Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No hej.... a co to wszyscy jeszcze śpią ??? Spiderek !! Pobódka !!!:razz: taki ładny dzień.... kolejny do przodu i kolejny za nami w drodze do nowego Domku :painting: jazda na wirtualny :buzi:

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radosna,uuuuuuuuuuu.......to przepraszam....niewiedziałam,że Wy z TŻ tacy.....zajęci byliście.....no ale żeby tak długo:crazyeye::niewiem::saeek::???:
Za zaproszenie bardzo dziękuję,może gdzieś kiedyś będę w pobliżu,to wtedy baaaardzo chętnie wpadnę,ale uważaj jeszcze mnie będziesz miała dość:evil_lol::megagrin:
Ja to z początku mało mówię,bom taka nieśmiała trochę.....ale potem jak się rozgadam.:krach:....to końca nie widać i będziesz szybko:scared:
Buziaczki ....no masz szczęście:nono:w takiej kolejności jak być powinny.
Ja też Was troje :calus:(kolejności nie wymieniam bo się boję)

A tak na serio to baaaardzo się cieszę,że już niedługo Chuderlaczek,będzie grzał u Ciebie dupkę.
I żeby dobry nastrój nie prysnął,zapraszam do tego wątku-Nieśmiałkowi znalazłam dom i też poszedł,tam gdzie jest suczka i to baaaardzo dominująca,nawet ostra,ale po m-cu w końcu Go pokochała,zajrzyj:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76124

Posted

"no ale żeby tak długo:crazyeye::niewiem::saeek::???:"
Widzisz Amelko są rzeczy na tym świecie, o których człowiek czasami nie ma pojęcia..... do pewnego momentu:evil_lol: hrhrhr

"Ja to z początku mało mówię,bom taka nieśmiała trochę.....ale potem jak się rozgadam.:krach:....to końca nie widać i będziesz szybko:scared:"
zdziwiłabyś się :D ale bedziemy się uzupełniały ;) bo ja z koleina początku jestem jak trajkotka, ale później to już się wtrącam sporadycznie, chyba że coś mnmie najdzie i nawijam :):):)

a co do tego żem taką radosną jest ..... to wcale bym nie powiedziała, bo nie raz ludzie mówią że ciągle smutna jestem , a ja po prostu taką mimikę mam ;/ yhh pozory :roll:

hyhy a co do nastroju... to zawsze powtarzam sobie, że trza myśleć pozytywnie.. życie za krótkie jest na to, by je marnować [ i kto to mówi:lol: ]

Posted

szajbus napisał(a):
Powiedzcie mi tylko czy ściągnąć Pajączka z allegro czy wystawić go ponownie?

Kurde to już jedną nogą MÓJ PAJĄCZEK !!!! i wara mi od tej mordzinki :angryy:
Jednocześnie ogłaszam wszem i wobec, że
PAJĄCZEK vel CHUDERLACZEK vel SPIDEREK ma już swoje serduszko do kochania:mad:

[SIZE=2]no
:loveu:

ps. dalej Maluszku ;) na spacerek!!:Dog_run:no wiem, wiem, że się cieszysz :sweetCyb: zapinamy smyczkę i jazda :D:painting:

Posted

ohhh Pajączydełko ma się ganz gut !! i idzie ze mną na spacerek, bo już tak nie grzeje słonko mocno :D:painting:

ale ciiisza... dziewuszki chyba sobie sieste zrobiły :evil_lol: tylko coś długawa :razz:

Posted

szajbus napisał(a):
Nawet nie masz pojęcia z jaką radością go zdejmowałam z ogłoszeń. Radocha jak cholera. Nawet se przy tym zaśpiewałam.

Pewnie,że Radocha:razz:,w końcu jego Pani,nie na darmo się nazywa Radosna(tylko nie cholera:evil_lol:)
Radosna,to wcale nie była siesta,tylko 5 godzinny rajd,po sprawach związanych z moim Koksiem,co go wykupiłam ze schronu i domu usilnie szukam(a nikt Go nie chce,tu jest wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992) i byłam z wizytą u Tanerzyka,co mo już pare m-ce temu domek,znalazłam,jestem padnięta,jutro wkleję fotki.

