Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

One wygladaja na zadbane.Dziwne ,ze nikt ich nie szuka
Malgosiu jestem spokojna jak nigdy,bo trafiają do Ciebie.
Czy wiesz,że kochane z Ciebie babiątko !Ale bedziesz miala fajne swięta,tyle gosci na trumiemnych nogach.Ja tak nazywam jamniczki,bo one mają nogi jak od trumny albo starej wanny.

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny kochane, czy suczki mogłyby przyjechać z obrożami, bo pozbyliśmy się wszystkich wydając razem z suniami z tymczasu, a u nas na wsi nie ma sklepu zoologicznego. Pokryjemy koszty!!! Smycze mamy, miski mamy, jedzenie mamy, ogródek do kopania dołków przygotowany:):):). Czekamy!!!

Posted

basia0607 napisał(a):
Czy wiesz,że kochane z Ciebie babiątko !Ale bedziesz miala fajne swięta,tyle gosci na trumiemmych nogach.Ja tak nazywam jamniczki,bo one mają nogi jak od trumny albo starej wanny.

ale masz skojarzenia:crazyeye:
brrrr:shake:
jeszcze te nogi do wanny
ale nie też nieeee:shake:

nogi jamnisiowate najpiekniejsze na swiecie;)
jedyne w swoim rodzaju

Posted

Malagos, jeden jamnik w tą czy w tamtą ... a może wzięłabyś i Kulę?
Ona taka biedna, może chora, a TY masz weta pod ręką...

Wątek pierwszy z prawej w moim podpisie.

Posted

Malagos..pewnie że szykuj:) Jutro jamnicza rodzinka zawita w Twoje progi...i za to Ci serdecznie dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Sprawa z transportem wygląda następująco...nie mam od 2 miesięcy przeglądu:oops: ale mam nadzieję że jutro uda mi się to załatwić:cool1: Ok. 15.30 moge oddać córcię mamie i jedziemy do cioteczki Malagos .
Uffffff.......

Obroże mamy dla sunieczek.

Posted

basia0607 napisał(a):
Czy wiesz,że kochane z Ciebie babiątko !Ale bedziesz miala fajne swięta,tyle gosci na trumiemnych nogach.Ja tak nazywam jamniczki,bo one mają nogi jak od trumny albo starej wanny.

A ja sie usmiałam! A jaki tupot jutro bedzie, ojej! Ciekawe, co jamniczki powiedzą na koty - mam 3 sztuki, po przejsciach :cool1: Pelasia je totalnie olewa, wiec i te moze wezma z niej przykład...a świnki? A zółwie? A papugi-emrytki? Jejku, jejku...
Ale my sie cieszymy! a mój TZ, no szkoda gadac :p

Posted

Malagos ! jamniczki są najpiekniejsze na swiecie.Te wygiete nóżki,wystawi ona do przodu pierś /troche jak u gesi/ i szelmoskie oko.Tak patrzyl na mnie mój jamnki,ktory zjadl 200 zl lezące na ławie.Mysmy zachodzili w glowe co sie stalo z pieniędzmi i doszlismy do wniosku,że oknem wszedl zlodziej.
My szukaliśmy pieniedzy a Kamel robil tak niewinne miny ,ze nigdy bysmy go o zżarcie pieniedzy nie posądzili. Przeżyl u nas 19 lat.
Taraz siedze przed komputerem a moje dwie zarazy juz śpią na moim łóżku.

Posted

To ja dodam jeszcze,że Różyczka jest żywa,zainteresowana wszystkim wokół,wskakuje na wszystkie bez wyjątku meble,natomiast Stokrotka(mama) jest bardzo spokojna,właściwie sprawia wrażenie bardzo zmęczonej,coś jej dolega,być może to tusza,byc może przeżycia związane z utratą domu i pobytem w schronie,nie wiem...
Ale jutro już będą pod troskliwą opieką i wszystko co złe zostanie za nimi.
Dziękujemy Ci bardzo Malagos,zobaczysz sama,jakie kochane jamnisie przyjadą do Ciebie...

Posted

O Kuli czytam od pierwszego postu. Żal mi bardzo jej, ale nie mogę wziać wszystkich :-( Po zwolnieniu tymczasu przez Lilusię ułozyłam sobie w myślach kolejkę pieskow, które bym chciała wziać. Nie było tam jamniczka...same ratlerkowe, maleńkie kudłacze, ale nie jamniki. To, ze Amiśka napisała do mnie pw i jej obiecałam, ze pokazę wątek mężowi, sprawiło, ze została natychmiat podjeta decyzja. Ale nie mogę przegiąć pały, bo myslę jednak tę kolejkę realizować...:cool3: Zula, Kropka, Olinka, jest tego tyle, ze hej!

Posted

A przy okazji...Malagos,przeczytaj proszę wątek Kuli...
Tej jamnisi w ogóle nikt nie chce.Była z nami na schroniskowej akcji pod Realem,nikt o nią nie pytał,nie spojrzał na nią,jest bez szans...
A jest przemiła,przytulaśna,bardzo kontaktowa, tyle,że jest bardzo gruba i to pewnie zniechęca.

Posted

nata od jadzi napisał(a):
...Malagos,przeczytaj proszę wątek Kuli...
Tej jamnisi w ogóle nikt nie chce...

to i ja bardzo poproszę ... Malagos przeczytaj (chociaż wiem że już przeczytałas :oops: )

Posted

Jamniczkę Kulę wiozłyśmy na tę akcję naszym samochodem.Jezu, jak ona się cieszyła,że wyszła ze schronu,piszczała,skakała na mnie,lizała mnie po twarzy, nawet bączki śmierdziuszki ze szczęścia puszczała,była taka radosna...A później,w miarę upływającego czasu i braku zainteresowania jamnisia smutniała z minuty na minutę,przygasła, zmarkotniała,tak,jakby wiedziała,że nikt jej nie chce...To było takie widoczne...

Posted

Maupa4 napisał(a):
to i ja bardzo poproszę ... Malagos przeczytaj (chociaż wiem że już przeczytałas :oops: )

Czytałam i czytam o niej nadal.

Posted

nata od jadzi napisał(a):
znowu mnie wyprzedziła katyucha, ona to tylko czyha co ja napiszę na Niechcianych żeby wam przekazać pierwsza. a ja wychodzę po jamnisie, o!

Na Niechcianych nic nie pisałaś Ciotko przede mną, a ja jadę z Dropsem do buni, o!
Pozdrowienia dla jamniś.

Posted

malagos napisał(a):
Czytałam i czytam o niej nadal.

Malagos biez tez Kuleczke od namdmiaru jamnikow sie nie umiera:p
Ja mialam 5 czarnych podpalanych paróweczek:loveu: