Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro ja się tak stresowałam i stresuje nadal, a Wy mi tu wcześniej te Hitchcocki, to nie mogłam sobie darować i Was nie podenerwować. :diabloti:

Ale serio - tak się boję, jak to będzie naprawdę... Tylko ta wizyta mnie ratuje ciut...
Kilkanaście lat życia takiego kochanego malutkiego stffforka-potffforka.
Ta odpowiedzialność...
Wymiękam...
:mdleje:

Posted

[quote name='inka33']Skoro ja się tak stresowałam i stresuje nadal, a Wy mi tu wcześniej te Hitchcocki, to nie mogłam sobie darować i Was nie podenerwować. :diabloti:

Ale serio - tak się boję, jak to będzie naprawdę... Tylko ta wizyta mnie ratuje ciut...
Kilkanaście lat życia takiego kochanego malutkiego stffforka-potffforka.
Ta odpowiedzialność...
Wymiękam...
:mdleje:[/QUOTE]
Zawsze człowiek się stresuje, to normalne Ineczko :) ale nie martw sie, dobrze bedzie - innej opcji nie ma :)

Posted

No jasne, u Hitchcocka też się zwykle dobrze kończyło, ptaki odlatywały...:evil_lol:

A serio, nie martw się, będzie ok - resztę będzie można dogadać na wizycie pa. Byłaś super dzielna :)

Posted

Olśniło mnie właśnie!!! :sweetCyb: Zadzwonię do niego jutro!!! :eviltong:

Jak mnie nie odprawi od razu, tylko po pół godzinie rozmowy, to nie jest źle.
Jak po godzinie, to jest całkiem dobrze, ale jeszcze po/a go lepiej sprawdzi.
Jak dopiero po trzech, to nie wiem, o kogo bardziej należy się martwić...

Tak na ucho Wam powiem, że TŻ coś dziwnie na mnie patrzy... :hmmmm:
Niewykluczone, że chce mnie wysłać na dogo-odwyk w szpitalu bez klamek. :nerwy:

Posted

[quote name='Mattilu']No jasne, u Hitchcocka też się zwykle dobrze kończyło, ptaki odlatywały...:evil_lol:

A serio, nie martw się, będzie ok - resztę będzie można dogadać na wizycie pa. Byłaś super dzielna :)[/QUOTE]

Kiedy Nutusia do Ciebie jedzie na po/a...? :diabloti:

Nie byłam niedzielna, ani nie byłam dzielna, tylko poniedziałkowa.
Chyba lepiej pójdę już spać, bo poważniej mi zacznie grozić zamknięcie...

Posted (edited)

Ot, ale nam się Inka sprawiła dobrze! I miłego pana poznała, i powiedziała panu wszystko, co trzeba, i przepytała z poprzednich zwierzaków w życiu, a był pies i kot. Wizyta musiała się zakończyć o czasie, bo odchodził ostatni autobus, a z nocnymi wiadomo jak to jest. ale oczywiście są telefony.
Umowa adopcyjna podpisana, prośba o zdjecia i relacje też poszła.
[B]Inko, bardzo bardzo bardzo dziękuję[/B] za ten wczorajszy wieczór (ale masz już wprawę, nie?........ ) i za ten krótki tymczasik.

Edited by malagos
Posted

Oj tam, oj tam... :oops:
Atomówka nie mogła przetestować synka i się nacieszyć ząbeczkami igiełkowymi...

Tymczasik rzeczywiście króciutki - aż policzyłam dokładnie i wyszło mi, że Fotek był u nas 30 godzin bez kwadransa.
Matko, tak to szybko się wszystko zadziało, jak na wariackich papierach, jak film jakowyś czy sen.

Tylko, wiecie, ja nie wiem jak będzie z ta bezpłatnością... bo koszt jeden poniosłam straszliwy, stratę nieodwracalną...
Malagos, chyba będziesz musiała mi przysłać pusty karton do pakowania, bo mi Fotek jeden obgryzł. :eviltong:
No i jeszcze, jak wrzodów żołądka z tych nerwów dostałam, to co teraz zrobię...?!

Od mojej "wprawy" to się proszę łaskawie odczepić! :mad:

Posted

Uffff wczoraj zasnęłam w spokoju
Inka brawo, poradziłaś sobie cudnie

A ja cóż jakoś się pogodzę,że maluch do mnie nie trafi

A o kastracji była mowa? Pan zgodził się?

