takaradosna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='grinajs']takaradosna wiesz co Ci powiem?-ze...Maniek ma oczka i spojrzenie jak twoje;) Wy byliscie sobie jednak przeznaczeni:razz: Grin, jakie spojrzenie??? z którego zdjęcia :lol: Ale fajnie, że sobie nóżki rozprostował !!!!! ale mnie ciekawi, co to za pieseczek, ten taki ładny cały czarny, z białym przedziałkiem na pysiu..... jest ŚLICZNY !!!! Quote
grinajs Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 no wogóle maniek na każdym zdjeciu co mu ślipia widać ma spojrzenie jak Ty:eviltong: a moja Tosia to ta staruszeczka na poduni:loveu: Quote
ewatonieja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 takaradosna napisał(a):Grin, jakie spojrzenie??? z którego zdjęcia :lol: Ale fajnie, że sobie nóżki rozprostował !!!!! ale mnie ciekawi, co to za pieseczek, ten taki ładny cały czarny, z białym przedziałkiem na pysiu..... jest ŚLICZNY !!!! ten piesio to Felix dzisiaj mam nadzieje dostane ostateczna odp czy pewna rodzina z Katwic się na niego zdecyduje niestety :( "ardzo dziękuję za informacje i zdjęcia. Strasznie źle się czuję, bo > poświęciła Pani swoj czas, a ja niestety szukam duzo wiekszego pieska - > na tym zdjeciu w schronisku wygladal jak duzy misiek." Quote
takaradosna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ewatonieja napisał(a):ten piesio to Felix dzisiaj mam nadzieje dostane ostateczna odp czy pewna rodzina z Katwic się na niego zdecyduje niestety :( "ardzo dziękuję za informacje i zdjęcia. Strasznie źle się czuję, bo > poświęciła Pani swoj czas, a ja niestety szukam duzo wiekszego pieska - > na tym zdjeciu w schronisku wygladal jak duzy misiek." czy to oznacza, że biedaczkowi się nie poszczęściło ?? :placz: taki śliczny psiak :angryy: kurde gdybym tylko mogła :( :( :( Quote
takaradosna Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jeszcze tylko 15 dzionków :D i jedziemy z Grinajs po psiaczki :););););) hihihi :loveu: Quote
ewatonieja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ja tez sie nie moge doczekać :):cool3: Quote
amelka0 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Oj jestem załamana Kajunia z Mielca,tyle lat czekała na domek,tak się cieszyła,że Go znalazła u naszych dogomaniaczek,i jak została wykupiona,zabrana,to niedoczekała domku,Ona nawet nie wie,że miała mieć Domek i ilu dogomaniaków,za Nią płaczę.Sama ją bardzo pokochałam, a AgusiaTerierka przez pół roku prowadzia jej wątek od rana do nocy tam siedziała,tu jest wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422 Pamiętasz Grinajs jak się cieszyłam szczęściem Chuderlaczka i Kajusi?? Kajusia nie dotrwała:(:(:(:( Quote
takaradosna Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Małe biedactwo... :-( dobrze że chociaż moje Maleństwo będzie ze mną Quote
ewatonieja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 manius przybrałna wadze, bieg ana spacerkach nie m aproblemu z sercem ,nie rzęzi nie dysz nie świszcze więc powinin dotrwa :) a o Kajuni pamietamy, słodka kruszynka mknie po zielonych trawach za TM ['] Quote
