takaradosna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 no to kupiłam szeleczki :D:D:D:D w kolorze....KHAKI:placz: kurna innego nie było!!! i musze teraz smycz taką skombinić, coby pasowało jedno do drugiego... była co prawda taka jedna w tym kolorku, ale za cienka i niepewna się wydawała :P ps. szelki mają 65cm w obwodzie, a Pajączek 58 :D czyli może jeszcze trochę przytyć :D:D:D ja to mam oko :D Quote
szajbus Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 24 dni Jasny gwint, jak on jeszcze przytyje to będzie wyglądał jak tucznik. Juz teraz wygląda na niezłego pączusia. Quote
takaradosna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 matko kozłoska !!! wy go tak nie tuczcie w tym schronie, bo mi się w szelki nie zmieści !!!!:lol: jeszcze bede go musiała odchudzać i co ??:D Quote
takaradosna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 23... miłego dnia wszystkim..... :* ps... mogę prosić kilka foteczek tego kluska???:):):) byłabym dźwięczna:eviltong: :loveu: Quote
grinajs Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 OLka jak się Chuderlaczek zbytnio podtuczy to ja zawsze słóżę pomocą.Przyjade na rowerze do ciebie,wezme małego tucznika i swoja Sońke (oooo ta to uwielbia biegać) i tak machniem się ze 2 razy na trasie Solec-Toruń,Toruń-Solec i będzie loooz:evil_lol: Z tyłu na rowerze zamontuję taki długi kijek,zawieszę na nim 2 kabanosy a piesy bedą leciały za nimi na przynetę hihi Quote
takaradosna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 22... już po północy :D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
takaradosna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Biedactwo, nikt Cię nie odwiedza....:mad: to dlatego, że inne pieseczki bardziej potrzebują pomocy, która na ciebie już czeka :*:loveu: Quote
ewatonieja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Spiderek wypasiony, czeka na swoją nową właścicielkę :) musze chyb aw gabinecie zaznaczyc ze on jest zarezerwowany ,żeby nie było przykrej niespodzianki Quote
grinajs Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no i ciotka radosna miała sie zapytac cioteczek Łodzianek o to jakimi środkami miejskiej lokomocji:eviltong: dostać sie najszybciej do schronu z dworca Łódz Kaliska? A może jedna z cioteczek Łodzianek wyszła by po nas?Nie ukrywam,że Łódz troche znam-ale to raczej Bałuty,Radogosz i centrum. ps.od jutra rana do południa wtorkowego jestem w Łódzi u familii na Bałutach.Ewotonieja-daleko byś miałą na Sukienniczą na przeciwko marketu Globi? Quote
takaradosna Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 21 ;D Ekhm,..... Cioteczko Grinajs :mad: pytałam na PW Ewatonieja co i jak :P jak chcesz to Ci podeślę ... na forum nie pytałam :eviltong: ale z tego co wyczytałam to masakrycznie ;/:cool3: Ewatonieja....... ja myślałam, że on JUż jest zarezerwowany ... ]:-> Quote
ewatonieja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 do globi mam blisko :) 10 minut :) jutro mam wolne od 10 mozemy razem podjechac do schroniska zeby obejrzec Spiderka a z kaliskiej można z 1 przesiadką tramwajem 12 lub 10 a potem z pl Dabrowskiego mamy dwa autobusy 88 i 53 :) koło godziny może to zając bilet godzinny kosztuje 3,6 :) a o której bedziecie 1 wrzesnia? Quote
grinajs Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ewo to super :) Ja ląduje na Żabieńcu jutro o 9 rano i mykam do familii na Sukienniczą. O 11:00 wstepnie juz dzis mozemy się umówić --->przed drzwiami do Globi. (hehe ale numer,ze masz do G tylko 10 min-jeszcze się okaze,że Cie znam z widzenia;) ). Moim znakiem rozpoznawczym bedzie bluzka w czarno-białe pasy i jak znam życie-moja Sonia bezogoniasta:p aha-mam black włosy Napisz po czym ja Cie rozpoznam,zebym nie podleciałą do kogos innego (bo już zdarzały mi się takie historie):p Quote
ewatonieja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 to chcesz wziąc swojego psa do schroniska?hmmm to nie jest dobry pomysł, psy ze schronu bardzo się denerwują na widok wolnobiegających tudziez nasmyczowych osobników ja jestem tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59652&page=34 i tu z jeszcze bardziej blond kłakami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70452&page=10 więc o 11 ? Quote
grinajs Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 zle mnie zrozumiałąś-nie biore soni do schronu-tylko może akurat będę z nią wracac ze spacerku.Zaprowadzę ja do domu i pojedziemy :) To miałąm na mysli.A tak po za tym to w życiu bym Soni do schronu nie zabrała-by dziewczyna ze strachu umarła,że ja chcę oddać. Quote
takaradosna Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Grin... w odpowiedzi na esa Twojego... powiedz Mańkowi, że bardzo mocno go kocham... i posmyraj go ode mnie mocniutko !!! ;) ps. Masz misję specjalną...:cool1: dowiedz się ile za psa i zbadaj [obmacaj] czy nie jest zbyt tłuściutki, co by my go w bagażowym wieźć nie musiały:lol: Quote
ewatonieja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 za psa 1 zł , tłusty nie jest ,taki w sam raz ,jesli grinajs bedzie chciała to pojdziemy z tym boksem na spacer zobaczy wtedy jaki Spiderek jest na prawdę oczywiscie jesli hotelik bedzie otwarty Quote
takaradosna Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 i jak tam Cioteczki po spotkanku ???;D Grin, pomiziałaś moje szczekające futerko ??;) [mamo ale zabrzmiało :diabloti: ] ps. Spacerek był ???:p Quote
ewatonieja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a spacerek był a jakże :) przeszło 20 minut bo chłopaki pełne energii, chociaz na koncówce jeden padł :evil_lol: a na dzien dobry spiderek mnie uchlał w rękę:diabloti: a potem był bardzo grzeczny Spiderek i koledzy z Grinajs Quote
takaradosna Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ewatonieja, on pewnie z tej radości Cię dziabnął :cool3: Grunajs, nie przyzwyczajaj się tak do mojego psiuleczka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: za ładnie razem wyglądacie :D Quote
szajbus Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Zmieńcie tytuł. On nie jest chuderlak. Ło matuchno.!Toż to grubas! A ja się martwiłam, że z mojej Balbi zrobił sie pasztet. Quote
takaradosna Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 wczoraj było 20 dni a dziś już TYLKO 19 :D ps. Spiderek bardzo ładnie wygląda!!!:loveu: Quote
Reno2001 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No, no . Śliczny psiak się z niego zrobił. OFF. takaradosna - miałaś mi przesłać zdjęcia swego czterokopytnego. A ja czekam i czekam :razz: . Quote
Recommended Posts