Quote
takaradosna Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ŁĄCZNIE Z DZISIAJ TO 31 :eviltong: JUTRO BĘDZIE 30 :D PIESECZKA ODBIERAM ALBO 1 ALBO 2 WRZESIEŃ :d dziś byłam patrzeć na smyczki i kagańce dla pieseczka :) Na razie kupimy coś "na szybko" żeby było, a jak psinka będzie już na miejscu, kupimy cuś lepsiejszego :cool3: bo ja nie lubię kupować w ciemno :roll: a chciałabym dobrać pod kolor sierściuchy, no i w ogóle trzeba zawsze przymierzyć nie ??:p Wybrałam już czarną smyczkę i kaganiec, a obróżki nie mieli czarnej wrrr będziemy patrzeć później :) Quote
amelka0 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No to odliczamy dni:multi::multi:!! Dla większości wakacje są teraz,a dla Spiderka-Chuderlaczka Wakacje(wieczne) nadejdą we wrześniu:lol::lol:!!!!!!!!!!! Quote
takaradosna Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 30 dni... Dzień dobry wszystkim kochanym Dogomaniaczkom !!!!:loveu: Psinka hyc hyc na poranny:painting: Quote
desdemona Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 takaradosna napisał(a):ŁĄCZNIE Z DZISIAJ TO 31 :eviltong: JUTRO BĘDZIE 30 :D PIESECZKA ODBIERAM ALBO 1 ALBO 2 WRZESIEŃ :d dziś byłam patrzeć na smyczki i kagańce dla pieseczka :) Na razie kupimy coś "na szybko" żeby było, a jak psinka będzie już na miejscu, kupimy cuś lepsiejszego :cool3: bo ja nie lubię kupować w ciemno :roll: a chciałabym dobrać pod kolor sierściuchy, no i w ogóle trzeba zawsze przymierzyć nie ??:p Wybrałam już czarną smyczkę i kaganiec, a obróżki nie mieli czarnej wrrr będziemy patrzeć później :) kochany psiak nie spodziewa sie nawet, jakie szczescie go czeka:multi::multi::multi: Quote
takaradosna Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 29... dni i nocek na zimnych dechach :shake: a później już będzie mięciutko ;) POZDROWIENIA :loveu: Quote
takaradosna Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mam wielka prośbę !!!! Czy ktoś mógłby mi podać wymiary Chuderlaczka ??? chodzi mi o : -długość od piersi do końca zadu (bez ogonka :P) - szerokość - czyli długość w dół od łba do końca przedniej łapy. - a jak już w ogóle da radę to poproszę "fi" Spajderka zwiniętego w kłębek - czyli szerokość jego obwodu :D pytam dlatego, że mój TŻ konstruuje budę do ogrodu dla psiaka i nie chce zrobić za małej :( Quote
takaradosna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 28.... a wiecie co ??? Śnił mi się dzisiaj PAJĄCZEK !!!!:crazyeye: Tylko jakiś taki inny był trochę i grubszy... i pamiętam że byłam zazdrosna, bo się bardziej cieszył jak mojego TŻa widział niż mnie :( i na brzuszku się kładł jak go głaskałam ehh.... tylko jakiś taki grubszy był :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 byłam dzisiaj z nim i jego kolegami na spacerze :) ale poszalelismy a jaki on jest miekki :loveu: i lubi sie piescic :) od grzebietu do łokcia ma 17 cm obwód Spiderka to 58 cm i to wszystko jesli chodzi o wymiary :oops: Quote
takaradosna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Amelka prosiła żeby odwiedzać jej wątki o Zeusku, Guciu i Bursztynce i jeszcze jakimś psiaku.... [SIZE=2] Ewatonieja a ten obwód Pająka to jest "centymetr obwinięty wokół psa na długość czy na szerokość??? Dzięki za foto.... on jest SŁODKI !!! Quote
ewatonieja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 owinęłam go zaraz za przednimi łapkami obwód klatki piersiowej ;) podałam tez długośc od grzbietu do brzucha :Dog_run: Quote
takaradosna Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 27... :D Jejku EWATONIEJA strasznie wdzięczna jestem !!! te wymiary przydadzą się do kupna szelek... :P ale nie całkiem do budy ;) gdybyś jeszcze raz miała możliwość to zmierz go jeszcze od kłębu do samych łap(ale do końca łapki ;)) i owiń centymetrem psa od piersi, przez bok, zad, bok do piersi ;) tak na około chyba zamienię obróżke na szelki..... zawsze bezpieczniej psiaka utrzymać wśród tych "strasznych" syczących pociągów ;) Quote
ewatonieja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 zdecydowanie dla niego szelki,bo on sie bardzo ciagnie i czasem się dusi przy tym :) postaram sie ale nie obiecuje bo jak się wchodzi do tego kotła to sa duże szanse ze ktoś ucieknie Quote
amelka0 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Radosna,dzięki bardzo,teraz jestem w kafejce więc i tutaj zaglądam. Proszę jeżeli możecie podnoście Bursztynkę i Gucia z mojego podpisu,oraz wątek Zeuska i Lolusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76061 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40612&page=25 z tych wątków ,bo dla nich jest już nikła szansa na dom,a dla Lolusia żadnej chyba bo jest psem który jest najdłużej w schronie,nikt nawet do niego do klatki nie podejdzie bo wygląda jak bullowaty a jest najgrzeczniejszym psem na świecie jeszcze nigdy nawet nie zaszczekał to totalna depresja,Zeusek to też depresja nawet nie wstaje prawie z ziemi,tylko jest młodszy od Lolusia,ale też niechcianya ja nie mam teraz intern. Radosna odliczam dni kedy Chuderlaczek-Kluseczka będzie u Ciebie, Quote
takaradosna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ehhh Amelko wybacz, że nie wchodziłam tak często jak bym chciała na te wątki, ale Dogomania mi strajkowała ;/ ledwo się logowałam na "swój " wątek... dlatego wkleiłam PW :) noooo 26 dobiega końca:D Quote
takaradosna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 25... ;) Pozdrawiam i spadam bo mnie brzuch boli ..... ehh ten 28 dzień miesiąca ;/:angryy: Quote
Recommended Posts