amelka0 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 grinajs napisał(a)::eek2: :roflt::nono: O co chodzi????????????Bo nie pojemajem:niewiem:. Quote
grinajs Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Olka z przerazeniem patrzy jak z dnia na dzień maniutkowi ciałka przybywa...A w szeleczkach aż TYLE oczek ni ma co by można było popuscić i ten zel to powiedzmy jest dla Maniutka by go pzrepchnać w szelkasy:roflt: -to taki zel poślizgowy. Ewentualnie mozna włoski nim ułożyć-zrobić maniutkowi jakąs neo-fryzurkę Boszzzzz,co ja wygaduje:-o :roflt: Quote
amelka0 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='grinajs']ten zel to powiedzmy jest dla Maniutka by go pzrepchnać w szelkasy:roflt: -to taki zel poślizgowy. Ewentualnie mozna włoski nim ułożyć-zrobić maniutkowi jakąs neo-fryzurkę Boszzzzz,co ja wygaduje:-o :roflt: O tak,tak,powiedzmy:D:scream_3::D:megagrin:"A świstak siedzi i zawija je w takie sreberka" Quote
takaradosna Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 hmm żel nawet bardzo poślizgowy :D:D coby się Maniutostwo mogło lekko wślizgiwać :diabloti: a dzisiaj już tylko 11 dni !!!! co do żelu....:evil_lol: a ruszcie se same wyobraźnią :cool1::eviltong::cool3::grins::biggrina::errrr: aha Radosna jedzie do Sobótki ;) i może mieć problem z dostępem do netu..... więc Cioteczki drogie pilnować mi Maniuszki żeby nie utył więcej... bo wtedy nawet z żelem nie wejdzie :lol: Quote
amelka0 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hm....no mi już wczoraj wyobraźnia ruszyła,że z Ciebie Radosna to kawał choliery:evilgrin:No popatrz,popatrz a taka grzeczniutka sie wydawała:evil_lol: Proszę nie tuczyć Chuderlaczka bo sie porobią problemy i żaden żel nie pomoże,a Radosna jedzie do Sobótki po dodatkowe sztuki,co by nie zabrakło:grin::grin: Quote
grinajs Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 no proszzzzzzz -i w taki oto sposób powstała PZK:roflt: :eek2: Quote
ewatonieja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 manius bez zmian szczerzy się przy kratach ,bez spacerów ostatnio bo psów jest tam chyb az 8 w tym Luka spora Onka http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=853 ta mała staruszka czarna podpalana znalazła dom grinajs może weżmiesz Cezarka? on cierpi w schronisku od 2002 r a jest na prawdę uroczy i sam sobie radzi na spacerach http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=556 Quote
takaradosna Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ehhh a jaestem w Sobótce z moim Łośkiem :D:D:D:D:D: odliczać mi tak dni !! dziś to juą chyba tylko 11 :) Quote
grinajs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Tośka moja znalazła domek:-o O Boze a ja ja pokochałam.Mów kto ją adoptował?Czy dobra osoba?No z jednej strony to najsmutniejsza wiadomosc dnia dla mnie bo tak bardzo ją chciałam zabrac do siebie.Cieszę się z tego,ze poszła do domku ale smutno mi sie zrobiło:-( Psa samca nie za bardzo.Ja sunke chcę mała a najlepiej struszkę.Trudno bedę szukać gdzie indziej. ale mi smutno Quote
amelka0 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Przepraszam,że ja znowu się powtarzam,ale proszę,zajrzyjcie tutaj doLolusia,http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6559636#post6559636 to jest psiak,który jest najdłużej w naszym schronie,już rok.....jak na nasz schron to i tak długo.....Miał brata,ale braciszek parę miesięcy temu znikł......wraz z grupą innych 27psów.Nikt na niego nawet nie spojrzy bo jest bullowaty,a to najłagodniejszy pies w schronie,jeszcze nigdy nawet nie zaszczekał,jest w totalnej apati,On ma charakter taki jak miała Kleksia,totalna depresja,nie wierzy w ludzi,wkładam mu ręka pod usta,a on nic nawet nie poliże,totalna rezygnacja.....tylko w schronie tez nikt do niego nawet nie podejdzie bo wygląda jak Bullowaty,nikt się nad nim nie lituje bo nie wygląda jak mały Duduś,choć w głębi serduszka jest właśnie takim malutkim,niewinnym Dudusiem.....przecież to nie Jego wina jak wygląda.Czy zdążymy jeszcze Go uratować? __________________ Quote
