Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem dokładnie, zapytam na kogo tak się wyszczerzył...a spacer super, nie spodziewałam się, że tak pieknie się to wszystko ułoży, tym bardziej, że nawet lekarze w Krakowie z którymi rozmawiałam byli bardzo ostrożni w rokowaniach.

Posted

okazuje się, że chyba raczej z tych charakternych;)

terra napisał(a):
Jeszcze sika jak dziewczynka, jeszcze kręgosłup wygięty, ale jeśli już pogonił innego psa, znaczy jest bardzo dobrze.
Czy mi się zdaje, czy on z tych obszczekujących wszystko co się rusza?

Posted

Wszystko w jak najlepszym porządku, jeszcze trochę i Kacper będzie miał robione ogłoszenia adopcyjne. A to zdjęcie, co tak wyszczerza ząbki, to przy jedzeniu po prostu. pytałam opiekunkę, czy są z nim jakies problemy. Okazuje się, że Kacper jest świetnym psem, na początku jak tylko lepiej się poczuł trochę buntował sie przed rehabilitacją, jednak zawsze dostawal wtedy jakiś smakolyk, co pomogło w przezwyciężeniu jego niechęci do ćwiczeń. Jest psiakiem bezproblemowym, został już przetestowany na kontakty z kotami i innymi psami, nie zalatwi się w mieszkaniu i jako pierwszy wita swoją Pancię w drzwiach:) Postaram się o nowe zdjęcia. pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.

P.S Wstawiam linki do ważnej petycji, dostałam dziś od znajomej w sprawie Chartów hiszpańskich i brytyjskich. Jeśli jeszcze nie podpisaliście to bardzo proszę i zachęcam;

http://www.avaaz.org/en/petition/Sto..._hunting_dogs/

http://www.change.org/petitions/defr..._term=12357669

Posted

To dobrze, że psiaczek się okazał bezproblemowy. Biedaczek wiele przeszedł i musiał walczyć, żeby przeżyć.
Teraz już wie, że nic mu nie grozi :)

Petycję już podpisałam.