Obama Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 gry?nie..jak widzę kolejne zaproszenie do Bubble Saga czy whatea innej gry gdzie trzeba zbierac korony,skarby i inne shity to mam ochotę wywalić ze znajomcyh:cool3: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']w doborowym towarzystwie się nie nudzi. Poziom absurdu niektórych rozmów jest bardzo inspirujący :cool3:[/QUOTE] Ja nawet nie wiem o co Ci chodzi! To są poważne dyskusje poważnych obywateli narodu polskiego :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='Okamia']Ja nawet nie wiem o co Ci chodzi! To są poważne dyskusje poważnych obywateli narodu polskiego :diabloti:[/QUOTE] Ależ oczywiscie :loveu: Ja nie twierdzę nic innego. Absurdalne tematy tez mozna rozłożyć na czynniki pierwsze z powagą wymalowaną na facjacie :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']w doborowym towarzystwie się nie nudzi. Poziom absurdu niektórych rozmów jest bardzo inspirujący :cool3: nie, gierki to zło. Zupełnie przestanę się zajmować robotą :eviltong:[/QUOTE] lepszy absurd w dobry towarzystwie niż porąbane wywody ;) a gierki dobre są na odmóżdżenie po czytaniu niektórych na dogo :lol: [quote name='Obama']gry?nie..jak widzę kolejne zaproszenie do Bubble Saga czy whatea innej gry gdzie trzeba zbierac korony,skarby i inne shity to mam ochotę wywalić ze znajomcyh:cool3:[/QUOTE] oj tam oj tam ...zajomych nie wywalaj , bo czasem są naprawde niewinni , ja też podobno ,,rozsyłałam ,,zaproszenia w czasie kiedy mnie na FB nie było :) więc system na FB jest taki ,,inny ,, Quote
vege* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No cześć :) Co ja widzę, wchodzę na FB, zaproszenie do znajomych a tu kto? Kaśka!:diabloti: Czuję się zaszczycona :loveu::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='vege*']No cześć :) Co ja widzę, wchodzę na FB, zaproszenie do znajomych a tu kto? Kaśka!:diabloti: Czuję się zaszczycona :loveu::evil_lol:[/QUOTE] no ba! W końcu jestem GURU :loveu::evil_lol: Quote
BBeta Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja na FB gram tylko w Wiejskie Życie, Vectra mnie zaraziła :shake: :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='BBeta']Ja na FB gram tylko w Wiejskie Życie, Vectra mnie zaraziła :shake: :diabloti:[/QUOTE] dlatego ja nic nie zaczynam, bo można potem jednak się wciągnać :shake: Quote
vege* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']no ba! W końcu jestem GURU :loveu::evil_lol:[/QUOTE] :loveu: [quote name='BBeta']Ja na FB gram tylko w Wiejskie Życie, Vectra mnie zaraziła :shake: :diabloti:[/QUOTE] A ja w nic nei gram, jak wchodzę na fb to tylko patrzę czy mam jakieś powiadomienia, wiadomości i jakieś oceny z wystaw :evil_lol: Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='BBeta']Ja na FB gram tylko w Wiejskie Życie, Vectra mnie zaraziła :shake: :diabloti:[/QUOTE] jeszcze ci się nie znudziło ? :P jak przeszłam już fascynację farmą no i simsami, na szczęście teraz już w nic nie gram :evil_lol: Quote
BBeta Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='asiak_kasia'][B]dlatego ja nic nie zaczynam[/B], bo można potem jednak się wciągnać :shake:[/QUOTE] Słusznie :) [quote name='Iza.']jeszcze ci się nie znudziło ? :P jak przeszłam już fascynację farmą no i simsami, na szczęście teraz już w nic nie gram :evil_lol:[/QUOTE] Nie, jeszcze nie, ale gram dopiero 2 tygodnie :eviltong: Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='BBeta'] Nie, jeszcze nie, ale gram dopiero 2 tygodnie :eviltong:[/QUOTE] Aaaaa no to wszystko jasne, ja chyba ze 2 miesiące grałam. No ale mi się wszystko z czasem nudzi :diabloti: Quote
Luzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja też czuję się zaszczycona zaproszeniem :lol: Co do gier, to mi się wszystko szybko nudzi dlatego już nawet nie zaczynam w nic grać :evil_lol: Przez całe życie tylko 2 gry mnie tak na maksa wciągnęły : Gothic i NFS Most Wanted :oops: Quote
vege* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='Luzia']Ja też czuję się zaszczycona zaproszeniem :lol: Co do gier, to mi się wszystko szybko nudzi dlatego już nawet nie zaczynam w nic grać :evil_lol: Przez całe życie tylko 2 gry mnie tak na maksa wciągnęły : Gothic i NFS Most Wanted :oops:[/QUOTE] Mnie na maksa to wciągnął tylko Tomb Raider, grałam tak długo, aż nie przeszłam całości za jednym razem:evil_lol: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Mówisz o najnowszym TR? To musiałaś szybko grać. Ja chyba przeszłam całość w 17 godz. ;) Quote
vege* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='Amber']Mówisz o najnowszym TR? To musiałaś szybko grać. Ja chyba przeszłam całość w 17 godz. ;)[/QUOTE] Nie, w najnowszego jeszcze nie grałam :placz: Teraz prawie nie gram i skończyłam na TB anniversary Quote
Obama Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 najlepsiejsza gierka to blood...latasz z grabiami po cmentarzu :) Czy może byc cos lepsiejszego??:) Quote
Aleks89 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='Obama']najlepsiejsza gierka to blood...latasz z grabiami po cmentarzu :) Czy może byc cos lepsiejszego??:)[/QUOTE] Uwielbiam wejść z rana na dogo i przeczytać takiego posta:lol::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='Obama']najlepsiejsza gierka to blood...latasz z grabiami po cmentarzu :) Czy może byc cos lepsiejszego??:)[/QUOTE] Ja ostatnio gram w Prince of Persja. Wciąga. Chociaż głupkowata :roll: Quote
Rinuś Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Proszę się przyznać kto to jest Małgosia Pyszczek bo nie wiem czy przyjmować czy nie :diabloti: Quote
Obama Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Alekkkkkkkkkkkkkks ja lubię zombi,co zrobisz?? no nic :( Quote
Rinuś Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='Obama']Alekkkkkkkkkkkkkks ja lubię zombi,co zrobisz?? no nic :([/QUOTE] to w residenta pograj :razz: Quote
Recommended Posts