malagos Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 a pisz co chcesz, byle byś z nami była :) Quote
Atomowka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No i co jakieś nowe wieści co z psiakami będzie? Quote
malagos Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Nie, nic nie wymyśliłam. Poczekam do niedzieli, może cudem ktoś zadeklaruje z dogo, zabrania szczeniaka na dt/ds. Od poniedziałku zacznę ogłaszać w gminie. Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Ziutka']A ja nie wiem co napisać...czy dobranoc, czy dzień dobry :eviltong:[/QUOTE] Oj, Cioteczka, zdrowie masz! :-o Mnie łeb dziś boli po wczorajszym klikaniu nocnym... :( Quote
malagos Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 To dziś wcześniej lulu, nie siedzieć mi tu po nocach!! Quote
Mazowszanka13 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='malagos']To dziś wcześniej lulu, nie siedzieć mi tu po nocach!![/QUOTE] Do lulania to ja pierwsza :) Quote
Mattilu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Kiedy to dopiero po nocy czlowiek ma czas dla siebie i moze robic to co lubi...nie wyganiaj, prosze.. Quote
malagos Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Nooo dooobra, siedźcie, ale nie za długo (mówię do Was jak do swych dzieci :) Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Ziutka']A ja nie wiem co napisać...czy dobranoc, czy dzień dobry :eviltong:[/QUOTE] O takiej porze, to masz spać, a nie pisać! :mad: Quote
wiosenka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 O własnie zajrzałam na pocztę idę kasować... Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='malagos']To dziś wcześniej lulu, nie siedzieć mi tu po nocach!![/QUOTE] Nio... :oops: A Ziutki tak się czepiam, że aż jej drugi raz odpisałam na to samo... :oops: Jak by się Atomówka zdecydowała po DeTować Bąbla, to może by przez chwilę mnie rodzina jednak nie wyrzuciła z domu...? A może Mutusia się jednak skusi z braku Motka...? Może z mamusią od razu...? Skoro i tak FraSuńka jej urlop odroczyła... :siara: Nutusiu... Fraszka, Sepia i Fotek.... hę? Tak artystycznie! :p Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='wiosenka']O własnie zajrzałam na pocztę idę kasować...[/QUOTE] No, wreszcie! :mdleje: [COLOR=#0000ff][B]Edit:[/B][/COLOR] Udało się! :multi: Quote
Ziutka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='inka33']Nio... :oops: A Ziutki tak się czepiam, że aż jej drugi raz odpisałam na to samo... :oops: [/QUOTE] Zobaczymy czy do mnie dotrze...to co piszesz razem z Bigosową :eviltong: :diabloti: Dzisiaj bylismy na szczepieniach i Alessandro ma gorączkę, więc nie wiem czy znowu pospie :placz: Quote
malagos Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ziuteńko, jak noc? Biedna ta nasza matczyna dola.......... Ale jak teraz się to miło wspomina, jak teraz słyszysz "mamo, daj na książki, daj na sukienkę", a wtedy nie umiało mówić ;) Podnoszę maluszka z- jeszcze - nadzieją :shake: Fotek, podoba mi się to imię :) :cool3: Quote
handzia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Zapisuję się u maluszka. Jest przecudny. zaraz poproszę koleżankę o ogłoszenia na Warszawę. Ostatnio kilka szczeniaczków tam wysłałyśmy :) Malagos, czy mogę podać Twój tel? Jeśli tak to prześlij mi Quote
handzia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Sunieczce mamusi, też koniecznie trzeba zrobić zdjęcia. No i wysterylizować na pierwszym miejscu... Quote
Mattilu Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Witam się z maluszkiem i jego mamą i dopytuje też o zdrowie ludzkiego maluszka, mam nadzieję, że po czopkach z paracetamolu Alessandro odsypia noc i jego mama też:) Quote
Atomowka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Inka ja jak pisałam mogę go wziąć na 3 tygodnie od następnej soboty.. Ziutka u Nas też maluch kaszle i leci z nocha, noce ciężkie Quote
Recommended Posts