Igusia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 malagos napisał(a):Igusiu, dziewczyny nie chca powiedzieć kto bierze, ale dzis Kulka będzie w domku! Suuuper:multi: :multi: :multi: Quote
Kar0la Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 O rany, dopiero zobaczyłam, ale cuda!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziwię się, że nikt ich nie szuka. Malagos :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 a ja mam nadzieję, ze szuka! To niemozliwe, zeby ktoś ot tak wyrzucil 2 jamniczki :-o Myślę, ze sie zgubiły... Ale u nas mogą spokojnie poczekać na właścicieli albo nowy dom. Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cioteczka Malagos to ma ulożony plan pięcioletni :evil_lol:. U mnie dwie parówopodobne szczylki rosną :diabloti: . Teraz nic nie mogę więcej brać , bo się boje o maluchy . Jeszcze nie szczepione . Ale ta Zula i Kropka to mi z głowy nie wychodzą :shake: . Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cioteczki,jamnisie są cudne, jedna bardziej od drugiej ale trwają przy sobie,jak siostry syjamskie.Noc przespały średnio,bo starsza Stokrotka miała problemy natury pawiowej,a później okazało się,że jednak krwawi, stąd te zapędy pieskowe do niej.Jest bardzo słaba,mam nadzieję, że to tylko przeżycia związane ze schronem tak ją osłabiły,je chętnie,spaceruje również(ale nie za długo),było siusiu(siusia czesto,widać ma parcie na pęcherz),było kaa,Różyczka również,jednym słowem jest dobrze... Są kochane,przytulaśne,nie odstępują siebie ani na krok,gdzie jedna-tam druga.Różyczka jest zwinna,wszędzie zajrzy,obszczekała kota ale z sympatią,chciała się z nim bawić,tyle,że kot ją olał.Młodsza sunia jest silniejsza,psychicznie tez,Stokrotka jest słaba,przykłada tylko łepek do podusi i zasypia natychmiast.Jezu, są przecudnej urody obie,to prawdziwe 100% jamniczki,przymilaski małe.Już mi smutno...Jeśli chcecie więcej wiadomości to proszę na moje gg-515961.(pisała jola,mama naty) Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wiec piszę. Suczki przyjechały godzinę temu. Zero stresu czy zaniepokojenia. Dałam im duzy koszyk z poduszką w kuchni, myślac że się ucieszą. A skad! To swiatowe damy, ani myslą siedzieć w kuchni! Zaraz zwiedziły mieszkanie, z piętrem włącznie, zaliczając wszystkie łóżka i fotele po kolei. Wyszłam z nimi na siusiu, ciagna na smyczy jak smoki. Pelasia przy nich wyglada jak stara ciotka ze wsi ;) , bo te damulki ślicznie utrzymane i w bandamkach przy obróżkach. Zarówno Dalia, jak i Nusia wcale się nie zdziwiły na widok nowych twarzy. To takie normalne w naszy domu :cool3: Ciekawe, co jutro powie bokserka? Pazurki długie jutro sie przytnie, a hałasują po panelach! Tym bardziej, że za nimi drepcze cała moja trójka. Koty sie pochowały. No, zobaczymy, co to będzie .... Quote
kaLOlina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ufff dobrze ze dziewczynki sa juz u ciebie:) 3mam kciuki za wasza 1wsza wspolna noc;) Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A Stokrota nie padła jeszcze? ona taka słabowita jest... Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ale powiedz,że są śliczne...Kochane misiaczki-przylepki! Quote
AMIŚKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 malagos napisał(a):Wiec piszę. Suczki przyjechały godzinę temu. Zero stresu czy zaniepokojenia. Dałam im duzy koszyk z poduszką w kuchni, myślac że się ucieszą. A skad! To swiatowe damy, ani myslą siedzieć w kuchni! Zaraz zwiedziły mieszkanie, z piętrem włącznie, zaliczając wszystkie łóżka i fotele po kolei. Wyszłam z nimi na siusiu, ciagna na smyczy jak smoki. Pelasia przy nich wyglada jak stara ciotka ze wsi ;) , bo te damulki ślicznie utrzymane i w bandamkach przy obróżkach. Zarówno Dalia, jak i Nusia wcale się nie zdziwiły na widok nowych twarzy. To takie normalne w naszy domu :cool3: Ciekawe, co jutro powie bokserka? Pazurki długie jutro sie przytnie, a hałasują po panelach! Tym bardziej, że za nimi drepcze cała moja trójka. Koty sie pochowały. No, zobaczymy, co to będzie .... Malagos co to są te bandamki przy obróżkach??/:-o Zwiedzily wszystkie łóżka i fotele:crazyeye: ;) ;) tak naprawdę światowe damy do Ciebie pojechały:loveu: z miasta Łodzi:eviltong: czekamy na zdjęcia:loveu: a ta cieczka żeby to ropomacicze nie bylo u starszej damy pozdrowonka Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dopiero jutro obejrzymy suczki dokładnie. Starsza ma kamień, nadaje sie do usuniecia. Ma raczej cieczkę, bo pozwala sie obskakiwać córce. Zaraz idziemy znów do ogrodu, potem spać. Mam nadzeję, ze pozwolą sie zamknać w kuchni, bo jak wszystkie wlezą mi do łóżka :diabloti: : 3 jamniki, ratlerek i Dalia :evil_lol: Nie, tej wersji nie przyjmiemy :shake: Było już jedzenie, na razie chrupki. Nie da sie porównać takiej bidusi, jak była Lili, czy Malinka, czy Binka z tymi - pewne siebie, ogonki w górze, mała weszła na stół, jak u siebie w domu. Widać, dobrze im było u pańci poprzedniej. A tu, mówicie, Święta sie zblizają :cool3: Quote
Moriaaa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ja właśnie wjechałam do domku:) Malagos...bo to księżniczki są..takie niunieczki:) Troszkę się obawiam o mamuske...ale wiem ,że są w dobrych, fachowych rękach więc spokojnie spadam do łózia. Dziękuję Ci cioteczko i ucałuj przegubowce:loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Malagos ,w moim łóżku śpi szkielecio,jadźka i nad ranem przychodzi żaba-kotka.Tylko szkielecio ma pozwolenie,reszta pakuje mi się do łóżka jak ja przysnę.Więc nie wiem,czy nie będzie płacz w kuchni. One takie biedne,samotne... Quote
Moriaaa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 AMIŚKA napisał(a):Malagos co to są te bandamki przy obróżkach??/:-o A obróżki dostały z bandamkami...zielone...do koloru ;) Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Na razie położyły się obie na łóżki Pawła, mego synka...Jak on wróci od kolegi w nocy, to nie będzie zachwycony :diabloti: No, to do jutra, cioteczki! Pora spać! Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Malagos to tylko przypomnę,Stokrota to mamusia,Różyczka to córeczka,acha i one się boją dużych psów i warczą wtedy.Pozdrawiam! Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dziewczynki podczas podróży. strasznie za nimi tęsknię :( może ma ktoś do wynajęcia pokój w Ostrołęce albo gdzieś koło malagos? tu jeszcze w domku: z moją mamą: Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 a tu trzy dziewczyny zmierzają ku lepszemu życiu... :) a tak wesoło było w jamniczym samochodzie :D (kaja mnie zabije aaaaaaaaa) Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 szukam dla siebie tymczasu w Ostrołęce!!!! :( Quote
AMIŚKA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nata od jadzi napisał(a):szukam dla siebie tymczasu w Ostrołęce!!!! :( Nie szukaj tymczasu tylko zabieraj ksieżniczki do domku! Przeciez u Twojej Mamy łóżeczko- bez- jamnikowe!!/przeciez stracila niedawno jamnisię/ a tu mialaby dwie, ja mam to wiem jak fajnie :lol: Quote
AMIŚKA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 malagos napisał(a):Na razie położyły się obie na łóżki Pawła, mego synka...Jak on wróci od kolegi w nocy, to nie będzie zachwycony :diabloti: No, to do jutra, cioteczki! Pora spać! Paweł powinien byl byc zachwycony:razz: Wraca a tu dwie Ksieżniczki:loveu: nie jedna:loveu: Quote
Recommended Posts