Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yolanovi napisał(a):
Diana, zamówiłam dla Usztka pakiet ogłoszeń u catAngel na bazarku. Jutro zrbie przelew. Prześlij jej dane do jego ogłoszeń, powołując sie na mój nick.

ok to jutro jej podam dane bo jutro jak dobrze pójdzie to będa nowe fotki bardzo dziekuję :)

Posted (edited)

właśnie miałam szybki tel.
Uszatek pojechał do dt do Katowic ale niestety musiał wrócić spowrotem do schronu do sunia rezydentka bardzo go atakowała :(

Edited by diana79
Posted

diana79 napisał(a):
właśnie miałam szybki tel.
Uszatek pojechał do dt do Katowic ale niestety musiał wrócić spowrotem do schronu do sunia rezydentka bardzo go atakowała :(

niech to szlag :( szkoda że Pani z dt nie dała psiakom trochę czasu :(:(:( ech....

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
niech to szlag :( szkoda że Pani z dt nie dała psiakom trochę czasu :(:(:( ech....

no niestety ale może to i dobrze, uszatek nie zdążył poczuć domowego ciepła i lepszego życia zanim znów wylądował za kratami :(

jak nie znajdzie się dla niego DBT i to taki bez terminowy to ja to marnie widzę :(

Posted

diana79 napisał(a):
no niestety ale może to i dobrze, uszatek nie zdążył poczuć domowego ciepła i lepszego życia zanim znów wylądował za kratami :(

jak nie znajdzie się dla niego DBT i to taki bez terminowy to ja to marnie widzę :(

Dianko trzeba rozesłać wątek gdzie tylko się da ...strasznie mi szkoda tej bidy :(

Posted

Dianko rozesłałam trochę i proszę o pomoc w rozsyłaniu bo inaczej marnie to widzę :(
Trzeba staruszkowi pomóc zanim nie będzie za późno :(:(:(
Dianko uważam że trzeba spróbować zebrać na hotelik a najlepiej domowy tymczas ........

Posted

to bardzo trudne zebrać na hotelik, bo na początku jeszcze jest jakaś reakcja, ale co potem???

Mamy na płatnym tymczasie Darmę i tylko od jej opiekunki wpływają pieniądze na utrzymanie 50 zł,

To strasznie przykre ze staruszkami w schroniskach, nie mam pomysłu jak im pomóc, ostatnio też mamy ich trochę i oprócz tego, że zrobiliśmy im badania całościowe krwi, żeby sprawdzić najważniejsze organy to nic nie potrafimy dalej ruszyć, dt na horyzoncie ani widu ani słychu, a trudno dać psa do hoteliku żeby po 3 miesiącach nie mieć jak zapłacić...

Poza tym, nie ma jak dom tymczasowy, to prawie jak dom stały, niektóre hoteliki nie różnią się za wiele od schroniska.

Gdyby tak dało się w schroniskach zrobić pawilon dla staruszków, gdzie byłyby fotele, kanapy i cały czas człowiek, taka namiastka domu, ale to przy pieniądzach jakie się przeznacza na schroniska chyba tylko w sferze marzeń...

Trzymam kciuki za Uszatka, my szukamy dt dla 11 letniego Dona, dla którego dt = życie...

Posted

ja jednak zawsze mam nadzieję że nie wszystkim ale chociaż wybranym uda się pomóc ...tym najbardziej potrzebującym ...a już los psiaków starszych najbardziej mnie przejmuje :( Wierzę że wspólnymi siłami pomożemy Uszatkowi ...i obym się nie myliła :(

Posted

Rozsylamy kochane rozsylamy , tylko ze tyle tych biedakow wszystkich:-(:-(:-(ze malo ludzi czasami przybywa :-(boc one wszystkie przeciez na nasza pomoc czekaja :-( sni sie Uszatek i marzenia o domku :modla:kochany sciskamy kciuki

Posted

dziękuję Kochani za obecność, za wsparcie, szukamy dalej dt bo to jedyny ratunek dla niego
płatny hotel raczej nie wchodzi w grę bo nawet jak sie uda zebrać masę deklaracji to wiem ze one się potem szybko wykruszają i jest problem a samo jego leczenie też pewnie będzie sporo kosztować :(