Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wzięłam dziś Gucia na spacer, niestety zaraz po wyjściu ze schroniska Karbon zerwał się z obroży, co było dalej chyba nie muszę opowiadać :(. Po tym incydencie Gucio bardzo się wystraszył i nie chciał dać się dotknąć, więc nie nalegałam i poszliśmy na spacer, torami potem lasem i do schroniska ;), Gucio był bardzo grzeczny. W schronisku chciałam sprawdzić czy coś mu się nie stało, ale dalej nie chciał pokazać ogona (bo tam został złapany zębami), ale krwi nie widziałam więc powinno być ok. Z włożeniem do boksu też był problem bo sam nie chciał wskoczyć, a na ręce nie pozwolił się wziąć, wiadomo dlaczego, ale jakoś daliśmy radę :)

Posted

Biedny Gucio stał się ofiarą agresora... Oby wszystko było ok... I oby już nigdy więcej nie musiał się spotykać z Karbonem

Posted

najlepiej niezniszczalną obrożę (i smycz też ;)) - bo w tej, co miał, to jakoś udało mu się wyrwać to kółko do zapinania :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Gucio ostatnio schudł:shake: parówy wcina aż mu się uszy trzęsą... w boksie jest od początku sam
na spacerze robi fajne kupki i często więc nie wiem w czym problem... jutro jeszcze o niego wypytam pracownika