Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Wandul, mam pytanko, ile kociakow jeszcze niezarezerwowanych? No i czy masz jeszcze jakieś inne pod opieką? :roll:

jak u Wandul braknie kociuszków to zapraszam na ten wątek na forum afn-u http://www.esza.pl/forum/viewtopic.php?p=3966#3966 - kociuszki właśnie skończyły 2 tygodnie. Proszę o wybaczenie, że tutaj ale znowu nie ma mozliwości założenia nowego wątku w "innych":angryy:

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):

Czy mamy szanse na nowe zdjecia malenstwa ? Wiadomo, ze w tej fazie rozwoju, malenstwa zmieniaja sie bardzo szybko.
Odliczam juz dni na kalendarzu.....:lol:

jezeli Wanda jest dzisiaj w domu to oczywiscie moge pojechac i zrobic pare zdjec..

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Wandul, mam pytanko, ile kociakow jeszcze niezarezerwowanych? No i czy masz jeszcze jakieś inne pod opieką? :roll:
wolny pozostal jeden kocurek i mamusia , ale mam namiary na około 10 małych kociąt w Katowicach , Dąbrowie i Bieruniu!!! Grażynko , gdzie są fotki moich maluchów???

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Aha, no tak jakby co mogę dawać namiary na Ciebie ;) Bo u nas w schronisku jeszcze cisza i spokój z maluchami :p
oczywiście , podawaj mój numer tel 600 942 653 - oprócz tych maluchów u mnie , mam jeszcze namiary na około 10 kociąt!!!

Posted

a teraz o maluszkach - czarny - adoptowany to juz kocisko całą gębą - sam je , pije i wie , co to kuwetka - tak samo grafitowa z białą strzałka na łebku - reszta w misce głównie się kąpie a w żwirku bawi!! Rozrabiają juz tak , że mam wrażenie , że u góry przesuwają meble!!!!

Posted

Pozdrawiamy z Gliwic.Jak tam nasza kicia? Moja córka wymyśliła już imię -Nefi.Nie możemy już się jej doczekać.Czy ona też należy do tego grona łobuzów taplających się w misce?Czekamy niecierpliwie na fotki.

Posted

Wasza Nefi to najwiekszy łobuz - juz sama je , pije i załatwia się do kuwetki - czasem jeszcze zdarza się jej okapać w misce , ale sporadycznie . Zapraszam , odwiedżcie ją - te z garażu maluchy wszystkie w domkach a mamusia się odnalazła - rządzi teraz u mnie w domu!!!!

Posted

Wandziu ciasto pychota nad pychotami, a my grubsi o parę kilo!
A oto niektóre fotki.
Tylko mnie nie pytajcie który kotek jest którym.

Najpierw mamuśka o potem to już sami się domyślajcie.