Posted

Radosna,zaraz opiórkuje naszą Grinajs :krach: :peace:to wróci tu do nas,co Ona sobie myśli:confused:,że jak weekend nastał,to ma się też wolne od dogo??
No co to,to nie!!:nono:

Posted

O maine klaine!ja sie normalnie wystraszyłam tego opiórkowania:-o przez misys Amelke:cool3: hihi
ja sie z 10 razy juz tu dziś logizowałam:mad: hehe
a nie pisałam tu nyc bo...taki mam DZIEŃ MILCZENIA.No wyjątkiem był ostry wpis na wątku moni i krecika.
A mam pytanie-why ciocia Radosna nie tuli dziś do snu swego Kluska?

Posted

grinajs napisał(a):

A mam pytanie-why ciocia Radosna nie tuli dziś do snu swego Kluska?

bo musiała utulić zazdrosnego TŻ-a :evil_lol:
jest taka zależność... Klusia-Spiderka możecie Wy- cioteczki utulić za mnie, a TŻ-a to tylko ja :D

yhhh Amelko dasz radę.... jutro zlookam ten wątek...
A teraz tulam Kluseczkę naszą :dog::calus:i lecę spać:sleep: :*:*:*
Miłych snów fur alles :D

Posted

szajbus napisał(a):
Nawet nie masz pojęcia z jaką radością go zdejmowałam z ogłoszeń. Radocha jak cholera. Nawet se przy tym zaśpiewałam.

trzeba sobie było jeszcze przytupnąć ;):evil_lol:
branoc :eviltong:

Posted

Dzień dobry dogo!dzień dobry!Wszystkim życzę również miłej Niedzieli.
Radosna,Ty się nie martw My jesteśmy dobre cioteczki,więc jakby trzeba było,to przytulimy i Spiderka-Kluuskę-Chuderlaczka i Twojego TŻ:ices_bla::evil_lol:!!
W końcu w rodzinie nic nie ginie(a my to taka dogorodzina:ghost_2::ghost_2::ghost_2:
Dobra to ja robie rząd i znikam stąd:scared:

Posted

amelka0 napisał(a):
D
Radosna,Ty się nie martw My jesteśmy dobre cioteczki,więc jakby trzeba było,to przytulimy i Spiderka-Kluuskę-Chuderlaczka i Twojego TŻ:ices_bla::evil_lol:!!

Amelko... spójrz co będzie się działo jeśli ktoś tknie mojego TŻ :D sasasaasaa:stormy-sad::onfire::bad-word::chainsaw::boom:

Posted

szajbus napisał(a):
Nie złość sie . To przytulanie to taka dogomaniacka pomoc, na wszelki wypadek jakbyś sama nie dawała rady :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no właśnie,a Ty co tam wyczytyłaś Radosna,he??

Posted

ewatonieja napisał(a):
Pani Krysia oraz dwaj wolontariusze wyszli dzisiaj z całym boksem Spiderka,chłopak się wyszalał i zadowolony wrocił z kolegami z calkiem długiej wyprawy :)

hehe jak się cieszę ;) a poprawiły się jego stosunki z kumplami ? ;)
w ogóle jak on się sprawuje ?:evil_lol:

ps. Kurna ! Mojego TŻ-a się nie przytula beze mnie !! :diabloti:

Posted

Ale fajnie,spacerek na pewno mu dobrze zrobił:multi::loveu:!!

P.S.Dobra już dobra,Radosna,jak chcesz to mogę Tobie jeszcze Swojego TŻ pożyczyć na tydzień powiedzmy:razz:,przynajmniej sobie odpocznę trochę!!
Na dłużej to nie ,bo kto mnie będzie woził potem do zwierzaków schroniskowych i działkowych:???:?!