wiosenka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No to super, a umowa adopcyjna była? Zaloguje się? Quote
inka33 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Skoro ja się tak stresowałam i stresuje nadal, a Wy mi tu wcześniej te Hitchcocki, to nie mogłam sobie darować i Was nie podenerwować. :diabloti: Ale serio - tak się boję, jak to będzie naprawdę... Tylko ta wizyta mnie ratuje ciut... Kilkanaście lat życia takiego kochanego malutkiego stffforka-potffforka. Ta odpowiedzialność... Wymiękam... :mdleje: Quote
Ziutka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='inka33']Skoro ja się tak stresowałam i stresuje nadal, a Wy mi tu wcześniej te Hitchcocki, to nie mogłam sobie darować i Was nie podenerwować. :diabloti: Ale serio - tak się boję, jak to będzie naprawdę... Tylko ta wizyta mnie ratuje ciut... Kilkanaście lat życia takiego kochanego malutkiego stffforka-potffforka. Ta odpowiedzialność... Wymiękam... :mdleje:[/QUOTE] Zawsze człowiek się stresuje, to normalne Ineczko :) ale nie martw sie, dobrze bedzie - innej opcji nie ma :) Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No jasne, u Hitchcocka też się zwykle dobrze kończyło, ptaki odlatywały...:evil_lol: A serio, nie martw się, będzie ok - resztę będzie można dogadać na wizycie pa. Byłaś super dzielna :) Quote
inka33 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Olśniło mnie właśnie!!! :sweetCyb: Zadzwonię do niego jutro!!! :eviltong: Jak mnie nie odprawi od razu, tylko po pół godzinie rozmowy, to nie jest źle. Jak po godzinie, to jest całkiem dobrze, ale jeszcze po/a go lepiej sprawdzi. Jak dopiero po trzech, to nie wiem, o kogo bardziej należy się martwić... Tak na ucho Wam powiem, że TŻ coś dziwnie na mnie patrzy... :hmmmm: Niewykluczone, że chce mnie wysłać na dogo-odwyk w szpitalu bez klamek. :nerwy: Quote
inka33 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Mattilu']No jasne, u Hitchcocka też się zwykle dobrze kończyło, ptaki odlatywały...:evil_lol: A serio, nie martw się, będzie ok - resztę będzie można dogadać na wizycie pa. Byłaś super dzielna :)[/QUOTE] Kiedy Nutusia do Ciebie jedzie na po/a...? :diabloti: Nie byłam niedzielna, ani nie byłam dzielna, tylko poniedziałkowa. Chyba lepiej pójdę już spać, bo poważniej mi zacznie grozić zamknięcie... Quote
malagos Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 (edited) Ot, ale nam się Inka sprawiła dobrze! I miłego pana poznała, i powiedziała panu wszystko, co trzeba, i przepytała z poprzednich zwierzaków w życiu, a był pies i kot. Wizyta musiała się zakończyć o czasie, bo odchodził ostatni autobus, a z nocnymi wiadomo jak to jest. ale oczywiście są telefony. Umowa adopcyjna podpisana, prośba o zdjecia i relacje też poszła. [B]Inko, bardzo bardzo bardzo dziękuję[/B] za ten wczorajszy wieczór (ale masz już wprawę, nie?........ ) i za ten krótki tymczasik. Edited February 19, 2013 by malagos Quote
inka33 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Oj tam, oj tam... :oops: Atomówka nie mogła przetestować synka i się nacieszyć ząbeczkami igiełkowymi... Tymczasik rzeczywiście króciutki - aż policzyłam dokładnie i wyszło mi, że Fotek był u nas 30 godzin bez kwadransa. Matko, tak to szybko się wszystko zadziało, jak na wariackich papierach, jak film jakowyś czy sen. Tylko, wiecie, ja nie wiem jak będzie z ta bezpłatnością... bo koszt jeden poniosłam straszliwy, stratę nieodwracalną... Malagos, chyba będziesz musiała mi przysłać pusty karton do pakowania, bo mi Fotek jeden obgryzł. :eviltong: No i jeszcze, jak wrzodów żołądka z tych nerwów dostałam, to co teraz zrobię...?! Od mojej "wprawy" to się proszę łaskawie odczepić! :mad: Quote
wiosenka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Gratuluje Inka ;), to co teraz ze szczeniaczkami można do Ciebie... Quote
konfirm13 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Faktycznie, akcja była niesamowita:lol:. Napiecie rosło. Alfred H. przy tym wysiada. I co najważniejsze, Fotek ma dom:multi:. Super, Dziewczyny jesteście :loveu: Quote
Atomowka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Uffff wczoraj zasnęłam w spokoju Inka brawo, poradziłaś sobie cudnie A ja cóż jakoś się pogodzę,że maluch do mnie nie trafi A o kastracji była mowa? Pan zgodził się? Quote
Mattilu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='inka33']Kiedy Nutusia do Ciebie jedzie na po/a...? :diabloti: QUOTE] to tak apropos tego Alfreda H.? :evil_lol: Inka, nie daj się zamknąć! najwyżej jakieś sanatorium, spokojne spacery po zdrojowym parku...A potem kolejny szczeniaczek :loveu: Quote
terra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Bardzo się cieszę, że maluszek już we własnym domku. Powodzenia maleńki :) Będą jakieś wieści i foto z domku? malagos, nie będę zdejmowała ogłoszeń, niech same wygasną, może jeszcze jakiś fajny domek zadzwoni i skorzysta inny biedulek. Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 TYLE MNIE OMINĘŁO :( szarpie mi neta, wywala .... dopiero teraz poczytałam, jak ..... świetną książkę najszybszej akcji ;) Momentami Archerem wiało :) Zuch Dziewczyny! Maluch w DS :sweetCyb: - cóż więcej do szczęścia potrzeba ? .... idę w takim razie kawkę poczynić ... a właściwie nalać z termosika, bo ja gotowaną pijam ;) Miłego dnia wszystkim :kaffee_2: Quote
Nutusia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Pięknie, przepięknie! To co, Inko... klinik? Np. w postaci Sepci? ;) Quote
inka33 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [CENTER][COLOR=#800080][B][SIZE=3]Fotek dla wielbicieli Alfreda H.: [IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p9EQmbs0q8vUhOmcv9kCaeTVM5OOWjnGAXGmJURq50gbi5Wr4nglg1wI-yii9T6aAkS5___EaiFNDiI_YtnB9N7X0nJlufO6p/Fotek-u-inki33-18-02-2013-3.JPG?psid=1[/IMG] Fotek uśmiechnięty: [IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1paxQJVbuyxcRhMUAoUWFCZPLH3aIoWkfsWtowlkpDvDZbaJmR2rf-G4rWQmL_FE8KEOyMPx04dGbesSiuLqh0DOqYO7azj83p/Fotek-u-inki33-18-02-2013-4.JPG?psid=1[/IMG] Fotek zmęczony: [IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p9EQmbs0q8vXrUM2RDvOg_CDjCuIw-TziViFAgPf1lS6ArTvqo-wL_10r_kqAlySpD_CPrK0RQW2ocrS_GYlZ1hr4TnT9QSPo/Fotek-u-inki33-18-02-2013-2.JPG?psid=1[/IMG] Fotek wreszcie odpoczywający [SIZE=3]- po zabawie i [/SIZE]od pchełek: [IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1pYKZWl4GxM7d3x6GwdVSYuSI6Cuw_sgoYV5_uXPSLUfPU2RP-_27qV1Ag4QS-PYnQGCjGpcqKmM-wYA1fLcuzjs8r6FCWVJmx/Fotek-u-inki33-18-02-2013-1.JPG?psid=1[/IMG] Fotek dla fetyszystów psich stópek: [IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1prsjdnVUy_RgNsFtl9Qlswk5r4jUqOKGXo2uL7RSoLxYGds3yohU8CbSLOcQrRLBHkmD_mNJ5lyAyt6xMylCmLLDiyxFoIkSr/Fotek-u-inki33-18-02-2013-0.JPG?psid=1[/IMG] [/SIZE][/B][/COLOR] [FONT=comic sans ms][SIZE=3]Kto umie i może wstawiać filmiki...? ;)[/SIZE][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] Quote
konfirm13 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Cała uroda Fotka na tych fotkach - jak na dłoni. Tylko go zjeść. A Fotek dla wielbicieli Alfreda H., jest wręcz demoniczny ;) Filmów wstawiać nie umiem, ale chętnie obejrzę :lol: Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [URL]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p9EQmbs0q8vUhOmcv9kCaeTVM5OOWjnGAXGmJURq50gbi5Wr4nglg1wI-yii9T6aAkS5___EaiFNDiI_YtnB9N7X0nJlufO6p/Fotek-u-inki33-18-02-2013-3.JPG?psid=1[/URL] :mdleje: Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ovolinka na DzieńDobry dostała w prezencie od cioteczki Ellig zabawkę interaktywną, którą już się nie bawi, bo jest dla szczeniaczków. Teraz najchętniej zeżarłaby jej drewniane elementy :evil_lol: Spędziliśmy wiele godzin na zabawie. Linka uwielbiała grę w" warcaby", jak to nazywaliśmy;) Chętnie przekażemy dalej - może Fotosław byłby zainteresowany? Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [URL]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1prsjdnVUy_RgNsFtl9Qlswk5r4jUqOKGXo2uL7RSoLxYGds3yohU8CbSLOcQrRLBHkmD_mNJ5lyAyt6xMylCmLLDiyxFoIkSr/Fotek-u-inki33-18-02-2013-0.JPG?psid=1[/URL] Całuśne! Oj, całuśne :) Quote
malagos Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Inko, zadzwonisz do pana?................................. Quote
inka33 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Nie zadzwonię! :eviltong: Wysłałam SMSa i w odpowiedzi dowiedziałam się, że maluch "[I]Spał całą noc. Obudził się po piątej. Jest cudowny. Nazywa się Frodo[/I]". [B]Malagos[/B], komu i jak przekazać karmę od Ciebie? Edited February 19, 2013 by inka33 Quote
Recommended Posts