Nutusia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Właśnie dostałam sms-a, że dotrą ok 19-19.30. Ciekawe czy się dziewczyny zdążą jeszcze dziś "dotrzeć" ;) Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Trochę się martwię, bo pomimo informacji, że na 1000% psina zostanie zabrana, schron nie zrobił szczepień. I dowalił jej dziś i wściekliznę i wirusówki NA RAZ! W dodatku musieli czekać na weta 2 godziny i stąd tak późno dobrą :( Psinunia podobno jest mikroskopijna... Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Dostałam smsa - powoli się zbieram. Kciuki wskazane ;) Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Można puścić :) Śmieszka to mega pozytywna psina! Już jesteśmy po kolacji, po kąpaniu, po lataniu jak meserszmit po całym domu i teraz śpi kurdupelek pod kocykiem. W aucie mi się skupała na siedzenie. Bałam się ją puścić tam, gdzie się spotkałam z Pati, no i do domu nie udało się dowieźć ;) Po ogrodzie na symczce spacerowała przepięknie. Wszystko wywęszyła, ale sikania nie było. Z miseczki wyjadła tylko to, co najlepsze - ryż został dla "plebsu". W wannie - aniołek! Stała grzecznie, dała się polać prysznicem, wyszorować szamponem, wytrzeć. Gdyby nie brak sterylki, jutro mogłaby iść do DS ;) :) Quote
jola_li Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nutusia napisał(a):Można puścić :) Śmieszka to mega pozytywna psina! Już jesteśmy po kolacji, po kąpaniu, po lataniu jak meserszmit po całym domu i teraz śpi kurdupelek pod kocykiem. W aucie mi się skupała na siedzenie. Bałam się ją puścić tam, gdzie się spotkałam z Pati, no i do domu nie udało się dowieźć ;) Po ogrodzie na symczce spacerowała przepięknie. Wszystko wywęszyła, ale sikania nie było. Z miseczki wyjadła tylko to, co najlepsze - ryż został dla "plebsu". W wannie - aniołek! Stała grzecznie, dała się polać prysznicem, wyszorować szamponem, wytrzeć. Gdyby nie brak sterylki, jutro mogłaby iść do DS ;) :) No to dobry czas dla Śmieszki nastał :)! Wspaniale, że nie potrzebuje specjalnej psychoterapii i jest już gotowa do domu. Oby się znalazł jak najszybciej! (A zdjęcia jak będą chętnie wstawię :). Quote
andegawenka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ach! jaka jestem ciekawa jak wygląda:loveu: Quote
M&S Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ziutka napisał(a):Jej....fotki kcemy kcemy !!! Chyba trochę poczekamy;) Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 M&S napisał(a):Chyba trochę poczekamy;) ale pewnikiem będzie warto ;) Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Gusiaczek napisał(a):ale pewnikiem będzie warto ;) Tak myślę, że będzie warto:) Quote
Ellig Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Czy Śmieszka ma zalozony wątek? Czy tutaj zagladac do sunki?:) Quote
Mattilu Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ellig napisał(a):Czy Śmieszka ma zalozony wątek? Czy tutaj zagladac do sunki?:) Ruda malizna ma już wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241450-Śmieszka-radosna-OMC-jamnisia-szuka-szczęścia-) :) Quote
Nutusia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Jeszcze mi się zaplątało w aparacie zdjęcie Fraszynki sprzed wyjazdu do p. Ani Mina jednak mniej szczęśliwa niż w wydaniu Jedynaczki :) Quote
Mattilu Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 M&S napisał(a):Patrzy z pewną taką nieśmiałością ;) Pamiętam tę reklamę :) Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Mattilu napisał(a):Pamiętam tę reklamę :) Ja też pamiętam ;) Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Robie nocny obchód ;) więc i tutaj się melduje i podczytuje :) Quote
Recommended Posts