Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
Kasiu , po 13 maja zrobię Wam 1000 pierogów !!! Teraz juz wysiadam , przymiarki , próby , zaproszenia , sztucce , talerze itp:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Wandusiu kochana, moze Ci w czyms pomoc?

Posted

a kicie mają dzisiaj dwa dni , chyba urosły , doją mleczko , śpią i czasem piszczą , jak mama odejdzie!!!!!!!Aniu , mogłabyś je profesjonalnie obfocić , zapraszam , ale na pierogi nie licz - chyba , że mrożone:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

pozdrowienia dla maluszków :p Czy dla wszystkich są już domki?

Mam jeszcze prośbę potrzebny jest transport dla Suni z zabrzańskiego schroniska do Katowic do nowego domku, może ktoś by mógł? Nie chcę jej meczyć w autobusie..... :roll:

Posted

wandul 66 napisał(a):
a kicie mają dzisiaj dwa dni , chyba urosły , doją mleczko , śpią i czasem piszczą , jak mama odejdzie!!!!!!!Aniu , mogłabyś je profesjonalnie obfocić , zapraszam , ale na pierogi nie licz - chyba , że mrożone:eviltong: :eviltong: :eviltong:

heheh mrozone to ja na codzien jem:) do 13 maja nie daleko poczekam. Na nie warto czekac:) Jezeli chcesz moge przyjechac jutro ok 19.30 albo w czwartek:) mowisz masz:)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
pozdrowienia dla maluszków :p Czy dla wszystkich są już domki?

Mam jeszcze prośbę potrzebny jest transport dla Suni z zabrzańskiego schroniska do Katowic do nowego domku, może ktoś by mógł? Nie chcę jej meczyć w autobusie..... :roll:
domek jest pewny jeden , Pani z Gliwic , która czekała na czarnego kocurka w międzyczasie zaadoptowała już bidę , chyba w Zabrzu !!! Sądze , że do domków mogą iśc od 1 czerwca , oby nie na nieprzemyślane prezenty na Dzień Dziecka
:mad::angryy: :cool3:

Posted

dzisiaj przyjedzie ania w i porobimy maluchom nowe fotki , urosły juz pasibrzuchy a i mamusia albo karmi albo siedzi w misce!!! wydaję mi się , że są dwie kotki i dwa kocurki!!!

Posted

jo_joanna napisał(a):
niech mamuśka je, ma się z kim dzielić. Jakby trzeba było to ja karmy dowiozę ;-) lub jakis przelewik, nie ma sprawy!

Joasiu , lepiej powiedz , że na mam zrobić jeszcze więcej tych pierogów;) ;) ;) , a tak na serio , przyjedż sama czy z patsi , ocencie , jak urosły!!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
Joasiu , lepiej powiedz , że na mam zrobić jeszcze więcej tych pierogów;) ;) ;) , a tak na serio , przyjedż sama czy z patsi , ocencie , jak urosły!!!!

ta większa ilośc pierogów jest dla mnie oczywista ;-) Zwłaszcza, że ja występuję w ilości podwójnej ;-) a babie w ciązy jakoś tak się nie odmawia........
A my z Ptasi wybierzemy się z wielką przyjemnością, w koncu my prawie takie położne - kicia rodziała specjalnie dla nas:) lub chrzestne matki:)

Posted

jo_joanna napisał(a):
ta większa ilośc pierogów jest dla mnie oczywista ;-) Zwłaszcza, że ja występuję w ilości podwójnej ;-) a babie w ciązy jakoś tak się nie odmawia........
A my z Ptasi wybierzemy się z wielką przyjemnością, w koncu my prawie takie położne - kicia rodziała specjalnie dla nas:) lub chrzestne matki:)

A może najpierw pojedziemy po worek mąki na te pierogi? Maluszki odwiedzimy, bo nie codziennie można wymiziać takie bobaski. :loveu: Niech zdrowo rosną!!!

Guest Agata_B
Posted

Fotki prosimy :p
Tylko jeden jest zamówiony? Ten czarny?

Posted

mozecie mnie :mad: ale fotki beda dopiero jutro, ale obiecuje, ze z samego rana :) (jedna z "moich" suk-dobrze wiem ktora:evil_lol: - za bardzo zaopiekowala sie kablem i mam male problemy ze zrzuceniem zdjec)