Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to kupiłam szeleczki :D:D:D:D w kolorze....KHAKI:placz: kurna innego nie było!!! i musze teraz smycz taką skombinić, coby pasowało jedno do drugiego... była co prawda taka jedna w tym kolorku, ale za cienka i niepewna się wydawała :P

ps. szelki mają 65cm w obwodzie, a Pajączek 58 :D czyli może jeszcze trochę przytyć :D:D:D ja to mam oko :D

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OLka jak się Chuderlaczek zbytnio podtuczy to ja zawsze słóżę pomocą.Przyjade na rowerze do ciebie,wezme małego tucznika i swoja Sońke (oooo ta to uwielbia biegać) i tak machniem się ze 2 razy na trasie Solec-Toruń,Toruń-Solec i będzie loooz:evil_lol:
Z tyłu na rowerze zamontuję taki długi kijek,zawieszę na nim 2 kabanosy a piesy bedą leciały za nimi na przynetę hihi

Posted

no i ciotka radosna miała sie zapytac cioteczek Łodzianek o to jakimi środkami miejskiej lokomocji:eviltong: dostać sie najszybciej do schronu z dworca Łódz Kaliska?
A może jedna z cioteczek Łodzianek wyszła by po nas?Nie ukrywam,że Łódz troche znam-ale to raczej Bałuty,Radogosz i centrum.

ps.od jutra rana do południa wtorkowego jestem w Łódzi u familii na Bałutach.Ewotonieja-daleko byś miałą na Sukienniczą na przeciwko marketu Globi?

Posted

21 ;D

Ekhm,..... Cioteczko Grinajs :mad: pytałam na PW Ewatonieja co i jak :P jak chcesz to Ci podeślę ... na forum nie pytałam :eviltong: ale z tego co wyczytałam to masakrycznie ;/:cool3:

Ewatonieja....... ja myślałam, że on JUż jest zarezerwowany ... ]:->

Posted

do globi mam blisko :) 10 minut :) jutro mam wolne od 10 mozemy razem podjechac do schroniska zeby obejrzec Spiderka
a z kaliskiej można z 1 przesiadką tramwajem 12 lub 10 a potem z pl Dabrowskiego mamy dwa autobusy 88 i 53 :) koło godziny może to zając bilet godzinny kosztuje 3,6 :) a o której bedziecie 1 wrzesnia?

Posted

ewo to super :) Ja ląduje na Żabieńcu jutro o 9 rano i mykam do familii na Sukienniczą. O 11:00 wstepnie juz dzis mozemy się umówić --->przed drzwiami do Globi. (hehe ale numer,ze masz do G tylko 10 min-jeszcze się okaze,że Cie znam z widzenia;) ).
Moim znakiem rozpoznawczym bedzie bluzka w czarno-białe pasy i jak znam życie-moja Sonia bezogoniasta:p
aha-mam black włosy
Napisz po czym ja Cie rozpoznam,zebym nie podleciałą do kogos innego (bo już zdarzały mi się takie historie):p

Posted

zle mnie zrozumiałąś-nie biore soni do schronu-tylko może akurat będę z nią wracac ze spacerku.Zaprowadzę ja do domu i pojedziemy :) To miałąm na mysli.A tak po za tym to w życiu bym Soni do schronu nie zabrała-by dziewczyna ze strachu umarła,że ja chcę oddać.

Posted

Grin... w odpowiedzi na esa Twojego... powiedz Mańkowi, że bardzo mocno go kocham... i posmyraj go ode mnie mocniutko !!! ;)

ps. Masz misję specjalną...:cool1: dowiedz się ile za psa i zbadaj [obmacaj] czy nie jest zbyt tłuściutki, co by my go w bagażowym wieźć nie musiały:lol:

Posted

za psa 1 zł , tłusty nie jest ,taki w sam raz ,jesli grinajs bedzie chciała to pojdziemy z tym boksem na spacer zobaczy wtedy jaki Spiderek jest na prawdę
oczywiscie jesli hotelik bedzie otwarty

Posted

a spacerek był a jakże :) przeszło 20 minut bo chłopaki pełne energii, chociaz na koncówce jeden padł :evil_lol: a na dzien dobry spiderek mnie uchlał w rękę:diabloti: a potem był bardzo grzeczny

Spiderek i koledzy z Grinajs

Posted

Ewatonieja, on pewnie z tej radości Cię dziabnął :cool3:
Grunajs, nie przyzwyczajaj się tak do mojego psiuleczka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
za ładnie razem wyglądacie :D