eliza_sk Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Izabelko poprawiłam, looknij czy ok. A tu Tulaczek :) Quote
1izabelka1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Pani z Zamościa może powinna kupić sobie buldożka francuskiego albo angielskiego nawet jak ruszy za czymś to zdąży psa złapać :) zdziwienie moje myśleniem nie których nie ma końca .Fiu fiu Tula jakie wypasione wyrko ma :) cieszę się że dziewczyna ma już swoją rodzinę Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Księżniczka Tula :lol: http://imageshack.us/a/img838/8428/pic0263.jpg Piękna Quote
daria_ldz Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Tula jak super !! masz jakieś widomości jak się jej mieszka w nowm domku pisz wszystko koniecznie :) Quote
Maupa4 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='1izabelka1']Pani z Zamościa może powinna kupić sobie buldożka francuskiego albo angielskiego nawet jak ruszy za czymś to zdąży psa złapać :) zdziwienie moje myśleniem nie których nie ma końca .Fiu fiu Tula jakie wypasione wyrko ma :) cieszę się że dziewczyna ma już swoją rodzinę Nie proponowałabym :roll: Sama przeżyłam szok jak ruszył ... nie do złapania ;) Quote
1izabelka1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Maupa4']Nie proponowałabym :roll: Sama przeżyłam szok jak ruszył ... nie do złapania ;) w sumie może i racja :) to prawie jak z moim żółwiem wydawało by się że powolny, teraz w letargu ale jak w lecie zobaczy z daleka coś zielonego to też mnie zadziwia jaką prędkość może rozwinąć ,nawet po schodach wchodzi:) Quote
Maupa4 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='1izabelka1']w sumie może i racja :) to prawie jak z moim żółwiem wydawało by się że powolny, teraz w letargu ale jak w lecie zobaczy z daleka coś zielonego to też mnie zadziwia jaką prędkość może rozwinąć ,nawet po schodach wchodzi:) http://img594.imageshack.us/img594/1609/zdjcie082c.jpg Żółw super :) A co do żółwi ogólnie - to ja przestałam wierzyc w dowcipy o ucieczkach. Nam uciekł - zostawiony w "letniej zagródce" i spuszczony na trzy minuty z oczu ... :roll: A charty piękne mimo że "gustuję" w bardziej krępych psach ;) Quote
1izabelka1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 żółwie w lecie są bardzo aktywne ,ja swojego trzy razy odbierałam od sąsiada podkopał się pod siatką nawet nie wiem kiedy, one są bardzo bardzo uparte i strasznie lubią kopać ,zakopują się we wszelkich możliwych miejscach ,chyba trzeba założyć osobny temat:). Tak coś czuję że ten podwieczorek podrażnił tylko mój żołądek ,tak jak bym czuła lekki nie dosyt :) muszę chyba zainwestować w taką samą giwerę jak ma Daria:) mój podręczny pistolecik nie strzela takich fotek. piękne te moje dziewczyny Quote
eliza_sk Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 DZIĘKUJEMY DARII ZA ŚLICZNE FOTO :loveu: Quote
eliza_sk Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 I jeszcze dziewczyny w szkiełku Izabelki: Quote
daria_ldz Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 super piękne :) Izabelka podaj mi nazwę i model aparatu na PW to poszukam tej instrukcji. Quote
AMIGA Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nigdy sie tak dokładnie chartom nie przyglądałam, ale teraz widzę jakie to cuda są!! Wstyd mi tylko jak obcy przechodnie zaczepiają mnie i pytają "pani to w ogóle karmi tego psa"? Quote
1izabelka1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 dziękuję ,uczę się uczę :)stojące psy mój aparacik jeszcze ogarnie , w ruchu kompletnie nie opanowane .Amiga jak jeszcze raz ktoś ci tak powie ,możesz odpowiedzieć '' nie ,a po co ? albo że przecież kryzys w kraju mamy :) ja tam dumnie biorę moje chudzielce na spacerek w nosie mam co myślą inni Quote
wilczy zew Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 AMIGA napisał(a): Wstyd mi tylko jak obcy przechodnie zaczepiają mnie i pytają "pani to w ogóle karmi tego psa"? czyli nie wszyscy są obojętni na los psiaków Quote
eliza_sk Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Monia dziś ogłosiła Sarę na mazowieckie - linki wklejam na ogólny SOZ. Dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
1izabelka1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 a mi takie cudeńko się udało zrobić :) Quote
Recommended Posts