pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Wyprawka była od p.Gerarda także myślę, że się nie obrazi jeśli zabawka trafiła do takiego cudownego psiego-dziecka :) Jesli chodzi o pchełki i odrobaczenie - tabletki dostał ostatni raz w maju, kiedy trafił do DT, także jak najbardziej moim zdaniem można powtórzyć dla pewności. Na pchły kropiony nie był z tego, co mi się wydaje, my nie zdążyłyśmy, a prosto z DT trafił do p.Gerarda, który nigdy o tym nie wspominał. Także jak już wszystkie psiury dostaną do dla Dropsika też poprosimy :) O ile nie za późno informuję, ale nie miałam wcześniej dostępu do internetu. Dziękujemy za kolejne informacje! Ewidentnie mężczyźni źle Dropsikowi się kojarzą... Ciekawe co musiał od nich doświadczyć... :( Cieszy mnie to, że robi przy Was tak niesamowite postępy także wierze, ze może z czasem i nad tym uda się zapanowac - żeby za każdym razem nie było dzikiej ucieczki do azylu ;) A na zabawę może też przyjdzie czas...? Quote
Lili8522 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Pamiętam, że jak był u mnie i na podłodze leżały maskotki to podbiegał chwytał w pysk, nieruchomiał i puszczał... Tak jakby się zastanawiał po co w ogóle to zrobił ;) Quote
mdk8 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 kochane cioteczki, zapraszam na " smaczny " bazarek dla 3 starszych schorowanych psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-w-budowie?p=21344998#post21344998[/URL] Quote
Murka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Lili8522']Pamiętam, że jak był u mnie i na podłodze leżały maskotki to podbiegał chwytał w pysk, nieruchomiał i puszczał... Tak jakby się zastanawiał po co w ogóle to zrobił ;)[/QUOTE] On się podobnie zachowuje wobec innych psów; odruch ma, by się bawić, ale coś go blokuje. Może był bity gdy się bawił? :( Quote
madziakato Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Murka']On się podobnie zachowuje wobec innych psów; odruch ma, by się bawić, ale coś go blokuje. Może był bity gdy się bawił? :([/QUOTE] Mój drugi pies też tak miał...około 7 miesięcy i się odblokował, ale tylko wobec jednego psa(mojego). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zobaczymy, może z Dropsikiem będzie podobnie :) Quote
madziakato Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nie ma co od chłopaka cudów wymagać. I tak jest mega dzielny teraz!;) Quote
inka33 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [CENTER]Zapraszam serdecznie na świeżutko otwarty bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247443-*-CIUCHOWISKO-od-g%C5%82%C3%B3w-do-st%C3%B3p-*-na-Kajtuna-i-Dropsa-*-do-10-X-2013-g-22"][COLOR=#b22222][B][SIZE=3]CIUCHOWISKO od głów do stóp[/SIZE][/B][/COLOR][/URL] [B]czynny do 10 X 2013 godz. 22[/B] w 20% przeznaczony na Dropsa! :grins: [/CENTER] Quote
Lili8522 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='inka33'][CENTER]Zapraszam serdecznie na świeżutko otwarty bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247443-*-CIUCHOWISKO-od-g%C5%82%C3%B3w-do-st%C3%B3p-*-na-Kajtuna-i-Dropsa-*-do-10-X-2013-g-22"][COLOR=#b22222][B][SIZE=3]CIUCHOWISKO od głów do stóp[/SIZE][/B][/COLOR][/URL] [B]czynny do 10 X 2013 godz. 22[/B] w 20% przeznaczony na Dropsa! :grins: [/CENTER] [/QUOTE] Dziękujemy :D Quote
inka33 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Lili8522']Dziękujemy :D[/QUOTE] Na zdrowie! :grins: [B][COLOR=#ff8c00]A kto ma chęć, to...[/COLOR][/B] [COLOR=#b22222][B]proszę się częstować:[/B][/COLOR] . [URL="http://tiny.pl/qh4tt"][IMG]http://tiny.pl/qh4tx[/IMG][/URL] . :oops: Quote