Posted

[quote name='inka33']Kiedy Nutusia do Ciebie jedzie na po/a...? :diabloti:

QUOTE]
to tak apropos tego Alfreda H.? :evil_lol:

Inka, nie daj się zamknąć! najwyżej jakieś sanatorium, spokojne spacery po zdrojowym parku...A potem kolejny szczeniaczek :loveu:

Posted

Bardzo się cieszę, że maluszek już we własnym domku.
Powodzenia maleńki :)
Będą jakieś wieści i foto z domku?

malagos, nie będę zdejmowała ogłoszeń, niech same wygasną, może jeszcze jakiś fajny domek zadzwoni i skorzysta inny biedulek.

Posted

TYLE MNIE OMINĘŁO :(
szarpie mi neta, wywala .... dopiero teraz poczytałam, jak .....
świetną książkę najszybszej akcji ;) Momentami Archerem wiało :)
Zuch Dziewczyny! Maluch w DS :sweetCyb: - cóż więcej do szczęścia potrzeba ? ....
idę w takim razie kawkę poczynić ... a właściwie nalać z termosika, bo ja gotowaną pijam ;)
Miłego dnia wszystkim :kaffee_2:

Posted

[CENTER][COLOR=#800080][B][SIZE=3]Fotek dla wielbicieli Alfreda H.:
[IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p9EQmbs0q8vUhOmcv9kCaeTVM5OOWjnGAXGmJURq50gbi5Wr4nglg1wI-yii9T6aAkS5___EaiFNDiI_YtnB9N7X0nJlufO6p/Fotek-u-inki33-18-02-2013-3.JPG?psid=1[/IMG]

Fotek uśmiechnięty:
[IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1paxQJVbuyxcRhMUAoUWFCZPLH3aIoWkfsWtowlkpDvDZbaJmR2rf-G4rWQmL_FE8KEOyMPx04dGbesSiuLqh0DOqYO7azj83p/Fotek-u-inki33-18-02-2013-4.JPG?psid=1[/IMG]

Fotek zmęczony:
[IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p9EQmbs0q8vXrUM2RDvOg_CDjCuIw-TziViFAgPf1lS6ArTvqo-wL_10r_kqAlySpD_CPrK0RQW2ocrS_GYlZ1hr4TnT9QSPo/Fotek-u-inki33-18-02-2013-2.JPG?psid=1[/IMG]

Fotek wreszcie odpoczywający [SIZE=3]- po zabawie i [/SIZE]od pchełek:
[IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1pYKZWl4GxM7d3x6GwdVSYuSI6Cuw_sgoYV5_uXPSLUfPU2RP-_27qV1Ag4QS-PYnQGCjGpcqKmM-wYA1fLcuzjs8r6FCWVJmx/Fotek-u-inki33-18-02-2013-1.JPG?psid=1[/IMG]

Fotek dla fetyszystów psich stópek:
[IMG]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1prsjdnVUy_RgNsFtl9Qlswk5r4jUqOKGXo2uL7RSoLxYGds3yohU8CbSLOcQrRLBHkmD_mNJ5lyAyt6xMylCmLLDiyxFoIkSr/Fotek-u-inki33-18-02-2013-0.JPG?psid=1[/IMG]

[/SIZE][/B][/COLOR]
[FONT=comic sans ms][SIZE=3]Kto umie i może wstawiać filmiki...? ;)[/SIZE][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][/FONT][/CENTER]

Posted

[URL]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p9EQmbs0q8vUhOmcv9kCaeTVM5OOWjnGAXGmJURq50gbi5Wr4nglg1wI-yii9T6aAkS5___EaiFNDiI_YtnB9N7X0nJlufO6p/Fotek-u-inki33-18-02-2013-3.JPG?psid=1[/URL]

:mdleje:

Posted

Ovolinka na DzieńDobry dostała w prezencie od cioteczki Ellig zabawkę interaktywną, którą już się nie bawi, bo jest dla szczeniaczków.
Teraz najchętniej zeżarłaby jej drewniane elementy :evil_lol:
Spędziliśmy wiele godzin na zabawie. Linka uwielbiała grę w" warcaby", jak to nazywaliśmy;)
Chętnie przekażemy dalej - może Fotosław byłby zainteresowany?

Posted

[URL]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1prsjdnVUy_RgNsFtl9Qlswk5r4jUqOKGXo2uL7RSoLxYGds3yohU8CbSLOcQrRLBHkmD_mNJ5lyAyt6xMylCmLLDiyxFoIkSr/Fotek-u-inki33-18-02-2013-0.JPG?psid=1[/URL]

Całuśne! Oj, całuśne :)

Posted (edited)

Nie zadzwonię! :eviltong:
Wysłałam SMSa i w odpowiedzi dowiedziałam się, że maluch "[I]Spał całą noc. Obudził się po piątej. Jest cudowny. Nazywa się Frodo[/I]".

[B]Malagos[/B], komu i jak przekazać karmę od Ciebie?

Edited by inka33