Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę się martwię, bo pomimo informacji, że na 1000% psina zostanie zabrana, schron nie zrobił szczepień. I dowalił jej dziś i wściekliznę i wirusówki NA RAZ! W dodatku musieli czekać na weta 2 godziny i stąd tak późno dobrą :(
Psinunia podobno jest mikroskopijna...

Posted

Można puścić :)
Śmieszka to mega pozytywna psina! Już jesteśmy po kolacji, po kąpaniu, po lataniu jak meserszmit po całym domu i teraz śpi kurdupelek pod kocykiem.
W aucie mi się skupała na siedzenie. Bałam się ją puścić tam, gdzie się spotkałam z Pati, no i do domu nie udało się dowieźć ;) Po ogrodzie na symczce spacerowała przepięknie. Wszystko wywęszyła, ale sikania nie było. Z miseczki wyjadła tylko to, co najlepsze - ryż został dla "plebsu". W wannie - aniołek! Stała grzecznie, dała się polać prysznicem, wyszorować szamponem, wytrzeć. Gdyby nie brak sterylki, jutro mogłaby iść do DS ;) :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Można puścić :)
Śmieszka to mega pozytywna psina! Już jesteśmy po kolacji, po kąpaniu, po lataniu jak meserszmit po całym domu i teraz śpi kurdupelek pod kocykiem.
W aucie mi się skupała na siedzenie. Bałam się ją puścić tam, gdzie się spotkałam z Pati, no i do domu nie udało się dowieźć ;) Po ogrodzie na symczce spacerowała przepięknie. Wszystko wywęszyła, ale sikania nie było. Z miseczki wyjadła tylko to, co najlepsze - ryż został dla "plebsu". W wannie - aniołek! Stała grzecznie, dała się polać prysznicem, wyszorować szamponem, wytrzeć. Gdyby nie brak sterylki, jutro mogłaby iść do DS ;) :)

No to dobry czas dla Śmieszki nastał :)!
Wspaniale, że nie potrzebuje specjalnej psychoterapii i jest już gotowa do domu.
Oby się znalazł jak najszybciej!
(A zdjęcia jak będą chętnie wstawię :).