mari23 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Poker']Najważniejszy jest piesio i to ,że zaczyna chodzić. Facet powinien dostać pałą w łeb i niech poleży tydzień na śniegu.[/QUOTE] dokładnie tak! popieram! a Kacperek śliczny jest ! tak sie cieszę, że już coraz lepiej..... wszystkie psy kocham, ale największą mam słabość do rudzielców Quote
handzia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='awaldi']Bardzo, bardzo się cieszę!! Można chyba powiedzieć, że wspólnymi siłami uratowałyśmy pieska :multi: Tak awaldi :loveu: możemy tak powiedzieć :) To zdjęcie przyprawiło mnie o ciarki :multi: Quote
terra Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Wygląda na to, że już niedługo Kacperek będzie brykał na 4 łapkach :) Quote
Ty$ka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='terra']Wygląda na to, że już niedługo Kacperek będzie brykał na 4 łapkach :)[/QUOTE] I tak się stanie, nie widzę nawet innej opcji ;) Quote
kudlataja Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Kacper chodzi!!! Z relacji opiekunki, codzienna trzygodzinna rehabilitacja przynosi zaskakujace nawet jak dla niej efekty. Kacperek porsza sie już na czterech lapach, jeszcze trochę niezdarnie, mięsnie drżą i są słabe, ale wszystko zmierza w jak najlepszym kierunku i przerosło nasze najśmielsze oczekiwania... Dziękuję w imieniu Kacpra:) Quote
Ty$ka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 O mój Boże! To cud, po prostu cud :loveu: Bardzo się cieszę :) Quote
terra Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Tak bardzo się cieszę :) Teraz to już wszystko pójdzie łatwiej, dreptaj maleńki i wzmacniaj nóżki. Quote
kudlataja Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dreptał, dreptał i omal nie uciekł opiekunce na spacerze:) Tak dziś szalał, wkrótce zamieszczę zdjęcia ze spacerów. Pozdrawiam. Quote
Becia Lublin Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 cudowna wiadomość, aż nie mogę uwierzyć, wielkie dzięki Madziu, że uratowałaś mu życie :loveu: Quote
ida47 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 zapisuje watek , kibicuje pieskowi jest sliczny Quote
terra Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 O, to już jest piesek brykający :) Czekamy na foteczki ze spacerków. Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 :Cudownie. To wszystko brzmi jak jeden piękny sen, ale to dzieje się naprawdę :loveu: Czekam na fotki. Quote
ida47 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 wspanialy cudowny watek , sliczny piesio wracajacy do zdrowia , biegaj piesku:multi: Quote
DORA1020 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Niektore psiaki maja szczescie,ze na ich drodze stanie dobre serducho. Kacperek mial:) Quote
kudlataja Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Miał wiele szczęścia, to prawda, ale sam sobie biedny to szczęście wychodził, a raczej wyczołgał. Miał tak silną wolę przeżycia, że w końcu po poniewierce znalazł dla siebie ratunek...a teraz o już nawet ząbki pokazuje... Quote
funia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Wspaniale !!!!!!!!!!! A na kogo ząbki pokazuje ? Quote
handzia Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 O proszę :) To już taki cwaniaczek się zrobił? Quote
kudlataja Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Już samodzielnie sikam... i wracam ze spacerku, na którym nawet jakiegoś psa pogoniłem:) Quote
ala123 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 kudlataja napisał(a):Miał wiele szczęścia, to prawda, ale sam sobie biedny to szczęście wychodził, a raczej wyczołgał. Miał tak silną wolę przeżycia, że w końcu po poniewierce znalazł dla siebie ratunek...a teraz o już nawet ząbki pokazuje... Miał szczęście,bo Ty znalazłaś się na jego drodze... Quote
terra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jeszcze sika jak dziewczynka, jeszcze kręgosłup wygięty, ale jeśli już pogonił innego psa, znaczy jest bardzo dobrze. Czy mi się zdaje, czy on z tych obszczekujących wszystko co się rusza? Quote
Recommended Posts