Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Lilką prawie pół godziny.
Na dzień dzisiejszy nie miała by Stefy gdzie umieścić, bo nie ma wolnego boksu.
Będzie pracować nad tym by 2 psiaki się dogadały ze sobą i były razem.
Podsumowując, jeśli za kilka dni nie znajdę miejsca dla suni gdzie indziej Lilka ją przyjmie.
Lilka współpracuje z wetami, więc nie trzeba by było sterylizować suni tutaj.
Będziemy w kontakcie, ale na razie szukam dalej

Posted (edited)

Mysza2 napisał(a):
Jestem Gabrysiu, Czyli do Lilki mogłaby sunia jechać.
Piszesz że szukasz dalej, tel do Ulka12 517 251 148 lub 660 436 321
to jest w Żarkach

Lilka nie była w 100% przekonana ze względu na psiaki, które są u niej, ale jak nic innego się nie trafi obiecała Stefę przyjąć.
Myszko dzięki, że jesteś na wątku:loveu:

Edited by Gabi79
Posted

cały czas myślę o suni przydały by sie jakieś stałe deklaracje przed umieszczeniem w hotelu niestety nie dołożę się sama biorę psy na tymczas ale małe...

Posted

Jestem i ja na wątku ale nie wiem jak pomóc. Ja mam DT tylko dla szczeniaków bo moja własna suka nie akceptuje dorosłych psów, zresztą teraz i tak zajęty przez szczeniorkę z Olkusza zabraną właśnie...Hotelik może kiedyś, zaplecze jest ale nie ma na razie pieniędzy na inwestycje...A tych nie ma są długi za leczenie młodej i jej 2 siostrzyczek. My z wątku Olkuszaków oddajemy je do hoteliku amok albo do misieek, tam koszt to chyba 13 zł za dobę, ale to już trzeba ją pytać.

Posted

Martiko :iloveyou::bye:oczywiscie czyncie bazarus z tych rzeczy:modla::modla:sciskam ogromnie za niunie Stefunie- za wszystko
30 zl -deklaracja jednorazowa moja dla niuni:iloveyou:

Posted

masza44 napisał(a):
Jestem i ja na wątku ale nie wiem jak pomóc. Ja mam DT tylko dla szczeniaków bo moja własna suka nie akceptuje dorosłych psów, zresztą teraz i tak zajęty przez szczeniorkę z Olkusza zabraną właśnie...Hotelik może kiedyś, zaplecze jest ale nie ma na razie pieniędzy na inwestycje...A tych nie ma są długi za leczenie młodej i jej 2 siostrzyczek. My z wątku Olkuszaków oddajemy je do hoteliku amok albo do misieek, tam koszt to chyba 13 zł za dobę, ale to już trzeba ją pytać.

A czy ten hotelik ma wątek? Czy dziewczyny są na dogo?

U mnie krach finansowy, niestety.
Już dzisiaj przegadałam w sprawie suni 60 zł.......... a nie mam nic pewnego na 100%
Zawsze te pie.... finanse

Wolałabym znaleźć coś tańszego, bo na koncie suni na razie zero.

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:modla::iloveyou:Gabryniu moja kochana , bedzie grosik wiecej , tylko jutro musze wytrzymac kilkanascie godzin w pracy :shake:
sciskuniam Gabryniu

Ewuś, kochana ty nie szalej, bo 30 zł to dużo!!!!
Powodzenia w pracy, oby te kilkanaście godzin szybciutko minęło:lol:

Posted

madziak25 napisał(a):
Cioteczki dorzucam 5 zł stałej, na razie tylko tyle mogę dać, bo mam umowę na gorszych warunkach, jak mi się finansowo polepszy to podwyższę może być?

Dzięki serdeczne, każdy grosz na wagę złota. Jutro wyślę nr konta

Posted

AgusiaP napisał(a):
Gabrysiu to ja daję 20zł stałej deklaracji, które płaciłam na Biszkopcika. Więcej na chwilę obecną niestety nie dam rady...

Aguś dzięki serdeczne!!!!!!!!!!

Dziewczyny, nie wygłupiajcie się nawet z tym tłumaczeniem, że tylko tyle. To jest bardzo dużo!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze zdjęć nadal nie mam, a jutro p. Danuty nie będzie w pracy, bo zawsze w piątki ma wolne. Jak mi nie przyśle przez weekend to dopiero w pn. jej przypomnę