grinajs Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Napisał ewatonieja ten piesio to Felix dzisiaj mam nadzieje dostane ostateczna odp czy pewna rodzina z Katwic się na niego zdecyduje niestety :-( "ardzo dziękuję za informacje i zdjęcia. Strasznie źle się czuję, bo > poświęciła Pani swoj czas, a ja niestety szukam duzo wiekszego pieska - > na tym zdjeciu w schronisku wygladal jak duzy misiek." Wiecie co?-jak ja dowiaduje się o takich ludziach to mnie nerwy skaczą:angryy: Chcieli by psiaka ale najlepiej by spełniał ich wszelkie fanaberie: najlepiej jakby był skrojony przez schron na miarę-takie a nie inne oczy,takie a nie inne nogi,taki anie inny "szczek",taka a nie inna barwa śiersci,taki a nie inny wzrost bo...Bo co? Niech se kupuja tacy yorki i chiwawy z 2-3 "patyki" i jeszcze niech pieski noszą metkę na szyji-ile kosztowały-żeby się można było chwalić wszystkim do okoła!:angryy: Tacy nigdy jak ta kobita nie pojmą,że wygląd psa nie jest najwazniejszy jak chce się obdarzyc miłością stworzenie.A tu warunkijakieś:"musi być Taki i Owaki".W mordę jeża,noo:mad: Quote
grinajs Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 takaradosna:"Małe biedactwo... :-( dobrze że chociaż moje Maleństwo będzie ze mną" Olciu,ale mi malenstwo hehe Toć to grubasek:razz: i wcale nie malutki hehe Kto wie jak bedzie wyglądał za 2 tyg?Jak sumo mały?hehe Tylko prosze mi nie podtuczyc Tośki:mad: ;) Quote
takaradosna Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 to ja się podpisuję pod prośbą Grinajs!! Koryto wyżej ustawić Maniutkowi, co by mu tak łatwo mordka kąsków nie podawała do żołądeczka :D kurna bo ja mam tylko 8 cm zapasu w szelkach !! jeszcze mi się nie zmieści !!!! Quote
takaradosna Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 14 dni... ehhh pańcia leci na 24h do pracy....:shake: Ciotuchny kochane zajmować się Mnieczkiem i na spacerki go brać... on sie bedzie śmiał tym swoim pysiem do was :):painting: Quote
ewatonieja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 dzisiaj pewnie pojdzie na spacer ,nie będę mu żałowała :)) Quote
grinajs Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ewatonieja już pewnie hasa z piesiutami na spacerkach zazdroszcze:eviltong: Prosze wszystkie wygiglać i wycałowac ode mnie :evil_lol: Quote
takaradosna Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 13 dzionków i do domku :D a pańcie gardło boli mocno :shake: Quote
amelka0 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='grinajs']Napisał ewatonieja ten piesio to Felix dzisiaj mam nadzieje dostane ostateczna odp czy pewna rodzina z Katwic się na niego zdecyduje niestety :-( "ardzo dziękuję za informacje i zdjęcia. Strasznie źle się czuję, bo > poświęciła Pani swoj czas, a ja niestety szukam duzo wiekszego pieska - > na tym zdjeciu w schronisku wygladal jak duzy misiek." Wiecie co?-jak ja dowiaduje się o takich ludziach to mnie nerwy skaczą:angryy: Chcieli by psiaka ale najlepiej by spełniał ich wszelkie fanaberie: najlepiej jakby był skrojony przez schron na miarę-takie a nie inne oczy,takie a nie inne nogi,taki anie inny "szczek",taka a nie inna barwa śiersci,taki a nie inny wzrost bo...Bo co? Niech se kupuja tacy yorki i chiwawy z 2-3 "patyki" i jeszcze niech pieski noszą metkę na szyji-ile kosztowały-żeby się można było chwalić wszystkim do okoła!:angryy: Tacy nigdy jak ta kobita nie pojmą,że wygląd psa nie jest najwazniejszy jak chce się obdarzyc miłością stworzenie.A tu warunkijakieś:"musi być Taki i Owaki".W mordę jeża,noo:mad: Tak,masz świętą rację Grinajs,jak zawsze się z Tobą zgadzam,Ty moja siostrzyczko:):) Quote
grinajs Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Amelka0 "Tak,masz świętą rację Grinajs,jak zawsze się z Tobą zgadzam,Ty moja siostrzyczko:smile::smile:" hehe tiaaa:evil_lol: bo my som takje blizniaki trzyjajowe;) A my z takaradosna byłyśmy dziś w Galerii i w sklepasie dla zwierzatek łoglądałyśmy akcesoria dla naszych łódzkich piesów:p Quote
amelka0 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ale fajnie,zazdroszczę Wam,w pozytywnym tego słowa znaczeniu ma się rozumieć,spotykacie się,razem chodzicie do psiaków. Fajnie że Was poznałam co;):oops:?? I fajne jest to że można sobie tak pomagać,że czasem pisząc na dogo,zakładając wątek,poznajesz inne fajne osoby i nawet może one nie pomogą Ci znaleźć domu dla danego psiaka,ale czasem razem z nimi poznajemy inne,trzecie osoby i pomagamy innym psiakom,wspieramy się,radzimy,po prostu jesteśmy razem a w grupie jest raźniej i milej,gdy czasem wiesz że ludzie obok Ciebie nie zawsze rozumieją Twoje zwierzęce problemy,czasem patrzą tak jakoś dziwnie,ale Ty wiesz że na drugim końcu Polski,są Osoby,które są tak Tobie bliskie, i to jest naprawdę piękne. Dobra już kończe truć,bo samej mi się oczy zaszkliły............. Aha,mam prośbę,zajrzyjcie proszę na wątek Bursztynkihttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66266 Ona jest taka kochana,muchy nie skrzywdzi a inne psy,wykorzystują to,była taka piękna a teraz pogryziona przez nie,nosek jej zamali..... I do Lolusia,http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6559636#post6559636 to jest psiak,który jest najdłużej w naszym schronie,już rok.....jak na nasz schron to i tak długo.....Miał brata,ale braciszek parę miesięcy temu znikł......wraz z grupą innych 27psów.Nikt na niego nawet nie spojrzy bo jest bullowaty,a to najłagodniejszy pies w schronie,jeszcze nigdy nawet nie zaszczekał,jest w totalnej apati,Grinajs.On ma charakter taki jak miała Kleksia,totalna depresja,nie wierzy w ludzi,wkładam mu ręka pod usta,a on nic nawet nie poliże,totalna rezygnacja.....Czy zdążymy jeszcze Go uratować? Quote
grinajs Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 pięknie to napisałaś Amelko: "fajne jest to że można sobie tak pomagać,że czasem pisząc na dogo,zakładając wątek,poznajesz inne fajne osoby i nawet może one nie pomogą Ci znaleźć domu dla danego psiaka,ale czasem razem z nimi poznajemy inne,trzecie osoby i pomagamy innym psiakom,wspieramy się,radzimy,po prostu jesteśmy razem a w grupie jest raźniej i milej,gdy czasem wiesz że ludzie obok Ciebie nie zawsze rozumieją Twoje zwierzęce problemy,czasem patrzą tak jakoś dziwnie,ale Ty wiesz że na drugim końcu Polski,są Osoby,które są tak Tobie bliskie, i to jest naprawdę piękne." też tak twierdzę Szkoda Amelko,ze tak daleko mieszkasz od nas (my od Ciebie):shake: -mam na mysli mnie i Olkę Quote
takaradosna Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 12 dni!!! Sorki net mi wysiadł :( a dziś dopiero teraz się do netu dorwałam :/ Anom byłytśmy z Grin w galerii :D fajniutko było... i dowiedziałam sie kilku nowych rzeczy:evil_lol: ehhh że też ja tego żelu nie kupiłam :lol: :oops: Quote
ewatonieja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 heheh będa smarowac Maniusia żeby się wcisnał w te szelki:lol::lol: mam nadzieje ze nie bedzie bardzo padac bo czw -pt mam wolne i planuje spacery z psami,a od niedzieli do konca miesiąca to moge codziennie przyjeżdzać,tylko niech nie pada Quote
Recommended Posts