beamicha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Marta16j']Mogła bym wziąć i obie.Mieszkam a Kępnie 120km od Łodzi Marta to jej Wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56532&page=2 poczytajcie Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Marta,czy Ty jesteś zdecydowana na tymczas na jakiegokolwiek psiaka bo w innych postach poszukiwałaś psa dużego,a teraz ta propozycja... Wybacz,że pytam ale taka chwiejność nastrojów nikomu nie służy,ani nie zachęca do oddania psa.Twoja miejscowość naprawdę jest 120 km od Łodzi? Wygląda,że nieco dalej. Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 My mozemy je wziąć. 100 km o Warszawy. Dom, ogród, lek. wet na miejscu. Tylko transport. tel. do mnie 0692 781 745. Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Malagos, super, dzięki, jak tylko moriaaa wróci, to pogadamy o tym. czy to ma być płatny tymczas? Quote
Neris Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Malagos, zdejmujesz mi z głowy i serca ciężar, bo już siedziałam i kombinowałam... Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tymczas moze być bezpłatny, ale nie mam jak przywieżć suczek. Neris, a moze do Ciebie jest bliżej? Quote
Neris Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja zaoferowałam dom tymczasowy matce ze szczeniętami z Orzechowca czy Orzechowa... więc jeśli nie uda się tamtych małych wydostać to do mnie drogę zna Moriaaa, ona mogłaby powiedzieć ilke to kilometrów, bo ja niestety nie wiem... Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Własnie wiem, że oferowałaś dom tymczasowy maluchom i jamnisi. No, zobaczymy, co los przyniesie. Mam dobre warunki, męża weta, ale 5 psów i nie upieram się przy 2 nastepnych. Ale z drugiej strony tak zal tych jamnniczków :shake: Quote
beamicha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nata od jadzi pojechała do schroniska będą nowe wieści Quote
AMIŚKA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Malagos super:razz: Trzymam kciuki:loveu: U Malagos najlepszy tymczas jamnikowy- ja też chcę:eviltong: Jmamnikomanki do dzieła wyciągać ze schronu mamuske i córcię:loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 słuchajcie TRAGEDIA :( wyciągnęłyśmy obie sunie ze schronu... już trzeba było, bo tam przepełnienie, a dłużej już się nie dało upychać suk do innych boksów tak, by one dwie mogły być same w boksie... na szybko miałyśmy wolny płatny tymczas w Łodzi, ale tam okazało się, że pies tej pani napastuje starszą - Stokrotkę (bo nazwałyśmy mamusię Stokrotką, a córkę Różyczką), która prawdopodobnie MA CIECZKĘ!!! :( musiałyśmy zabrać jamnisie od pani, bo pies wyrywał się, szalał i wył i było piekło totalne!!! :( teraz obydwie są u naszych znajomych, ale TYLKO NA NOC, bo państwo wyjeżdżają rano na święta za miasto. z samego rana musimy sunie zabrać, weźmiemy może je do buni, może ona stwierdzi, czy Stokrotka ma cieczkę, czy to coś innego... malagos, z nieba nam spadłaś, jeśli tylko byś mogła je wziąć na tymczas, to byłoby cudownie... tylko pamiętaj, że Stokrotka może mieć cieczkę :( Quote
AMIŚKA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ŁÓDŻ odezwijcie się cioteczki!! Jest tymczas dla jamników i transport!!!! nie mogę dodzwonić sie do Moiry!! Moiraaa skontaktuj się z Tanitką-proszę Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nata tymczas u Malagos:) Dziewczynki ide usypiac dziecko ale jutro nmogę wyruszyć z jamnisiami:) Cioteczko Tanitko...czy pomogłabyś w transporcie? :) Wjedę jak uśpie młoda:) Aha...AMIŚKA mój nowy numer 604-172-520 :) Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 O tyle dobrze sie składa, ze moje wszystkie psy, to...suki...:eviltong: Raczej wiec niechciana ciaża jamniczce nie grozi :cool3: To co, kobitki, szykować mamy się na Wielkie Przyjęcie? Kocyki, zabaweczki i te sprawy miłe wszystkim jamnikom? I powiedzieć mam Pelasi, ze przyjadą jej kolezanki? :loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 super, boże jak mi ulżyło... w nagrodę daję wam zdjęcia rodzinki :D Quote
kaLOlina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 piekne jemnisie!!! jestescie kochane... ale mamusie trzeba chyba odchudzic taka otylosc dla pani w jej wieku no nie ladnie nie ladnie...czekolade sie pewnie lubi??? ;) Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jeżeli macie wieżć jamniczki do Buni tylko po to, by stwierdzila, czy jest cieczka, czy nie, to szkoda dziewczynie głowę zawracać. To mozemy stwierdzić sami :p Paznokcie sie też przytnie, zdrowotnie obejrzy (przypominam, ze mąż ma gabinet wet.).... Quote
beamicha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 malagos napisał(a):Jeżeli macie wieżć jamniczki do Buni tylko po to, by stwierdzila, czy jest cieczka, czy nie, to szkoda dziewczynie głowę zawracać. To mozemy stwierdzić sami :p Paznokcie sie też przytnie, zdrowotnie obejrzy (przypominam, ze mąż ma gabinet wet.).... No to sunie dobrze trafiają i wet pod nosem Malagos dziękuję za pomoc :loveu: Quote
katya Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Neris napisał(a):Niebrzydkie te małe są, naprawdę... A nawet bardzo piękne :p Quote
Recommended Posts