Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło matko-jakie piękności:loveu:

Mam domek dla jednego-superowski!!!!!!!!!

Rozmawiałam już z Iwonką,że jest osoba chętna na małego kocurka z Katowic-i jak wczesniej nic się nie znajdzie to pewnie za 1,5 miesiąca - maluch miałby super domek:lol::lol::lol:

Posted

Jak się czują kluseczki? Na miau po raz kolejny rozpętała się dyskusja z powodu narodzin kociątek...Nawet nie chce mi się tam pisać...Nikt z nas nie namawia do świadomego rozmnażania zwierząt, ale są różne przypadki i każdy trzeba traktować indywidualnie. Osobiście bardzo się cieszę, że Wanda przygarnęła Grafitkę i zaopiekowała się jej dziećmi. Rośnijcie zdrowo maluchy!
Przeczytałam gdzieś, że dobrze by było ważyć maluszki-Wandziu, napisz czy masz wagę kuchenną, jeśli nie to poszukamy...

Posted

Agata_B napisał(a):
:loveu:a ich płeć jest znana? ;)
cały czarny to kocurek , kicia z białą strzałką na główce to dziewczynka, reszty jeszcze nie wiem , ale czy się nie mylę , też nie wiem!!!!:evil_lol:

Posted

mam wagę , ale rzeczywiście kuchenną , nie chce narażać mojego TZ o zawał serca , jak zobaczy zamiast mąki , małe , czarne , rozwrzeszczane i kudłate na wadze!!!!!!

Posted

Formica napisał(a):
o pierogach tyle sie nasłuchałam ze tez chce!!!!
maluszki śliczniochy takie do schrupania ;)
Kasiu , po 13 maja zrobię Wam 1000 pierogów !!! Teraz juz wysiadam , przymiarki , próby , zaproszenia , sztucce , talerze itp:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

To ja na pierogi też ;) nawet pomoge lepić :evil_lol: a pozatym kiedy mozemy wpasc z szampanem daj znać może bedzie pogoda i jakiegoś grila wykombinujemy;) a tak pozatym prosze ucałuj Grafiti i całą czworeczke kłębuszków moich kochanych :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: