Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobacz sobie moje tymczasowicza Gacka jakie ma uchole, a Glutek jest pomieszany z owczarkiem i mogą mu uchole sterczeć cały czas tak jak u Gacka.
http://www.chartywpotrzebie.pl/index.php/charty/118-gacek-przyjacielski-charci-mix.html
a tu reszta chartów, raz stercza a raz nie.
http://www.chartywpotrzebie.pl/

[quote name='AMIGA']Oswiećcie mnie proszę, bo ja w temacie chartów nie za mocna jestem. Czy wszystkim charciolom za młodu tak ucholce sterczą i potem opadają, czy to u Merlina jakaś domieszka psa faraona jest, albo kangura?

Posted

Amiga charty powinny mieć uszka zwinięte jak "kwiat róży" ,z wyjątkiem tych długouchych jak afgan czy saluki :) chociaż moja przyjaciółka ma whippetkę,której uszyska sterczą tak samo jak Merlinowi. I tak wszystkie chartowate są najpiękniejsze i najbardziej kochane,niezależnie od kształtu uszu :D

Posted

[quote name='eliza_sk']Tylko postarajcie się o jakąś namiastkę zielonej trawy (u nas wbrew pozorom tego jeszcze masa), bo takie szaro-uschnięte tło jak miała Sarenka jest mało kontrastowe dla psiaków :) Wiem marudzę ...

ciekawe jak to mamy zrobić jak wkoło bieeeel :evil_lol:

Posted

eliza_sk napisał(a):
A ja dziś odwiedziłam Gluta :) Tajfun, to przy nim zefirek ...
Zaraz wstawię foto do niego.

Tajfun, tajfun :evil_lol: Podziwiałam obie Panie Reporterki. Jedna dokonywała cudów żeby jakiekolwiek zdjęcie tajfuna wyszło, a nie tylko zamazana plama, a druga - wątła i drobna trzymała linkę na końcu której ów tajfun szalał. Ja tylko- w momencie jak tajfun dobiegał do końca linki - wołałam "UWAAAAAGA", żeby pani zdążyła się zaprzeć nogami w śniegu i nie pofrunąć razem z tajfunem w dal:lol: