MALWA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Lobaria']Bardzo dziękujemy, dzisiejsze info / optymistyczne / wyżej :)[/QUOTE] Widziłam, bo najpierw napisałam swój post, a póxniej przecztałam co wyżej. I oby tak dalej........ Quote
agusiazet Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Super, że jest lepiej:) Przelałam dla Triszki 50 zł i trzymam kciuki! Quote
inka33 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Trzymaj się, dzielny Triszkowy ogonku! :kciuki: Quote
Avilia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Wpłaty (Dogo, FB): Klementyna W. - 30 zł Państwo U. - 80zł Anna G. - 30zł Lidia K. - 30zł Katarzyna B. - 50zł Ewu z Dogomanii - 50zł Małgorzata J. - 35zł Maruda 666 z Dogomanii - 50zł Państwo U. - 100zł Witomiła W - J - 20zł Bożena J. - 30zł Joanna J. - 50zł Agnieszka P. - 30zł Za każdy pieniążek serdecznie dziękujemy! Jeżeli kogoś pominęłam w rozliczeniu, a jest pewien, że pieniądze powinny już być na koncie - proszę krzyczeć :) Przekopię konto jeszcze raz i sprawdzę. [B] WYDATKI NA LECZENIE TRISZY[/B] - 200 zł zaliczka [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/314825_544221218930297_136546656_n.jpg[/IMG] Quote
Avilia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Mam wieści z lecznicy. Nie chcę zapeszać, ale...jest lepiej! Mała dostała dzisiaj odrobinę karmy a/d - baaardzo chętnie zajadała! Została też odpięta od pompy, jeżeli nie będzie oznak odwodnienia to nie będzie już miała podawanych kroplówek. Sam lekarz jest w szoku, że sunia przeżyła...Bo była w tragicznym stanie. Jeżeli jej stan będzie się poprawiał to za 2 dni może już wyjść z kliniki! SZUKAMY PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO DLA SUNI! Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 jestem na zaproszenie naszej ewu ......zapiszę sobie maleńką i w wolnej chwili poczytam ..... Quote
Justa i zwierzaki Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Super że jest odrobinkę lepiej :) Quote
inka33 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Triszka, będzie dobrze, zobaczysz... :kciuki: Quote
__Lara Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='Avilia']Mam wieści z lecznicy. Nie chcę zapeszać, ale...jest lepiej! Mała dostała dzisiaj odrobinę karmy a/d - baaardzo chętnie zajadała! Została też odpięta od pompy, jeżeli nie będzie oznak odwodnienia to nie będzie już miała podawanych kroplówek. Sam lekarz jest w szoku, że sunia przeżyła...Bo była w tragicznym stanie. Jeżeli jej stan będzie się poprawiał to za 2 dni może już wyjść z kliniki! SZUKAMY PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO DLA SUNI![/QUOTE] Avilia, czy to nie powinien być dt tak jak w przypadku Kukiego - bez zwierząt? :/ Strasznie się cieszę, że Triszka miewa się już lepiej :) A Selendze pięknie dziękuję za piękne allegro!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Avilia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='__Lara']Avilia, czy to nie powinien być dt tak jak w przypadku Kukiego - bez zwierząt? :/ Strasznie się cieszę, że Triszka miewa się już lepiej :) A Selendze pięknie dziękuję za piękne allegro!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Bez zwierząt - w przypadku gdy ktoś ma nieszczepione lub świeżo (czyt. nie minęły 2 tyg od ostatniego szczepienia) zaszczepione psy to nie powinien brać takiego psa. Jeżeli zwierzęta były szczepione to nie widzę przeciwwskazań. Quote
MALWA Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Mnie nie ma w wykazie wpłat, a wpłacałam, i dopisałam darowizna dla Triszki od MALWY. Quote
Avilia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='MALWA']Mnie nie ma w wykazie wpłat, a wpłacałam, i dopisałam darowizna dla Triszki od MALWY.[/QUOTE] Już sprawdzam. Niestety Triszka dzisiaj znów "gorsza" :( Brak apetytu, humor też nienajlepszy...Znów podłączona pod kroplówkę :( Quote
Justa i zwierzaki Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Avilia']Już sprawdzam. Niestety Triszka dzisiaj znów "gorsza" :( Brak apetytu, humor też nienajlepszy...Znów podłączona pod kroplówkę :([/QUOTE] Boże , ta cholerna parwo jest taka nie przewidywalna :(:(:( , kochana walcz , nie poddawaj sie ... Quote
Avilia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='MALWA']Mnie nie ma w wykazie wpłat, a wpłacałam, i dopisałam darowizna dla Triszki od MALWY.[/QUOTE] Kiedy wpłacałaś? Bo nie mogę Twojej wpłaty odnaleźć. Możliwe, że jest jeszcze nie zaksięgowana jeżeli było to w piątek lub w UP (z UP wpłaty jakoś później przychodza). Quote
Lobaria Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Czekamy na dzisiejsze wieści... MUSZĄ być dobre... Quote
Recommended Posts