Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie również Gucio jakoś tak w oko wpadł. Takie kochane, kompaktowe, piękne psisko. Czy Ci ludzie powariowali? Ci z nowego domu oczywiście, że jeszcze się nie zgłosili po chłopaka!

• 2 weeks later...
Posted

Gucio dziś był z nami (to jest ze mną, Patrykiem, Sarą i zołi) na spacerze. Najpierw poszliśmy na Borki - na początku Guciek z Zołi chcieli mi ręce wyrwać..ale potem jakoś nam szło. Na Borkach pusto niemal....pogoda nieciekawa, kropił o to i ludzi nie było :) za to Gucio szczęśliwy pobiegał, trochę potaplał się w wodzie. Niestety komary chciały nas zjeść, więc zrobiliśmy kółeczko i wróciliśmy do schroniska. A tam na wybiegu...oj działo się, działo...

Zołi z Sarą tak szalały, że i Guciowi odbiło do łepka ....i biegały takie trzy szalone torpedy :D o zabawki się nie biły...Gucio uciekał przed Zołi, ta go goniła i zabawkę chciała kraść...a jak się jej udało to rolę się zmieniały :) potem jeszcze z Sarą gonili tak, że trawa leciała spod ich łapek ^^

Gucio w boksie z Sarą - dostali duże legowisko, z którego Guciek z chęcią skorzystał a i Sara wyglądała na szczęśliwą, że ma coś miękkiego - jak tylko weszli do boksu od razu wyłożyli się na posłaniu - we dwoje :D ale tylko na chwilę, potem Gucio zajął miejsce, a Sarze chyba ciepło było bo się na deskach jak długa rozłożyła :)

no a teraz zdjęcia - z wybiegu, tam tak komary nie gryzły^^

dwa sępy

no jak..jak można nie zarazić się jego uśmiechem

no i zbliżenie na nochal :D

a tu już trzy sępy...

Posted

kochany z niego pies

a tu już z zabawy - etap 1 - ucieczka przed Zołi

aa! było blisko

no i zabrała....ale tam idzie Sara...można na nią zapolować

ej noo, gdzie idziesz

Posted

zajęły się sobą, można iść po zabawkę

o nie, co Ty tu robisz, przed chwilą byłaś tam!

dobra, może teraz się uda

i zabawa od nowa

Gonię Cię!

no oddaj - Zołi próbuje po dobroci

Posted

Ale jeśli chodzi o zabawkę, to Gucio jest głuchy na prośby

chyba, że pojawi się....JEDZENIE

a po szybkim posiłku czas na dalszą zabawę...

Posted

No gdzie ten pluszowy królik...

widzę Go!

............................................................................

a po gonitwie czas na relaks

wołał ktoś?

chyba nie

i suszenie futerka :)

Najszczęśliwszy był jak mógł pobiegać :D

Choć jak do niego mówiłam, albo go wołałam to najpierw się rozglądał...tak jakby Ani szukał, potem dopiero do mnie przychodził...Aniu...Gucio Świata poza tobą nie widzi prawie ;)

Posted

Dzięki Marzenko:) niestety kombinowałam jak mogłam, ale nie wyrobiłabym się na ślub i weselicho:evil_lol:
w czwartek już będę to zobaczę to guciowe posłanie, aaaa i Patryk Wszystkiego Najlepszego spóźnionego!:)

Posted

i mamy pierwszy telefon o Gucia... ale lepiej nie gadać. Jak Pani szkoda dać za psa 50-70 zł to tylko o niej świadczy... bo pisało w ogłoszeniu że za darmo .... mam nadzieję, że ktoś sensowny jeszcze zadzwoni, bo Gutek nie młodnieje

Posted

Ehh, szkoooda gadać......też już kiedyś na takich natrafiłam i jeszcze pretensje do nas że robimy ogłoszenia "za darmo"...
Gucio nawet jak masz jeszcze poczekać, to lepiej niż trafić do takiej osoby...
A zdjęcia piękne, zwłaszcza te w baseniku:D

• 2 weeks later...
Posted

Gutek się spisał, był grzeczny:) nawet jak dziewczynka go przyszła głaskać to na komendę dawał jej łapki:razz: myślę, że gdyby właściciele go wykastrowali to pani spokojnie dała by radę z dzieckiem i psem...

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

29 sierpnia Gucio zamieszkał w nowym domu, dokładnie na ptasim osiedlu w Katowicach, więc tereny spacerowe ma fajne.
pan już dzwonił dwa razy, Gucio dobrze się sprawuje, czasami się rozkręci, ale Pan od początku wprowadza zasady i go sprowadza do pionu;)
był już u weta, wszystko ok. pewnie będzie wizyta bądź zaproszenie na akcje na dolinę:razz:

Posted

saphira18 napisał(a):
29 sierpnia Gucio zamieszkał w nowym domu, dokładnie na ptasim osiedlu w Katowicach, więc tereny spacerowe ma fajne.
pan już dzwonił dwa razy, Gucio dobrze się sprawuje, czasami się rozkręci, ale Pan od początku wprowadza zasady i go sprowadza do pionu;)
był już u weta, wszystko ok. pewnie będzie wizyta bądź zaproszenie na akcje na dolinę:razz:

Mam nadzieję, że spotkam Gucia na osiedlu :).

• 11 months later...
Posted

aa może odkopie wątek :) Gucio ma się super! koresponduje z jego właścicielką, ma towarzyszkę z naszego schroniska - zwie się Maja
mieszka też z jeżykami, wcześniej szczurkami ;
oczywiście zdjęć jest sporo, Państwo zajmują się fotografią, ja zapodam tylko parę :)

[FONT=Helvetica] pieski były "twarzami" plakatu akcji charytatywnej zbiórki jedzenia dla schronisk przed świętami Bożego Narodzenia:)
[/FONT]