an1a Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 W jakiej w ogóle kondycji są te maluchy? Ta druga też jest już odrobaczona? Wzięliśmy już część karmy, którą Basia sponsorowała. Jeszcze mam pytanie o kennel, ktoś mógłby pożyczyć na czas przechowywania szczyla? ;) Quote
wanda szostek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Obie dziewczynki już są u mnie. Wyglądają biedniutko. Jedno poszczekuje , drugie popiskuje. Obie mają króciutkie ogonki takie kikutki. Jutro będę z nimi u weta. Quote
Gosieńka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Witam Serdecznie! Czy maleństwo znalazło już DT? Ja jestem z Warszawy i mogę pomóc Quote
enia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Gosieńka']Witam Serdecznie! Czy maleństwo znalazło już DT? Ja jestem z Warszawy i mogę pomóc[/QUOTE] mówisz o tej ostatniej czarnulce na dłuższych łapkach?? an1a spytam znajomej o kennel, Wanda pisz nam tu co wet powiedział...pewnie są przerażone tym wszystkim, tyle się dzieje u nich.... Quote
malagos Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Gosieńka']Witam Serdecznie! Czy maleństwo znalazło już DT? Ja jestem z Warszawy i mogę pomóc[/QUOTE] Super, że jesteś z nami :) Quote
auraa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Cieszę się, ze małe sa bezpieczne. Trzymam kciuki za trzecią bidulkę. Quote
evita. Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Chciałabym wspomóc maleństwa zakupem karmy dla szczeniąt lub ewentualnie opłaceniem szczepienia/odrobaczenia. Bardzo nieregularnie bywam ostatnio na dogo dlatego bardzo proszę o tel. lub PW. pozdrawiam Quote
wanda szostek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Gosieńka']Witam Serdecznie! Czy maleństwo znalazło już DT? Ja jestem z Warszawy i mogę pomóc[/QUOTE] [INDENT][IMG]http://www.siedlce.pl/data/images/psy/01_2013/01,2013zbrojna1m.jpg[/IMG] [COLOR=#484848][B]suka mix czarna ok.10 tyg.[/B] / SM[/COLOR] [COLOR=#484848]Miejsce znalezienia: ul. Zbrojna Znaleziono dnia: 2013-01-10[/COLOR][/INDENT] Z nieba nam spadłaś. Ta malutka czeka już w kolejce a pozostałe jeszcze w schronisku. Wkleję Wam potem zdjęcia tych bidul, które już do mnie przyjechały. Podnośmy wątek może uda się uratować więcej. Quote
enia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='wanda szostek'][INDENT][IMG]http://www.siedlce.pl/data/images/psy/01_2013/01,2013zbrojna1m.jpg[/IMG] [COLOR=#484848][B]suka mix czarna ok.10 tyg.[/B] / SM[/COLOR] [COLOR=#484848]Miejsce znalezienia: ul. Zbrojna Znaleziono dnia: 2013-01-10[/COLOR][/INDENT] Z nieba nam spadłaś. Ta malutka czeka już w kolejce a pozostałe jeszcze w schronisku. Wkleję Wam potem zdjęcia tych bidul, które już do mnie przyjechały. Podnośmy wątek może uda się uratować więcej.[/QUOTE] Gosienka mi napisała, że oferuje DT na tydzien góra dwa tygodnie....... co robimy? Quote
ewu Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='enia']Gosienka mi napisała, że oferuje DT na tydzien góra dwa tygodnie....... co robimy?[/QUOTE] Nareszcie się zalogowałam:) Ja bym skorzystała bo to ratowanie życia maleństwa. masza44 pisała ,że może wziąć psinkę ale jest daleko , prze 2 tygodnie transport możemy znaleźć. A gdzie masza44 mieszka? Quote
ewu Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='evita.']Chciałabym wspomóc maleństwa zakupem karmy dla szczeniąt lub ewentualnie opłaceniem szczepienia/odrobaczenia. Bardzo nieregularnie bywam ostatnio na dogo dlatego bardzo proszę o tel. lub PW. pozdrawiam[/QUOTE] Dziękujemy:) Podaj mi na pw nr telefonu:) Quote
wanda szostek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) To ja jeszcze raz ją podniosę. Może jakiś aniołek ją wypatrzy i zechce pomóc. [IMG]https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=c753da5cc3&view=att&th=13c38ef06b06987b&attid=0.1&disp=thd&zw[/IMG] [IMG]https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=c753da5cc3&view=att&th=13c38ef06b06987b&attid=0.2&disp=thd&zw[/IMG] Edited January 14, 2013 by wanda szostek Quote
enia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='ewu']Nareszcie się zalogowałam:) Ja bym skorzystała bo to ratowanie życia maleństwa. masza44 pisała ,że może wziąć psinkę ale jest daleko , prze 2 tygodnie transport możemy znaleźć. A gdzie masza44 mieszka?[/QUOTE] Ja też tak myśle, jeśli masza44 nadal wyraża chęć? fajnie Basia, że już jesteś. Wanda jak panny, mają apetyty, bawią się? Quote
malagos Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 O, jesteś Ewu, dużo osób ma kłopoty z tym logowaniem! Ja też myślę, że warto i na ten tydzień -dwa dac ją do Gosienki. Quote
Nutusia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ziutencjo jestem i TEŻ PRZEKLINAM "porządki" na dogo!!!!!!!!! Quote
wanda szostek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='enia']Ja też tak myśle, jeśli masza44 nadal wyraża chęć? fajnie Basia, że już jesteś. Wanda jak panny, mają apetyty, bawią się?[/QUOTE] Na apetyt nie można narzekać :rolleyes: Wcinają tylko te małe uszki im się trzęsą. Ogonki ktoś im przyciął, bo pewnie myślał, że pójdą jako ratlerki Quote
wanda szostek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='ewu']Nareszcie się zalogowałam:) Ja bym skorzystała bo to ratowanie życia maleństwa. masza44 pisała ,że może wziąć psinkę ale jest daleko , prze 2 tygodnie transport możemy znaleźć. A gdzie masza44 mieszka?[/QUOTE] Masz 44 wpisała Sanok/ Kraków/ Wieliczka Do Krakowa jeździ co tydzień Jayo Quote
enia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='wanda szostek']Masz 44 wpisała Sanok/ Kraków/ Wieliczka Do Krakowa jeździ co tydzień Jayo[/QUOTE] to ja piszę pw do maszki, jeju ile te biedaki się nacierpiały, i jeszcze ogonki im ucieli:-( Quote
wanda szostek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Balbinka nazywa się w swojej książeczce Kaja. Waży 1,40. Druga sunia jest bezimienna. Waży 1,9 kg Obie sunie mają 2 miesiące. Sunie mają wyczyszczone uszy (były zabagnione) wysmarowane jakąś maścią, która ma zniszczyć w uszkach wszelkie patałajstwo. Pazurki były bardzo ostre więc są przycięte. Zostały zakroplone Advocate (nie wiem czy dobrze piszę) Pobrana została do badania zeskrobina, bo sierść brzydko wygląda. Z uszami mamy się pojawiać codziennie. Do domu dosłałyśmy tabletki na odrobaczenie, bo brzuszki - baloniki. Szczepień żadnych na razie robić nie można Gdyby w schronisku zostały jeszcze kilka dni to byłoby po nich. Quote
Recommended Posts