katya Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pajączek jest przed kolanko. A Purina jest dla psów, jak najbardziej :) Quote
ewatonieja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 nie jest długi i nie jest wysoki jak pozgina łapki to się wszedzie zmiesci Quote
takaradosna Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Właśnie chodzi o to, żeby mógł sobie te łapki wyprostować swobodnie... dość długo musiał je zginać...:flop: jak już ma mieć posłanko, to wygodne i cieplutkie:) w końcu należy się biedaczkowi... ehh jestem ciekawa czy mnie polubi ta kruszynka... ps. tak nawiasem mówiąc mój chłopak też ma psiaka... czarną labradorkę z za granicy, [rodowodową] która przez pół swojego pieskiego życia przesiedziała w piwnicy we własnych fekaliach... bo się piesek znudził ;/ biedulka musiała brać później sterydy i jest grubiutka jak czarny serdelek, ale za to teraz jest ubustwiana ;) i ma zawsze najlepszą kiełbasę w lodówce :lol: :laugh2_2: tylko niestety oślepła... ipomimo tego suńka i tak zna dom jak własną kieszeń :D zapomniałam dodać, że narkozy by nie przeżyła - stąd brak operacji Quote
ewatonieja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 nasza koleżanka Olga ma kilkuletniego niewidomego amstaffa kubusia to dopiero jest wyzwanie, labradory sa z gruntu łagodne i kochane a amstaffy roznie z nimi bywa jesli chodzi o stosunek do innych psów Quote
Ayia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hop Hop.. co u chuderlaczka slychac :cool3: Czy ten domek to w 100%? :loveu: Quote
takaradosna Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ayia napisał(a):Hop Hop.. co u chuderlaczka slychac :cool3: Czy ten domek to w 100%? :loveu: od września w 100% :loveu: Quote
amelka0 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 To ja już nie chcę wakacji,niech ten wrzesień szybko nadejdzie,ale to już!!;):evil_lol: Quote
grinajs Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Cioteczki sorki za oftopa ale kliknijcie tu prosze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6394973&posted=1#post6394973 Boze jak tak można potraktować swojego wieloletniego,wiernego psiego pzryjaciela?:-( :angryy: Nie życzę jego panu niczego dobrego.Wrecz przeciwnie! Quote
ewatonieja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 wielkie psie nieszczęście Julek z mojego podpisu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75807 Quote
katya Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dobranoc :) Pajączku, wytrzymaj jeszcze troszkę. Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ok znaczy sie po staremu szczeka i się rzuca do krat ale nei jest chuderlakiem :) Quote
asiak Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 witaj Pajączku... kochany psiaczku ja odliczam dni do momentu Twojego opuszczenia schroniskowej klateczki... oby cioteczka takaradosna sie nie rozmyśliła...:angryy: ;) Quote
takaradosna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzień Dobry Maleństwo :* buziak w ten śmieszny nosek :*:*:***:loveu: Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dzień dobry,witam TakąRadosną i TakiegoRadosnego(już wkrótce)Chuderlaczka!! Quote
takaradosna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 hehe Cześć Amelko0 :) swoją drogą... pytałaś kiedyś, czy może napomknęłaś że mam fajny nick :eviltong: otóż jestem koniarą, a mój nick to nic innego jak imię pewnej klaczki Takiej Radosnej ;)[po Tabunie - gdyby się ktoś orientował :D] tylko trochę przerobione ;) a kobyła powinna mieć imię Taka Złośnica :evil_lol: bo straszzzzzna zołza z niej :roll: w dodatku ruda i z "połyskiem" :D ach te kasztanki:p ps. tak myślę czy Spiderka nie nazwać właśnie Radosny, albo Promyczek ;):loveu: Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tak,tak nazwij go tak,byłoby super. A wiesz o tym,że na moim osiedlu jest taki piesek,który no wypisz wymaluj nasz,tzn.Twój Pajączek,po prostu sobowtór.Ja jak go widzę,to zawsze w myślach do niego mówię"co chuderlaczku"lub "Pajączku" I raz stał pod sklepem uwiązany,czekał na pana,podeszłam wtedy,żeby go pogłaskać,a on jak mnie obszczekał(normalnie jest bardzo grzeczny) tym swoim cienkim głosikiem(nawet głos ma taki sam jak ten na filmiku)bał się pewnie,że go chce"porwać"z pod tego sklepu,a on "się nie dał"bo czekał na pańcia swego kochanego i się pilnował:evil_lol: Mówię Ci Takaradosna,nie tylko wygląd ale i charakterek ten sam:evil_lol: Quote
