Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Bardzo dziękujemy, dzisiejsze info / optymistyczne / wyżej :)[/QUOTE]

Widziłam, bo najpierw napisałam swój post, a póxniej przecztałam co wyżej.

I oby tak dalej........

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty (Dogo, FB):

Klementyna W. - 30 zł
Państwo U. - 80zł
Anna G. - 30zł
Lidia K. - 30zł
Katarzyna B. - 50zł
Ewu z Dogomanii - 50zł
Małgorzata J. - 35zł
Maruda 666 z Dogomanii - 50zł
Państwo U. - 100zł
Witomiła W - J - 20zł
Bożena J. - 30zł
Joanna J. - 50zł
Agnieszka P. - 30zł

Za każdy pieniążek serdecznie dziękujemy!
Jeżeli kogoś pominęłam w rozliczeniu, a jest pewien, że pieniądze powinny już być na koncie - proszę krzyczeć :) Przekopię konto jeszcze raz i sprawdzę.
[B]
WYDATKI NA LECZENIE TRISZY[/B]
- 200 zł zaliczka

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/314825_544221218930297_136546656_n.jpg[/IMG]

Posted

Mam wieści z lecznicy.
Nie chcę zapeszać, ale...jest lepiej!
Mała dostała dzisiaj odrobinę karmy a/d - baaardzo chętnie zajadała! Została też odpięta od pompy, jeżeli nie będzie oznak odwodnienia to nie będzie już miała podawanych kroplówek. Sam lekarz jest w szoku, że sunia przeżyła...Bo była w tragicznym stanie.

Jeżeli jej stan będzie się poprawiał to za 2 dni może już wyjść z kliniki!
SZUKAMY PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO DLA SUNI!

Posted

[quote name='Avilia']Mam wieści z lecznicy.
Nie chcę zapeszać, ale...jest lepiej!
Mała dostała dzisiaj odrobinę karmy a/d - baaardzo chętnie zajadała! Została też odpięta od pompy, jeżeli nie będzie oznak odwodnienia to nie będzie już miała podawanych kroplówek. Sam lekarz jest w szoku, że sunia przeżyła...Bo była w tragicznym stanie.

Jeżeli jej stan będzie się poprawiał to za 2 dni może już wyjść z kliniki!
SZUKAMY PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO DLA SUNI![/QUOTE]

Avilia, czy to nie powinien być dt tak jak w przypadku Kukiego - bez zwierząt? :/

Strasznie się cieszę, że Triszka miewa się już lepiej :)

A Selendze pięknie dziękuję za piękne allegro!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Avilia, czy to nie powinien być dt tak jak w przypadku Kukiego - bez zwierząt? :/

Strasznie się cieszę, że Triszka miewa się już lepiej :)

A Selendze pięknie dziękuję za piękne allegro!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Bez zwierząt - w przypadku gdy ktoś ma nieszczepione lub świeżo (czyt. nie minęły 2 tyg od ostatniego szczepienia) zaszczepione psy to nie powinien brać takiego psa.
Jeżeli zwierzęta były szczepione to nie widzę przeciwwskazań.

Posted

[quote name='MALWA']Mnie nie ma w wykazie wpłat, a wpłacałam, i dopisałam darowizna dla Triszki od MALWY.[/QUOTE]

Już sprawdzam.

Niestety Triszka dzisiaj znów "gorsza" :( Brak apetytu, humor też nienajlepszy...Znów podłączona pod kroplówkę :(

Posted

[quote name='Avilia']Już sprawdzam.

Niestety Triszka dzisiaj znów "gorsza" :( Brak apetytu, humor też nienajlepszy...Znów podłączona pod kroplówkę :([/QUOTE]

Boże , ta cholerna parwo jest taka nie przewidywalna :(:(:( , kochana walcz , nie poddawaj sie ...

Posted

[quote name='MALWA']Mnie nie ma w wykazie wpłat, a wpłacałam, i dopisałam darowizna dla Triszki od MALWY.[/QUOTE]

Kiedy wpłacałaś? Bo nie mogę Twojej wpłaty odnaleźć. Możliwe, że jest jeszcze nie zaksięgowana jeżeli było to w piątek lub w UP (z UP wpłaty jakoś później przychodza).