Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jak mi go żal, jak bardzo żal.:-(
Jestem wściekła na tych wszystkich,którzy przyczynili się do jego śmierci.
Wyć się chce z tej bezsilności. :-(

Edited by danyww
Posted

Mi też okrutnie przykro i żal. Nie mam słów. Dziewczyny naprawdę wielki szacunek za całe Wasze zaangażowanie mimo konieczności współpracowania z ludźmi bez serc i bez rozumów.

Posted

[quote name='rasowa2410']Nie rozumiem.
Czemu Węgielek był polewany wodą? W jakim celu? :niewiem:[/QUOTE]
Nigdzie nie widzę takiej informacji od którejś z dziewczyn opiekujących się pieskiem... Może poczekajmy, może będzie sekcja zwłok...
:-(:-(:-(

Posted

Ja też się dopiero teraz dostałam.
Cholera, nie mogę w to uwierzyć, po prostu nie mogę było już tak blisko:placz: Odliczałam już godziny do jego wyjazdu, cały czas myślałam o tym maluchu:placz:
Węgielku, skarbeńku, biegaj szczęśliwy za TM [*

Posted

[quote name='black_sheep']Nigdzie nie widzę takiej informacji od którejś z dziewczyn opiekujących się pieskiem... Może poczekajmy, może będzie sekcja zwłok...
:-(:-(:-([/QUOTE]

Było zdjęcie mokrego psa i komentarz.

Posted

[quote name='PACZEK']Może w tym schronie tak robią miejsce dla następnych zwierząt za które skasuję kasę od gminy!
[/QUOTE]
Myślę, że na siłę nie ma tu co gdybać :roll: Szczególnie jeśli przypuszczenia są nietrafne...

Posted

[quote name='rasowa2410'][B][COLOR=#000000]Myślę, że na siłę nie ma tu co gdybać :roll: Szczególnie jeśli przypuszczenia są nietrafne...[/COLOR][/B][/QUOTE]
Jeszcze raz to samo napiszę.
Myślę, że w tej sprawie już niczego się nie zmieni odnośnie pieska a wszystkie info odnośnie schroniska proszę dowiadywać się z pierwszej ręki a nie przez osoby trzecie. ;)

Posted

Może za szybko to napiszę ale....skoro już tyle cioteczek zadeklarowało swoją pomoc dla małego...to może niech jego śmierć nie idzie na darmo! Jestem pewna, że znajdzie się tam jeszcze jeden zaszczuty przez współtowarzyszy niedoli psiak :(