Murka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dzisiaj byli u nas Państwo z naszych okolic w poszukiwaniu pieska większego (mieszkanie w ogrodzie + wstęp do domu). Dropsik się im spodobał, fajnie się prezentował w boksie (nie bał się, poszczekiwał, ale przez kraty podchodził do rąk), niestety po wypuszczeniu powietrze z niego zeszło i nie chciał podejść do Państwa. Krążył dookoła i czekał aż znów otworzę mu drzwi do azylu. Ale może to i lepiej, bo Państwo nie mają boksu, w dzień pracują więc byłaby realna szansa, że Dropsik by sobie zrobił wypad na miasto... Państwo wzięli za to 7-letnią sunię i mają na oku jeszcze jednego psa do domu :) Quote
madziakato Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Murka']Dzisiaj byli u nas Państwo z naszych okolic w poszukiwaniu pieska większego (mieszkanie w ogrodzie + wstęp do domu). Dropsik się im spodobał, fajnie się prezentował w boksie (nie bał się, poszczekiwał, ale przez kraty podchodził do rąk), niestety po wypuszczeniu powietrze z niego zeszło i nie chciał podejść do Państwa. Krążył dookoła i czekał aż znów otworzę mu drzwi do azylu. Ale może to i lepiej, bo Państwo nie mają boksu, w dzień pracują więc byłaby realna szansa, że Dropsik by sobie zrobił wypad na miasto... Państwo wzięli za to 7-letnią sunię i mają na oku jeszcze jednego psa do domu :)[/QUOTE]To może jeszcze Dropsidło ma szansę?:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ważne, że ktoś się interesuje, może innym razem wpadną w końcu "jego" ludzie... :) Trzymamy mocno za to kciuki! :) Quote
inka33 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ważne, że ktoś się interesuje, może innym razem wpadną w końcu "jego" ludzie... :) Trzymamy mocno za to kciuki! :)[/QUOTE] A za Kajtuna to już nie...?! :mad: Dropsiu, dlaczemu Wy łobuziaki, tak serducha dogomaniackie kradniecie...? :hmmmm: Quote
inka33 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Hej, dziewczynki z B-B i okolic oraz kibicki wszystkie! Natknęłam się przypadkiem na dogo na takie ogłoszenie: [URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/8460/[/URL] Może na coś by sie zdały Wasze znajomości itd...? :hmmmm: Quote
Nutusia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 :( Wiesz ilu takich Zbójów na dogo jest?... :( Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Zaglądam do Dropsia i przesyłam swoją październikową już deklarację:razz: Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='inka33']Hej, dziewczynki z B-B i okolic oraz kibicki wszystkie! Natknęłam się przypadkiem na dogo na takie ogłoszenie: [URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/8460/[/URL] Może na coś by sie zdały Wasze znajomości itd...? :hmmmm:[/QUOTE]Ciekawe jest stwierdzenie, że nie lubi zostawać sam w domu....hm..... Quote
inka33 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Nutusia']:( Wiesz ilu takich Zbójów na dogo jest?... :([/QUOTE] Niestety wiem... :( Ale wstawić go tu chyba nikomu nie zaszkodzi, prawda...? [quote name='madziakato']Ciekawe jest stwierdzenie, że [B]nie lubi zostawać sam w domu[/B]....hm.....[/QUOTE] Dla mnie jest (prawie) oczywiste, że [B]to[/B] właśnie jest powodem, a nie wyjazd... :shake: Quote
Lili8522 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Dropsio, Dropsio i Ty swój dom znajdziesz :) Quote
Lili8522 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Doszło 30 zł od madziakato :) Dziękujemy! :) Wykupiłam Dropsiowi pakiet ogłoszeń za 5 zł. A może ktoś sprezentuje chłopakowi wyróżnienie tablicy to wydatek - 25 zł :modla: Quote
Recommended Posts