wandul 66 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 ko da , chłopak czarny nie jest zamowiony , jego domek zajął kocurek od pani HUT!!! Quote
wandul 66 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 mój post juz niknął - oczywiście zuziu - kicia dla Ciebie zarezerwowana = mój numer tel 600 942 653 Quote
wandul 66 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 znikły wszystkie posty zuzi M , nawet jej numer telefonu !!!! Quote
zuziaM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ania_w napisał(a):Wanda, moge reczyc za ZuzieM:) im moglabym oddac moja wlasna Nikosławe:) Anulka ! Dzieki, dzieki, dzieki !..... wiec , kiedy przywozisz Nikusie ? ? ? :lol: Mam zgode opiekunki Wandul66 i moge cierpliwie czekac w ogonku po swoj maly skarbek :loveu: ! :multi: :multi: :multi: Dziekuje ! Quote
zuziaM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 halbina napisał(a):Żeby zobaczyć znikające posty, czyli wszystkie poprzednie, należy wejść w odpowiedź i przejrzeć archiwum poniżej... A mówiłam, że się będą domki w kolejce ustawiać... No , rzeczywiscie, ze ponizej sa wszystkie posty..... te z 2 maja, ktorych nie ma w watku tez sa. Moj dzisiejszy tez juz zniknal...:angryy: . Dziekuje za kiciunie ! Mam juz zgode Wandul na adopcje. Czekam niecierpliwie do 1 czerwca. Quote
wandul 66 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 pozostały juz dwa kocurki wolne , Whiskasowa z białymi skarpetkami idzie do domku w Gliwicach , druga do Zgorzelca a Grafitowa do Opola , teraz czas na dwa kocurki , no i mamusię !!!! Quote
halbina Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Żeby zobaczyć znikające posty, czyli wszystkie poprzednie, należy wejść w odpowiedź i przejrzeć archiwum poniżej... Przypominam, bo raz znikają te, raz inne posty... Tak się naprawdę nie da na dłuższą metę... Człowiek nie wie, czy to, co czyta, dotyczy stanu faktycznego na dziś, czy na przedwczoraj... Quote
grazyna9915 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wandziu twój wątek to istny "TRÓJKĄT BERMUDZKI". GDZIE JEST MÓJ POST? Kociaki są ocziwisie fajne, ale pewnie tego nie przeczytasz bo mnie znowu zje. 2007 most impressive screensaversmyscreensavers.info Quote
zuziaM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wreszcie wszystko wrocilo do normy i posty juz sa wszystkie. Quote
zuziaM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Niesamowite, ale do tego watku nic nie moge wpisac .... ani jeden sie nie zapisal ! W innych watkach dziala bez zarzutu......:roll: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 a jutro maleństwa kończą już 3 tygodnie :p O rany, ale ten czas leci..... Quote
wandul 66 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 grazyna9915 napisał(a):Wandziu twój wątek to istny "TRÓJKĄT BERMUDZKI". GDZIE JEST MÓJ POST? Kociaki są ocziwisie fajne, ale pewnie tego nie przeczytasz bo mnie znowu zje. 2007 most impressive screensaversmyscreensavers.infoto cała DOgomania stała się Tr ójkątem Brmudzkim - zamierzam zmienić forum , bo to jest chore , założyłam niedawno wątek i przez 3 dni nie miałam go nawet w swoim profilu!!!! Quote
Patikujek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 A i jeszcze jedno Wandul? Czy mogłabym cię kiedyś odwiedzic??? Quote
Jola_K Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 kiciusie przesliczne! :loveu: przesylam tysiace pieszczatek dla kazdego kotecka! :loveu: popieram was w podjetej decyzji, kazdy przypadek wymaga osobnego rozpatrzenia, dobrze ze pozwolilyscie urodzic Grafitce kociaki, sama stanelam kiedys przed podobnym dylematem, przygarnieta kotka byla wysoko w ciazy-pozwolilam na porod, byly trzy kotki i jeden kocurek, dwóm kotkom i kocurkowi znalazlam starannie wyszukane domki, jedna koteczka zostala u mnie, to tygrysia z mojego avatara, byla najmlodsza z miotu, ale w bojach o cycuszki najbardziej wytrwala, podobnie jak kocurek-czarnulek od Grafici :loveu: ciesze sie, ze jedna koteczka zamieszka u zuziM :) , wiem że bedzie miała u niej "jak u Pana Boga za piecem" :multi: kibicuje pozostalej parce w znalezieniu tak dobrego domu! Quote
zuziaM Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jola_K napisał(a):kiciusie przesliczne! :loveu: przesylam tysiace pieszczatek dla kazdego kotecka! :loveu: ciesze sie, ze jedna koteczka zamieszka u zuziM :) , wiem że bedzie miała u niej "jak u Pana Boga za piecem" :multi: Dzieki Jolu za poparcie mojej kandydatury jako "mamusi" dla kociulki.:lol: Czy mamy szanse na nowe zdjecia malenstwa ? Wiadomo, ze w tej fazie rozwoju, malenstwa zmieniaja sie bardzo szybko. Odliczam juz dni na kalendarzu.....:lol: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 mi już nawet tak bardzo posty nie znikają ;) Pozdrowienia dla 22 dniowych maluchów :p Quote
wandul 66 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']A i jeszcze jedno Wandul? Czy mogłabym cię kiedyś odwiedzic???oczywiście , zapraszam serdecznie , więcej na pw lub gg 5886030 ;) Quote
syla00 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Każdy się tu nad maluchami rozpływa, a nikt nie zauważył jaka mamusia śliczna:mad: Quote
zuziaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):że mamusia sliczna to my wszyscy wiemy :loveu: Mamusia jest przepiekna ! :loveu: Inaczej skad by takie urocze maluszki sie wziely .... na tym podlym swiecie ? Quote
Jola_K Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):że mamusia sliczna to my wszyscy wiemy :loveu: pewnie, ze tak :) Quote
Mysia_ Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wandul, mam pytanko, ile kociakow jeszcze niezarezerwowanych? No i czy masz jeszcze jakieś inne pod opieką? :roll: Quote
Recommended Posts