takaradosna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 hehe a co go będzie "obca baba" zaczepiała :eviltong: pewnie szczekał coś w rodzaju " nie spoufalaj sie " :D z kolei na moim osiedlu był tak bezdomny piesek [nie pamiętam jak się nazywał ;/ ] ale podobny do Pajączka, tylko szorstkowłosy... i zamieszkał u nas w klatce w kartonie z kocem ;) później dołączył do niego Murzyn - czarny mały starszy już kundel... wszystkie psy przywlekała Agnieszka - moja mała sąsiadka... Później Murzyn został sam, bo tamtego psiaka ktoś zabrał do Domku :multi: I mieliśmy "darmowy dzwonek alarmowy" bo jak tylko ktoś obcy szedł do klatki, to Murzyn w te pędy ujadał :evil_lol: i zaraz było wiadomo że do kogoś goście idą... niestety dla Murzyna los [ w postaci sąsiada:angryy: ] nie był łaskawy... w nocy został gdzieś wywieziony :-(:-(:-(:-( i już więcej nie widzieliśmy tego kudłacza ;( A wszystko wyszło na jaw kiedy to córeczka[ok 3 latka] sąsiada powiedziała [ przy usilnych powstrzymywaniach babki] że "Tatuś zatłucze tego głupiego psa bo scekał w nocy i nie mogłam spać" Zgon :mad: mam nadzieję, że psiak hasa sobie teraz za TM :) i nie czuje juz nic... Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ale mnie zasmuciłaś tą informacją,przykro mi strasznie jak takie rzeczy czytam,jak mógło to zero jedne tak postąpić,nawet jak mu przeszkadzał ten niewinny psiak,to mógł wam otwarcie powiedzieć,kazać zabrać do schronu nawet,a on pewnie gdzieś go do drzewa przywiązał:-(. A nikt z was nie próbował potem z nim porozmawiać,(nawet spić go)żeby puścił parę co z Nim zrobił?? Quote
takaradosna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 niestety nikt z nim nie porozmawiał... sąsiad był nowy i nikt nie miał z nim kontaktu... poza tym i tak by nie powiedział co z psem zrobił :placz:, ja byłam mała, a reszta wzruszyła tylko ramionami i obgadała sąsiada od takich i owakich za jego plecami... oczywiście wszyscy byli oburzeni [no prawie wszyscy] ale nikt się nie kwapił do podjęcia rozmowy z takim człowiekiem [takim typem człowieka] aroganckim itd itp..... z resztą gdyby ktos nawet okazał zainteresowanie i dowiedział się gdzie jest pies [ pewnie utopili go w Wiśle - chyba najszybsza śmierć dla biedaka] to co poszedłby po niego? i co z nim zrobił?? odwiózł do schronu?? a za co ?? nie ma w bloku ludzi, którzy wyłożyliby pieniądze na marne... niestety, a ja nie miałam własnych... w domu się nie przelewa i nawet te 10 zł to problem :( poza tym... pies by pogryzł i nie mieli smyczy... Nie nie Amelko0 - w tym wypadku łatwiej było zamknąć usta i stłumić zgrzytanie zębów:angryy: może to i twarde słowa dla Dogomaniaczek ale czasami rzeczywistość to coś, co robią inni wokół nas i na co nie mamy wpływu :mad: Quote
Reno2001 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 takaradosna napisał(a):w dodatku ruda i z "połyskiem" :D ach te kasztanki:p Oj, tak tak. Jak dla mnie to nie ma jak kasztan taki rudy i z połyskiem. Zupełnie jak mój Rudzielec :evil_lol: . A co do Pajaczka to tutaj jakies male oszustwo jest... ...bo on wcale taki pajkowaty juz nie jest :eviltong: . Widzalam go w sobote osobiscie :loveu: Quote
takaradosna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Reno2001 napisał(a):Oj, tak tak. Jak dla mnie to nie ma jak kasztan taki rudy i z połyskiem. Zupełnie jak mój Rudzielec :evil_lol: a czy Twój kasztanek też jest taki flejtuch ??? podobno wszystkie kasztany to brudasy :D przynajmniej ja znam same takie :evil_lol: jaka matka takie dziecko :] jak będę miała zdjęcie to Ci przeslę tą rudą zołze :eviltong: ps. czy ktoś mi może donieść jak się moje psisko dzisiaj zachowywało ? dalej ząbki szczerzyło ?? ;) :razz: nununu:diabloti: !!! Quote
ewatonieja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dzisija nie było możliwości zajrzenia bo boksy były bardzo długo czyszczone a wtedy psy przebywaja na "scpacerniaku" i nie da sie obejrzeć :oops: Quote
Recommended Posts