Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czytałam, że lękliwe psy, które się zgubiły trzeba szukać w promieniu 15 km. Może musimy rozszerzyć nasze poszukiwania? Myślałam jeszcze żeby w nocy pojeździć, może on wtedy wychodzi i szuka jedzenia? A może go ktoś przygarnął?

można tu zerkać

http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/kamery_zb.php?sort=0&rejid=14&ver=0

może się gdzieś pojawi....

a ma ktoś kontakt z właścicielami?

Edited by Malgoska
  • Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nikt tu już nie zagląda....

Korek podobno był widziany w okolicach ul Wislickiej, w tym tygodniu wieczorem (niestety nie wiadomo kiedy dokładnie).

Edited by Malgoska
Posted

[quote name='Malgoska']nikt tu już nie zagląda....

Korek podobno był widziany w okolicach ul Wislickiej, w tym tygodniu wieczorem (niestety nie wiadomo kiedy dokładnie).[/QUOTE]
Zaglądam. Wybierałam się dzisiaj na poszukiwania, ale mam małą kontuzję - źle stanęłam i potwornie boli mnie śródstopie. Mam nadzieję, że po okładach przejdzie. Jeśli tak, to jutro wyruszę na poszukiwania. Zwłaszcza, że mam przygotowaną kolejną pulę plakatów do rozwieszenia.
Ciekawa jestem, czy na tej Wislickiej, to rzeczywiście był Korek ... A gdzie to wyczytałaś ?

Edit: patrzyłam rano na te kamery, do których linka dałaś, ale nie wiem, jak to włączyć

Posted

[quote name='mama_Alfika']Zaglądam. Wybierałam się dzisiaj na poszukiwania, ale mam małą kontuzję - źle stanęłam i potwornie boli mnie śródstopie. Mam nadzieję, że po okładach przejdzie. Jeśli tak, to jutro wyruszę na poszukiwania. Zwłaszcza, że mam przygotowaną kolejną pulę plakatów do rozwieszenia.
Ciekawa jestem, czy na tej Wislickiej, to rzeczywiście był Korek ... A gdzie to wyczytałaś ?

Edit: patrzyłam rano na te kamery, do których linka dałaś, ale nie wiem, jak to włączyć[/QUOTE]

na facebooku pisała synowa własciciela..

[quote name='AMIGA']Ja też zaglądam z wielką nadzieją. I też nie potrafię sobie włączyć tak, żeby podglądac ruch :-([/QUOTE]

bo to są zdjęcia z kamer co 10-15 minut sie zmieniaja.

Posted

Może ludzie gdzieś dalej widzieli Korka tylko plakatów tam nie ma i nie mogli dać znać.Korek jest bardzo ładnym psem i powinien rzucić się w oczy.
Biedny Korek,tyle dni,jak on sobie radzi,jeżeli jeszcze żyje.

Posted

[quote name='Anula']Może ludzie gdzieś dalej widzieli Korka tylko plakatów tam nie ma i nie mogli dać znać.Korek jest bardzo ładnym psem i powinien rzucić się w oczy.
Biedny Korek,tyle dni,jak on sobie radzi,jeżeli jeszcze żyje.[/QUOTE]

Ciężko mu się rzucać w oczy ludziom, skoro biedak ludzi unika.

Posted

[quote name='malawaszka']to ta Wiślicka nie tak bardzo daleko od Lublańskiej... ale jednak kawałek :( kurde...[/QUOTE]

wg mnie to spory kawałek, idzie w kierunku nowej huty

Posted

[quote name='Malgoska']wg mnie to spory kawałek, idzie w kierunku nowej huty[/QUOTE]

około kilometra , dla psa to nic... nie mogę tak mi go szkoda, co tam w tej kochanej główce się dzieje :(

Posted

[quote name='malawaszka']około kilometra , dla psa to nic... nie mogę tak mi go szkoda, co tam w tej kochanej główce się dzieje :([/QUOTE]

nie wiem jak Ty to liczysz. To prawie 5 km. On nie ma jeszcze roku? Nie? Biedny. Jadę na obchód.

Posted

[quote name='malawaszka']no młodzik jest :( odległość na oko patrzyłam główną drogą od Lublańskiej no ale mniejsza z tym bo dla psa czy 1 czy 5 to niedużo[/QUOTE]

Przejechałam dawną trasę i tam gdzie podobno go widziano.... same pieski na smyczach z właścicielami; żeby się pokazał chociaż :(

Posted

jest jest jest!!!!! złapany!!!!! nie znam szczegółów bośmy się z DoPi popłakały - Ona biedna na działce siedzi, wiec jak dostała tel. że ktoś go widział to zadzwoniła do Amigi i do ludzi którym zwiał i to im się udało - najpierw uciekł od pana ale w końcu się udało

o boże idę się upić :sweetCyb::cunao::drink1::cunao::drinking:

Posted

[quote name='malawaszka']jest jest jest!!!!! złapany!!!!! nie znam szczegółów bośmy się z DoPi popłakały - Ona biedna na działce siedzi, wiec jak dostała tel. że ktoś go widział to zadzwoniła do Amigi i do ludzi którym zwiał i to im się udało - najpierw uciekł od pana ale w końcu się udało

o boże idę się upić :sweetCyb::cunao::drink1::cunao::drinking:[/QUOTE]

Tak, dostałam sms-a od Malgoski :multi:

Posted

[quote name='ania0112']Super! to gdzie on teraz jest? u tych ludzi którzy go zgubili ale też teraz zapali tak? a gdzie był? daleko od miejsca ucieczki? ale super......[/QUOTE]

tak u nich jest, nie wiem dokładnie w którym miejscu - wejdą dziewczyny to napiszą