Fauka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 A my mamy nową fajną zabaaaawke do testowania od Toys4Dogs.pl :loveu: W ogóle to jest najzajebistszy sklep z zabawkami bo mają wszystko to, czego gdzie indziej się nie dostanie. Piłka jest zajefajna bo jak przystało na konga mocna, głośno piszczy i wysoko się odbija, Lary ma frajde :loveu: Quote
Illusion Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ginka też mogłaby tak testować :lol:. Chciałam tę piłkę właśnie, ale w końcu zdecydowałam się na patyka. W ogóle lubię zaglądać na Twojego bloga, ale żeby móc go wygodnie czytać muszę chować zakładki, a bez otwartych zakładek to prawie jak bez ręki :placz:. Quote
Fauka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Bo muszę mojego chłopa poprosić by go naprawił, ale chłopa to można sobie prosić :diabloti: Ja o patyku myślałam, ale gust Larego do zabawek jest mało zróżnicowany - piłki i pluszaki :roll: Quote
Illusion Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 To weź go tam pomęcz, bo to zamykanie zakładek i otwieranie ich potem to niby kilka klików, ale w rzeczywistości jest męczące :evil_lol:, a ponoć nie tylko u mnie tak się dzieje z Twoim blogaskiem. Ja wzięłam patyk, bo piłek mamy już... no, trochę ich jest (a w planach mam jeszcze dwie takie jedne, bo mi się podobają bardzo) :siara:. Na szczęście (hmm... w sumie można polemizować, czy na szczęście) Gi lubi wszystkie zabawki, jedne mniej, drugie bardziej, a jak piszczy, to wiem, że na pewno będzie jej się bardzo podobać. Na borderku sobie poeksperymentujesz :cool3:. Quote
Kirinna Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Aleksandra95 napisał(a):Juniora znam na żywo :loveu: Fajny pies :) o jaki miło:) Fauka napisał(a):To że siedzą jest cudem :eviltong: Tak jakoś wyszlo, ale jakby nie patrzeć suka po prawej (Janka) miała coś do Larego bo jest reaktywna, rudy pies (Junior) czepiał się westa Bobbiego a Lary w zasadzie był neutralny :evil_lol: Unikał Janki, raz tylko moje słoneczko mnie broniło jak Janka do mnie wyskoczyła :loveu: a kto zrobił takie piękne zdjecie?:diabloti: twoje słoneczko ciebie broniło, jak na mnie raz Janka naskoczyła to moje rude nawet nie raczyło podnieść tyłka:) Edited July 4, 2013 by Kirinna Quote
Fauka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Tyy! :loveu: Kirinna napisał(a):twoje słoneczko ciebie broniło, jak na mnie raz Janka naskoczyła to moje rude nawet nie raczyło podnieść tyła:) Bo to koondel, one nie są wszechstronne :diabloti: mój stróżuje, poluje, aportuje, broni i gotuje :lol: Ale na swój labradorkowy sposób to mnie broni, może po tym jak dziabnął mnie owczarek na spacerze, nie zapomnę jaką Lary miał przerażoną minę jak mi się z nogi krew lała, jakby to on mnie ugryzł. Quote
Kirinna Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Fauka napisał(a):Tyy! :loveu: Bo to koondel, one nie są wszechstronne :diabloti: mój stróżuje, poluje, aportuje, broni i gotuje :lol: Ale na swój labradorkowy sposób to mnie broni, może po tym jak dziabnął mnie owczarek na spacerze, nie zapomnę jaką Lary miał przerażoną minę jak mi się z nogi krew lała, jakby to on mnie ugryzł. nie dosć ze kundel to jeszcze pierdoła:diabloti: Quote
Fauka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Mała wdała się w przyszywanego braciszka :diabloti: Quote
zaba14 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Chyba mnie tu nie bylo ;) gratuluje szczyla :) chociaz bordery to nie moj typ to akurat wczoraj jeden chcial mnie i miye zaganiac ;) malo smieszne to bylo :p a piszczacych zabawek nie nawidze :/ Quote
BBeta Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 I jak Squeezz, nadal piszczy? ;) Nasz niestety przestał po kilku rzutach :mad: Quote
