madzia.uje93 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ale uciecha z możliwości pobiegania i potaplania się:) Quote
ania91sc Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Gucio jest taki grzeczny i spokojny - pies ideał!!! :) Quote
Romina_74 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Mnie również Gucio jakoś tak w oko wpadł. Takie kochane, kompaktowe, piękne psisko. Czy Ci ludzie powariowali? Ci z nowego domu oczywiście, że jeszcze się nie zgłosili po chłopaka! Quote
Istar19 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Gucio dziś był z nami (to jest ze mną, Patrykiem, Sarą i zołi) na spacerze. Najpierw poszliśmy na Borki - na początku Guciek z Zołi chcieli mi ręce wyrwać..ale potem jakoś nam szło. Na Borkach pusto niemal....pogoda nieciekawa, kropił o to i ludzi nie było :) za to Gucio szczęśliwy pobiegał, trochę potaplał się w wodzie. Niestety komary chciały nas zjeść, więc zrobiliśmy kółeczko i wróciliśmy do schroniska. A tam na wybiegu...oj działo się, działo... Zołi z Sarą tak szalały, że i Guciowi odbiło do łepka ....i biegały takie trzy szalone torpedy :D o zabawki się nie biły...Gucio uciekał przed Zołi, ta go goniła i zabawkę chciała kraść...a jak się jej udało to rolę się zmieniały :) potem jeszcze z Sarą gonili tak, że trawa leciała spod ich łapek ^^ Gucio w boksie z Sarą - dostali duże legowisko, z którego Guciek z chęcią skorzystał a i Sara wyglądała na szczęśliwą, że ma coś miękkiego - jak tylko weszli do boksu od razu wyłożyli się na posłaniu - we dwoje :D ale tylko na chwilę, potem Gucio zajął miejsce, a Sarze chyba ciepło było bo się na deskach jak długa rozłożyła :) no a teraz zdjęcia - z wybiegu, tam tak komary nie gryzły^^ dwa sępy no jak..jak można nie zarazić się jego uśmiechem no i zbliżenie na nochal :D a tu już trzy sępy... Quote
Istar19 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 kochany z niego pies a tu już z zabawy - etap 1 - ucieczka przed Zołi aa! było blisko no i zabrała....ale tam idzie Sara...można na nią zapolować ej noo, gdzie idziesz Quote
Istar19 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 zajęły się sobą, można iść po zabawkę o nie, co Ty tu robisz, przed chwilą byłaś tam! dobra, może teraz się uda i zabawa od nowa Gonię Cię! no oddaj - Zołi próbuje po dobroci Quote
Istar19 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ale jeśli chodzi o zabawkę, to Gucio jest głuchy na prośby chyba, że pojawi się....JEDZENIE a po szybkim posiłku czas na dalszą zabawę... Quote
ania91sc Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Widziałam jaki dziś był szczęśliwy na spacerku :) Quote
Istar19 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 No gdzie ten pluszowy królik... widzę Go! ............................................................................ a po gonitwie czas na relaks wołał ktoś? chyba nie i suszenie futerka :) Najszczęśliwszy był jak mógł pobiegać :D Choć jak do niego mówiłam, albo go wołałam to najpierw się rozglądał...tak jakby Ani szukał, potem dopiero do mnie przychodził...Aniu...Gucio Świata poza tobą nie widzi prawie ;) Quote
saphira18 Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Dzięki Marzenko:) niestety kombinowałam jak mogłam, ale nie wyrobiłabym się na ślub i weselicho:evil_lol: w czwartek już będę to zobaczę to guciowe posłanie, aaaa i Patryk Wszystkiego Najlepszego spóźnionego!:) Quote
saphira18 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 i mamy pierwszy telefon o Gucia... ale lepiej nie gadać. Jak Pani szkoda dać za psa 50-70 zł to tylko o niej świadczy... bo pisało w ogłoszeniu że za darmo .... mam nadzieję, że ktoś sensowny jeszcze zadzwoni, bo Gutek nie młodnieje Quote
madzia.uje93 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ehh, szkoooda gadać......też już kiedyś na takich natrafiłam i jeszcze pretensje do nas że robimy ogłoszenia "za darmo"... Gucio nawet jak masz jeszcze poczekać, to lepiej niż trafić do takiej osoby... A zdjęcia piękne, zwłaszcza te w baseniku:D Quote
ania91sc Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Do mnie też ostatnio pisała taka Pani w sprawie Lolka... Lepiej tego nie komentować... Quote
MagdaB Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Są ludzie i ludzie. Mam nadziejęm że nasze psiaki trafia tylko na normalnych. Quote
saphira18 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Gutek się spisał, był grzeczny:) nawet jak dziewczynka go przyszła głaskać to na komendę dawał jej łapki:razz: myślę, że gdyby właściciele go wykastrowali to pani spokojnie dała by radę z dzieckiem i psem... Quote
azalia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Jak się miewa Gucio? Taki fajny piesio z niego,dobrze że choć ciekawe spacerki ma zapewnione. Quote
saphira18 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 bez zmian, teraz nie było mnie troszkę, ale dziewczyny brały Gucia na spacerki - za co serdecznie dziękuje:) dzisiaj się widzimy.... Quote
saphira18 Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 29 sierpnia Gucio zamieszkał w nowym domu, dokładnie na ptasim osiedlu w Katowicach, więc tereny spacerowe ma fajne. pan już dzwonił dwa razy, Gucio dobrze się sprawuje, czasami się rozkręci, ale Pan od początku wprowadza zasady i go sprowadza do pionu;) był już u weta, wszystko ok. pewnie będzie wizyta bądź zaproszenie na akcje na dolinę:razz: Quote
choba Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Super, że Gucio w końcu znalazł fajny domek :) Quote
madzia.uje93 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 :multi::multi::multi: Wkońcu się doczekał! Czekamy na zdjęcia:D Quote
MagdaB Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 saphira18 napisał(a):29 sierpnia Gucio zamieszkał w nowym domu, dokładnie na ptasim osiedlu w Katowicach, więc tereny spacerowe ma fajne. pan już dzwonił dwa razy, Gucio dobrze się sprawuje, czasami się rozkręci, ale Pan od początku wprowadza zasady i go sprowadza do pionu;) był już u weta, wszystko ok. pewnie będzie wizyta bądź zaproszenie na akcje na dolinę:razz: Mam nadzieję, że spotkam Gucia na osiedlu :). Quote
saphira18 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 aa może odkopie wątek :) Gucio ma się super! koresponduje z jego właścicielką, ma towarzyszkę z naszego schroniska - zwie się Maja mieszka też z jeżykami, wcześniej szczurkami ; oczywiście zdjęć jest sporo, Państwo zajmują się fotografią, ja zapodam tylko parę :) [FONT=Helvetica] pieski były "twarzami" plakatu akcji charytatywnej zbiórki jedzenia dla schronisk przed świętami Bożego Narodzenia:) [/FONT] Quote
Recommended Posts