terra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Miałam zrobić suczce mix huskie allegro i zawahałam się.Ta suka jest niesterylizowana. Gratka dla pseudohodowców. Nie mam w tej sprawie pomysłu. Co wy na to? Quote
israel Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 terra napisał(a):Miałam zrobić suczce mix huskie allegro i zawahałam się.Ta suka jest niesterylizowana. Gratka dla pseudohodowców. Nie mam w tej sprawie pomysłu. Co wy na to? Na razie mysle ze trzeba sie z tm wstrzymac - suczka ma cieczke. Jest izolowana ale moglo zdarzyc sie cos nieporzadanego. Nie wiem dokladnie od kiedy jest w schronisku - mogla tam trafic z cieczka. To jest moje zdanie - moze jeszcze ktos sie wypowie Quote
pajunia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jesli tak sie tam zmienilo, to fantastycznie. Ciesze sie niesamowicie, a to, ze wszystkie psy potrzebuja domow, to oczywiscie zrozumiale. Wiec pozwole sobie hopnac te psiaki miedarskie i zycze im ,aby jak najszybciej domy znalazly.:lol: Quote
israel Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Z powodu nadmiaru wrazen troszke pomylilismy informacje o psiakach. Dzis rozmawialem z Pania Czempik (telfonicznie) i uzyskalem dokladniejsze informacje, dokonalem juz zmian w opisach (o dobermance, jamniczku i bokserku (zaznaczone !). Teraz troche super wiadomości: -Maleństwo -szczeniaczek z kojca (owczarkowate) -owczarkowata sunia (z tylnych boskow - nie widzielismy jej) -mlody, czarny, podpalany piesek (nie wiem ktory - informacja telefoniczna - opis pasuje do kilku na zdjeciach :)) SĄ JUŻ W NOWYCH DOMKACH :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Niestety przybyla do schroniska starsza sunia "mastiff" :angryy::mad::placz:. W najblizszym czasie pojedziemy zrobic zdjecia jej i innym psiakom. Quote
terra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Israel mróweczko, jesteś wielki:loveu: Mam prośbę do założycielki wątku, o umieszczenie informacji w tytule, na których stronach są zdjęcia. Będzie łatwiej szukać każdemu, kto do watku zajrzy. Miedary na pierwszą! Quote
israel Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wczoraj umiescilem jamniczka i bokserka na podforach na watkach adopcyjnych. Dzodzo umiescila dobermanke na stronie adopcyjnej dobermanow. Psiaczki potrzebuja ogloszen w innych miejscach - gdyby ktos mogl pomoc bardzo prosze. Quote
dzodzo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 moge zrobic dobermance równiez allegro, tam jednak najszybciej rozglosic pieska.tylko do kogo kontakt, do pani Anny Czempik? Quote
israel Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dzodzo']moge zrobic dobermance równiez allegro, tam jednak najszybciej rozglosic pieska.tylko do kogo kontakt, do pani Anny Czempik? Dziekuje bardzo :) :Rose: Bedzie druga Niunia z Miedar na allegro - juz zrobilem 3 aukcje dla innych psiakow (teraz 2 - jeden znalazl domek). Kontakt wszelaki w sprawie adopcji pieskow tylko do Pani Czempik. Ja to zrobilem w taki sposob http://www.allegro.pl/item192645220_niunia_prosi_o_domek_.html dziekuje i pozdrawiam p.s. w auckjach allegrowych na razie przoduje jamnik Czaruś ;) ma 108 wejsc :) i jednego obserwujacego :bigcool: Niunia sunia ma 86 ale pewnie nadrobi - jest jeszcze mala :) Quote
dzodzo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 prosze bardzom Niunia dobcia ma allegro!!!mam nadziję ze pani ze schroniska nie ma za zle , ze tak sobie wystawiamy "jej "psiaki na allegro? aukcja tluścioszka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=193916846 Israel, troszku skorzystalam z Twojego tekstu, wybacz ze zszrgalam prawa autorskie ale w slusznej sprawie:) Quote
israel Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Piekna aukcja tez chcialbym tak umiec szargac :) niestety nie mam talentu :( Gdybys mogla jeszcze gdzies poszargac, alboktokolwiek by zechcial ;), to bardzo prosze :):loveu: Pani Czempik bardzo sie ucieszyla ze chcemy oglaszac "jej" psiaki. Schronisko jest niewielkie, prywatne, usytuowane z dala od siedzib ludzkich. Adopcji jest malo ale mam nadzieje ze teraz cos sie ruszy. Quote
Pokahontas Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 parę piesków dodałam na http://ogloszenia.adverts.pl/cat22,10.htm http://www.4lapy.pl/ogloszenia/kategoria.php?ko=11 Quote
israel Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dziekuje :loveu: Przez dwa dni raczej nie bedzie mnie na dogo - bardzo prosze o odwiedzanie Miedarowych piesow :) Quote
israel Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Bardzo dziekuje wszystkim za odwiedzanie watku w czasie mojej nieobecnosci :) Wybrałem jeszcze kilka zdjec psiakow z Miedar, niestety juz bez opisow. Zapraszam serdecznie :) Quote
Recommended Posts