Fauka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 zaba14 napisał(a):Chyba mnie tu nie bylo ;) gratuluje szczyla :) chociaz bordery to nie moj typ to akurat wczoraj jeden chcial mnie i miye zaganiac ;) malo smieszne to bylo :p a piszczacych zabawek nie nawidze :/ Hej! Moja będzie cudowna i nie będzie zaganiać, a jak nie to wyklikamy :diabloti: Piszczące zabawki są fajne, Lary piszczy razem z nimi :evil_lol: BBeta napisał(a):I jak Squeezz, nadal piszczy? ;) Nasz niestety przestał po kilku rzutach :mad: Piszczy a trochę go porzucałam, nawet go myłam pod bierzącą wodą i działa, ale Lary jest delikatny, nie wiem jak twoi chłopcy :eviltong: Zmartwiłaś mnie trochę bo podoba mi się to że jest głośny bo na spacerach to jets fajne, i Lary ma radochę. Quote
BBeta Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Fauka napisał(a):Piszczy a trochę go porzucałam, nawet go myłam pod bierzącą wodą i działa, ale Lary jest delikatny, nie wiem jak twoi chłopcy :eviltong: Zmartwiłaś mnie trochę bo podoba mi się to że jest głośny bo na spacerach to jets fajne, i Lary ma radochę. http://beata.boo.pl/dogs/DSC_652.jpg Piłką bawił się Mu, a on raczej nie niszczy zabawek ;) Do kupna zachęciła mnie właśnie ta piszczałka, więc byłam trochę zawiedziona :mad: Quote
vege* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q74/s720x720/1005915_478725588874182_1895768338_n.jpg ale zaszaleli z ilością ciasteczek :evil_lol: Quote
IZMADO Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Fauka napisał(a):Mała wdała się w przyszywanego braciszka :diabloti: Ooo, to chodzi! PS Odczepcie się już od mojej znerwicowanej Janki! :eviltong: Quote
Kirinna Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 IZMADO napisał(a):Ooo, to chodzi! PS Odczepcie się już od mojej znerwicowanej Janki! :eviltong: Janka jest fajna czasami jej odbija po prostu:diabloti: Quote
Fauka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Jakna jest fajna ale na smyczy 3 metry od moich nóg :evil_lol: To nawet ziewa! Quote
Aleksandrossa Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Chyba u Was nie byliśmy :razz: Lary to jeden z niewielu labów które mi się podobają, świetny jest po prostu :loveu: Zdjęcia też zaje****e :loveu: I gratulacje szczylka, niech zdrowo rośnie ;) Będziemy zaglądać częściej ;) Quote
Olson Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Fauka napisał(a):A my mamy nową fajną zabaaaawke do testowania od Toys4Dogs.pl :loveu: W ogóle to jest najzajebistszy sklep z zabawkami bo mają wszystko to, czego gdzie indziej się nie dostanie. Piłka jest zajefajna bo jak przystało na konga mocna, głośno piszczy i wysoko się odbija, Lary ma frajde :loveu: hej ;) pytanie mam takie - ta piłka jest tonąca, czy może nie? Quote
Fauka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Olson']hej ;) pytanie mam takie - ta piłka jest tonąca, czy może nie? Nie testowałam tego jeszcze, bo się boję :eviltong: Wydaje się być dosyć ciężka, wrzucę ją bezpiecznie do miski i sprawdzę ;) Dzisiaj jedziemy z Larym na konsultacje z dwoma ortopedami, i będzie miał robione prześwietlenie barków i kręgosłupa bo kulawizna to chyba jednak nie przeciążenie stawów :shake: Strasznie się boję, ostatnio Lary mocno kulał i widać było, ze go boli. Mam cały czas nadzieję że jakieś zastrzyki przeciwzapalne albo nastawienie czegośtam pomoże... No i mała rośnie jak na drożdżach: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 oczy maja piekne:loveu: a odnosnie konga mozna kupic mniejsze? Quote
Aleksa. Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 trzymam kciuki za Larego :) słodkie maluszki :eviltong: Quote
Recommended Posts