halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ojej, Wandeczko... Z tysiąc tych pierogów będzie mało... :roll: :evil_lol: Quote
Ania_w Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wandul 66 napisał(a):Kasiu , po 13 maja zrobię Wam 1000 pierogów !!! Teraz juz wysiadam , przymiarki , próby , zaproszenia , sztucce , talerze itp:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wandusiu kochana, moze Ci w czyms pomoc? Quote
wandul 66 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 niedługo zrobi się alternatywny zlot dogomaniakow u wandul 66 na pierogach - ciekawe , kto je będzie lepił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 a kicie mają dzisiaj dwa dni , chyba urosły , doją mleczko , śpią i czasem piszczą , jak mama odejdzie!!!!!!!Aniu , mogłabyś je profesjonalnie obfocić , zapraszam , ale na pierogi nie licz - chyba , że mrożone:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 pozdrowienia dla maluszków :p Czy dla wszystkich są już domki? Mam jeszcze prośbę potrzebny jest transport dla Suni z zabrzańskiego schroniska do Katowic do nowego domku, może ktoś by mógł? Nie chcę jej meczyć w autobusie..... :roll: Quote
Ania_w Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wandul 66 napisał(a):a kicie mają dzisiaj dwa dni , chyba urosły , doją mleczko , śpią i czasem piszczą , jak mama odejdzie!!!!!!!Aniu , mogłabyś je profesjonalnie obfocić , zapraszam , ale na pierogi nie licz - chyba , że mrożone:eviltong: :eviltong: :eviltong: heheh mrozone to ja na codzien jem:) do 13 maja nie daleko poczekam. Na nie warto czekac:) Jezeli chcesz moge przyjechac jutro ok 19.30 albo w czwartek:) mowisz masz:) Quote
wandul 66 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 pasuje mi jutro , w czwartek idę na noc do pracy! wpadnij na kawę , tym razem bardziej na spokojnie! Quote
wandul 66 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):pozdrowienia dla maluszków :p Czy dla wszystkich są już domki? Mam jeszcze prośbę potrzebny jest transport dla Suni z zabrzańskiego schroniska do Katowic do nowego domku, może ktoś by mógł? Nie chcę jej meczyć w autobusie..... :roll:domek jest pewny jeden , Pani z Gliwic , która czekała na czarnego kocurka w międzyczasie zaadoptowała już bidę , chyba w Zabrzu !!! Sądze , że do domków mogą iśc od 1 czerwca , oby nie na nieprzemyślane prezenty na Dzień Dziecka :mad::angryy: :cool3: Quote
wandul 66 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 dzisiaj przyjedzie ania w i porobimy maluchom nowe fotki , urosły juz pasibrzuchy a i mamusia albo karmi albo siedzi w misce!!! wydaję mi się , że są dwie kotki i dwa kocurki!!! Quote
jo_joanna Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 niech mamuśka je, ma się z kim dzielić. Jakby trzeba było to ja karmy dowiozę ;-) lub jakis przelewik, nie ma sprawy! Quote
wandul 66 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 jo_joanna napisał(a):niech mamuśka je, ma się z kim dzielić. Jakby trzeba było to ja karmy dowiozę ;-) lub jakis przelewik, nie ma sprawy! Joasiu , lepiej powiedz , że na mam zrobić jeszcze więcej tych pierogów;) ;) ;) , a tak na serio , przyjedż sama czy z patsi , ocencie , jak urosły!!!! Quote
jo_joanna Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 wandul 66 napisał(a):Joasiu , lepiej powiedz , że na mam zrobić jeszcze więcej tych pierogów;) ;) ;) , a tak na serio , przyjedż sama czy z patsi , ocencie , jak urosły!!!! ta większa ilośc pierogów jest dla mnie oczywista ;-) Zwłaszcza, że ja występuję w ilości podwójnej ;-) a babie w ciązy jakoś tak się nie odmawia........ A my z Ptasi wybierzemy się z wielką przyjemnością, w koncu my prawie takie położne - kicia rodziała specjalnie dla nas:) lub chrzestne matki:) Quote
Patsi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 jo_joanna napisał(a):ta większa ilośc pierogów jest dla mnie oczywista ;-) Zwłaszcza, że ja występuję w ilości podwójnej ;-) a babie w ciązy jakoś tak się nie odmawia........ A my z Ptasi wybierzemy się z wielką przyjemnością, w koncu my prawie takie położne - kicia rodziała specjalnie dla nas:) lub chrzestne matki:) A może najpierw pojedziemy po worek mąki na te pierogi? Maluszki odwiedzimy, bo nie codziennie można wymiziać takie bobaski. :loveu: Niech zdrowo rosną!!! Quote
Ania_w Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 zdjecia zrobione! powrzucam jak tylko bede miala chwilke czasu:) Quote
wandul 66 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Ania_w napisał(a):zdjecia zrobione! powrzucam jak tylko bede miala chwilke czasu:)czekamy na fotki!!! Quote
Guest Agata_B Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Fotki prosimy :p Tylko jeden jest zamówiony? Ten czarny? Quote
Ania_w Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mozecie mnie :mad: ale fotki beda dopiero jutro, ale obiecuje, ze z samego rana :) (jedna z "moich" suk-dobrze wiem ktora:evil_lol: - za bardzo zaopiekowala sie kablem i mam male problemy ze zrzuceniem zdjec) Quote
Mysia_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Już jest samego rana :eviltong::evil_lol: OK. czekam już grzecznie :p Quote
Recommended Posts