takaradosna Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 moje drogie... 10..... Grin a może jak pojedziesz ze mną to sobie pieseczkę w schronie wybierzesz.... ?? bidulko...:-( Quote
takaradosna Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 9:):):) Grin podaj mi swoje gg na kome bo jestem w Sobótce a chciałabym z Tobą pogadać, a nie chcę tu gg ściągać ;/ Quote
ewatonieja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ustawiłam sobie grafik i jeszcze postaram się zajechac samochodem po was :))) Quote
Reno2001 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 O ile się nie myle to grinajs juz sobie upatrzyła psiaka. Z Częstochowy. Jest duże prawdopodobieństwo, że wszystkie spotkamy się 01.09 ;) . Quote
takaradosna Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 8 dzionków ;) Grin sobie upatrzyła ?? i ja nic o tym nie wiem ??? :O ale jej sie dostanie ;/ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: a tu tyle ładnych pieseczków jest Quote
ewatonieja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 chlopaki znowu byli na spacerze, tworza fajna paczkę,dodano im dziewczynke Lukę, przerazona sunie mix ON Quote
Reno2001 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='takaradosna']8 dzionków ;) Grin sobie upatrzyła ?? i ja nic o tym nie wiem ??? :O ale jej sie dostanie ;/ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: a tu tyle ładnych pieseczków jest No, żeby mnie się nie dostało, gdy się okaże, że ja jakąś tejemnicę zdradziłam...:oops: :oops: :roll: ! Quote
takaradosna Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 7..... :):):):) tylko tydzień !!!!:razz: RENO.... nie dostanie ci się :):):):) spoko, a na zdjęcie poczekaj cierpliwie... TŻ w Bydgoszczy, ja pod Wrocławiem :oops: i nie możemy się zgrać.. ale przysięgam że dostaniesz foto :) Swoją drogą, jakiego piesia Grin wybrała ???:cool1: Quote
grinajs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 takaradosna8 dzionków ;-) Grin sobie upatrzyła ?? i ja nic o tym nie wiem ??? :O ale jej sie dostanie ;/ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: a tu tyle ładnych pieseczków jestWczoraj 09:39 już się bojęęęęęęęęęe:cool3: hehe Sms Ci słałam ale widac zawieruszył się w komie. Reno2001-to nie tajemnica;) Quote
Reno2001 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 takaradosna napisał(a): Swoją drogą, jakiego piesia Grin wybrała ???:cool1: A ja wiem, a ja wiem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: !!! Quote
grinajs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 przed chwilą pogadałam se Olka z twoim TŻ:cool3: hehe był na twym gg a ja "cię" zaatakowałam hehehe a tu maciej pisze ze to on nie Ty:eviltong: Quote
grinajs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77106 takaradosna zajrzyj tu-oto moja psia babulejka :) Własciwie to ona nie wygląda na swoje lata:cool1: ja bym jej dała góra 10 wiosen... Kiedy wracasz do S?odezwij sie kobito;) Quote
grinajs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 takaradosna nie moze tego napisac bo nie ma dostepu do netu ale nie moze po spajdera przyjechac w sobote bo ma szkołe-dzis sie dowiedziala,wiec pewnie o pare dni sie przesunie termin jej przyjazdu po Mańka. Quote
takaradosna Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 tu takaradosna..... nie wiem nic dokładnie jeszcze, może plany ulegną zmianie... jak się dorwe do neta to napisze znowu ;/ po Mańka będę około 3ciego, 4tego.... GRIN A JAK CI POSTAWIę BILETOS TO DASZ RADę ZE MNą ????:oops: ODBIÓR...<kszzzszzzszzz> Quote
Recommended Posts