Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta,czy Ty jesteś zdecydowana na tymczas na jakiegokolwiek psiaka bo w innych postach poszukiwałaś psa dużego,a teraz ta propozycja...
Wybacz,że pytam ale taka chwiejność nastrojów nikomu nie służy,ani nie zachęca do oddania psa.Twoja miejscowość naprawdę jest 120 km od Łodzi? Wygląda,że nieco dalej.

Posted

Ja zaoferowałam dom tymczasowy matce ze szczeniętami z Orzechowca czy Orzechowa... więc jeśli nie uda się tamtych małych wydostać to do mnie drogę zna Moriaaa, ona mogłaby powiedzieć ilke to kilometrów, bo ja niestety nie wiem...

Posted

Własnie wiem, że oferowałaś dom tymczasowy maluchom i jamnisi. No, zobaczymy, co los przyniesie. Mam dobre warunki, męża weta, ale 5 psów i nie upieram się przy 2 nastepnych. Ale z drugiej strony tak zal tych jamnniczków :shake:

Posted

Malagos super:razz:
Trzymam kciuki:loveu:

U Malagos najlepszy tymczas jamnikowy-
ja też chcę:eviltong:

Jmamnikomanki do dzieła wyciągać ze schronu mamuske i córcię:loveu:

Posted

słuchajcie TRAGEDIA :( wyciągnęłyśmy obie sunie ze schronu... już trzeba było, bo tam przepełnienie, a dłużej już się nie dało upychać suk do innych boksów tak, by one dwie mogły być same w boksie... na szybko miałyśmy wolny płatny tymczas w Łodzi, ale tam okazało się, że pies tej pani napastuje starszą - Stokrotkę (bo nazwałyśmy mamusię Stokrotką, a córkę Różyczką), która prawdopodobnie MA CIECZKĘ!!! :( musiałyśmy zabrać jamnisie od pani, bo pies wyrywał się, szalał i wył i było piekło totalne!!! :(

teraz obydwie są u naszych znajomych, ale TYLKO NA NOC, bo państwo wyjeżdżają rano na święta za miasto. z samego rana musimy sunie zabrać, weźmiemy może je do buni, może ona stwierdzi, czy Stokrotka ma cieczkę, czy to coś innego...

malagos, z nieba nam spadłaś, jeśli tylko byś mogła je wziąć na tymczas, to byłoby cudownie... tylko pamiętaj, że Stokrotka może mieć cieczkę :(

Posted

Nata tymczas u Malagos:)
Dziewczynki ide usypiac dziecko ale jutro nmogę wyruszyć z jamnisiami:)
Cioteczko Tanitko...czy pomogłabyś w transporcie? :)

Wjedę jak uśpie młoda:)

Aha...AMIŚKA mój nowy numer 604-172-520 :)

Posted

O tyle dobrze sie składa, ze moje wszystkie psy, to...suki...:eviltong: Raczej wiec niechciana ciaża jamniczce nie grozi :cool3:
To co, kobitki, szykować mamy się na Wielkie Przyjęcie? Kocyki, zabaweczki i te sprawy miłe wszystkim jamnikom? I powiedzieć mam Pelasi, ze przyjadą jej kolezanki? :loveu:

Posted

piekne jemnisie!!! jestescie kochane...
ale mamusie trzeba chyba odchudzic taka otylosc dla pani w jej wieku no nie ladnie nie ladnie...czekolade sie pewnie lubi??? ;)

Posted

Jeżeli macie wieżć jamniczki do Buni tylko po to, by stwierdzila, czy jest cieczka, czy nie, to szkoda dziewczynie głowę zawracać. To mozemy stwierdzić sami :p Paznokcie sie też przytnie, zdrowotnie obejrzy (przypominam, ze mąż ma gabinet wet.)....

Posted

malagos napisał(a):
Jeżeli macie wieżć jamniczki do Buni tylko po to, by stwierdzila, czy jest cieczka, czy nie, to szkoda dziewczynie głowę zawracać. To mozemy stwierdzić sami :p Paznokcie sie też przytnie, zdrowotnie obejrzy (przypominam, ze mąż ma gabinet wet.)....

No to sunie dobrze trafiają i wet pod nosem Malagos dziękuję za pomoc :loveu: