Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olka z przerazeniem patrzy jak z dnia na dzień maniutkowi ciałka przybywa...A w szeleczkach aż TYLE oczek ni ma co by można było popuscić i ten zel to powiedzmy jest dla Maniutka by go pzrepchnać w szelkasy:roflt: -to taki zel poślizgowy.
Ewentualnie mozna włoski nim ułożyć-zrobić maniutkowi jakąs neo-fryzurkę
Boszzzzz,co ja wygaduje:-o :roflt:

Posted

[quote name='grinajs']ten zel to powiedzmy jest dla Maniutka by go pzrepchnać w szelkasy:roflt: -to taki zel poślizgowy.
Ewentualnie mozna włoski nim ułożyć-zrobić maniutkowi jakąs neo-fryzurkę
Boszzzzz,co ja wygaduje:-o :roflt:
O tak,tak,powiedzmy:D:scream_3::D:megagrin:"A świstak siedzi i zawija je w takie sreberka"

Posted

hmm żel nawet bardzo poślizgowy :D:D coby się Maniutostwo mogło lekko wślizgiwać :diabloti:

a dzisiaj już tylko 11 dni !!!!

co do żelu....:evil_lol: a ruszcie se same wyobraźnią :cool1::eviltong::cool3::grins::biggrina::errrr:

aha Radosna jedzie do Sobótki ;) i może mieć problem z dostępem do netu..... więc Cioteczki drogie pilnować mi Maniuszki żeby nie utył więcej... bo wtedy nawet z żelem nie wejdzie :lol:

Posted

Hm....no mi już wczoraj wyobraźnia ruszyła,że z Ciebie Radosna to kawał choliery:evilgrin:No popatrz,popatrz a taka grzeczniutka sie wydawała:evil_lol:

Proszę nie tuczyć Chuderlaczka bo sie porobią problemy i żaden żel nie pomoże,a Radosna jedzie do Sobótki po dodatkowe sztuki,co by nie zabrakło:grin::grin:

Posted

Tośka moja znalazła domek:-o O Boze a ja ja pokochałam.Mów kto ją adoptował?Czy dobra osoba?No z jednej strony to najsmutniejsza wiadomosc dnia dla mnie bo tak bardzo ją chciałam zabrac do siebie.Cieszę się z tego,ze poszła do domku ale smutno mi sie zrobiło:-(

Psa samca nie za bardzo.Ja sunke chcę mała a najlepiej struszkę.Trudno bedę szukać gdzie indziej.
ale mi smutno

Posted

Przepraszam,że ja znowu się powtarzam,ale proszę,zajrzyjcie tutaj doLolusia,http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6559636#post6559636
to jest psiak,który jest najdłużej w naszym schronie,już rok.....jak na nasz schron to i tak długo.....Miał brata,ale braciszek parę miesięcy temu znikł......wraz z grupą innych 27psów.Nikt na niego nawet nie spojrzy bo jest bullowaty,a to najłagodniejszy pies w schronie,jeszcze nigdy nawet nie zaszczekał,jest w totalnej apati,On ma charakter taki jak miała Kleksia,totalna depresja,nie wierzy w ludzi,wkładam mu ręka pod usta,a on nic nawet nie poliże,totalna rezygnacja.....tylko w schronie tez nikt do niego nawet nie podejdzie bo wygląda jak Bullowaty,nikt się nad nim nie lituje bo nie wygląda jak mały Duduś,choć w głębi serduszka jest właśnie takim malutkim,niewinnym Dudusiem.....przecież to nie Jego wina jak wygląda.Czy zdążymy jeszcze Go uratować? __________________

Posted

[quote name='takaradosna']8 dzionków ;)
Grin sobie upatrzyła ?? i ja nic o tym nie wiem ??? :O ale jej sie dostanie ;/ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

a tu tyle ładnych pieseczków jest

No, żeby mnie się nie dostało, gdy się okaże, że ja jakąś tejemnicę zdradziłam...:oops: :oops: :roll: !

Posted

7..... :):):):) tylko tydzień !!!!:razz:

RENO.... nie dostanie ci się :):):):) spoko, a na zdjęcie poczekaj cierpliwie... TŻ w Bydgoszczy, ja pod Wrocławiem :oops: i nie możemy się zgrać.. ale przysięgam że dostaniesz foto :)

Swoją drogą, jakiego piesia Grin wybrała ???:cool1:

Posted

takaradosna8 dzionków ;-)
Grin sobie upatrzyła ?? i ja nic o tym nie wiem ??? :O ale jej sie dostanie ;/ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

a tu tyle ładnych pieseczków jestWczoraj 09:39

już się bojęęęęęęęęęe:cool3: hehe
Sms Ci słałam ale widac zawieruszył się w komie.
Reno2001-to nie tajemnica;)

Posted

takaradosna nie moze tego napisac bo nie ma dostepu do netu ale nie moze po spajdera przyjechac w sobote bo ma szkołe-dzis sie dowiedziala,wiec pewnie o pare dni sie przesunie termin jej przyjazdu po Mańka.

Posted

tu takaradosna..... nie wiem nic dokładnie jeszcze, może plany ulegną zmianie... jak się dorwe do neta to napisze znowu ;/

po Mańka będę około 3ciego, 4tego....

GRIN A JAK CI POSTAWIę BILETOS TO DASZ RADę ZE MNą ????:oops:

ODBIÓR...<kszzzszzzszzz>