Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zwierzynalia z ładną pogodą:evil_lol: ale fajnie było, zawsze to jakaś wycieczka; 3 kleszcze wyrwane, pewnie pamiątka z ostatniego spaceru - dobrze że Gutek ma krótką sierść
mam zdjęcia z auta, psiak już chyba miał dosyć deszczu

Posted

i drugi dzień Gucia na Zwierzynaliach za nami. ogólnie był grzeczny, czasem już widać że zmęczony bo tyle się działo w około.
Gutek nie sprawdził podłoża takiego kanału i wyciągałam chłopaka za obroże:p ale potem wchodził do innych stawów, więc urazu nie ma;)

obserwuje Cie

ciebie też, ani się rusz!

dziam dziam w przerwie

a tak mi dobrze

a propo kąpieli

Posted

[quote name='ewes']taka sierota z niego, wśród tego wszystkiego ...[/QUOTE]

a bo on taki sierot:lol: jedynie w kontakcie z Czarkiem diabeł jakiś wstępuje w tego aniołka:evil_lol:

Posted

Gucio stał się zwolennikiem błotnego SPA:mad: wg niego to świetny sposób na ochłodę, położyć się w błocie czy kałuży ...
oczywiście Borki i te sprawy - również korzysta.
Spacery z nim to przyjemność, pięknie aportuje piłeczkę i słucha się. No może troszkę pociągnie na smyczy, ale wybaczone;)
w czwartek pięknie bawił się z napotkanym psiakiem:)
a i Gucio przytył, nie wiem ile, ale od razu widać po nim, w ogóle zachowuje się jakby baterie wymienił na nowe:evil_lol: strasznie jest aktywny!

SPA

potem doprawić się trzeba;)

było dzisiaj ciepłooo

ale i tak chętnie piłkę aportowałem!

• 2 weeks later...
Posted

zaniedbałam ogłaszanie Gucia...:roll: ale już się poprawiam, praca licencjacka napisana więc mam więcej czasu
u psiaka bez zmian, idealny byłby dla osoby podróżującej, wszędzie pcha się do aut, nawet tych większych albo ciężarowych
uwielbia spacery po lesie i taplanie się w wodzie

jest warto przejść tyle żeby się wymoczyć

wycieranie po kąpieli