Jump to content
Dogomania

MIEDARY-zdj na str.6,7,14,15,16,29,30,31,33,35,43,44 prosimy o ogłaszanie psów

Recommended Posts

Posted

Miałam zrobić suczce mix huskie allegro i zawahałam się.Ta suka jest niesterylizowana. Gratka dla pseudohodowców. Nie mam w tej sprawie pomysłu. Co wy na to?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
Miałam zrobić suczce mix huskie allegro i zawahałam się.Ta suka jest niesterylizowana. Gratka dla pseudohodowców. Nie mam w tej sprawie pomysłu. Co wy na to?

Na razie mysle ze trzeba sie z tm wstrzymac - suczka ma cieczke. Jest izolowana ale moglo zdarzyc sie cos nieporzadanego. Nie wiem dokladnie od kiedy jest w schronisku - mogla tam trafic z cieczka. To jest moje zdanie - moze jeszcze ktos sie wypowie

Posted

Jesli tak sie tam zmienilo, to fantastycznie. Ciesze sie niesamowicie, a to, ze wszystkie psy potrzebuja domow, to oczywiscie zrozumiale. Wiec pozwole sobie hopnac te psiaki miedarskie i zycze im ,aby jak najszybciej domy znalazly.:lol:

Posted

Z powodu nadmiaru wrazen troszke pomylilismy informacje o psiakach. Dzis rozmawialem z Pania Czempik (telfonicznie) i uzyskalem dokladniejsze informacje, dokonalem juz zmian w opisach (o dobermance, jamniczku i bokserku (zaznaczone !).

Teraz troche super wiadomości:
-Maleństwo
-szczeniaczek z kojca (owczarkowate)
-owczarkowata sunia (z tylnych boskow - nie widzielismy jej)
-mlody, czarny, podpalany piesek (nie wiem ktory - informacja telefoniczna - opis pasuje do kilku na zdjeciach :))

SĄ JUŻ W NOWYCH DOMKACH
:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:

Niestety przybyla do schroniska starsza sunia "mastiff" :angryy::mad::placz:. W najblizszym czasie pojedziemy zrobic zdjecia jej i innym psiakom.

Posted

Israel mróweczko, jesteś wielki:loveu:

Mam prośbę do założycielki wątku, o umieszczenie informacji w tytule, na których stronach są zdjęcia. Będzie łatwiej szukać każdemu, kto do watku zajrzy.

Miedary na pierwszą!

Posted

Wczoraj umiescilem jamniczka i bokserka na podforach na watkach adopcyjnych. Dzodzo umiescila dobermanke na stronie adopcyjnej dobermanow.
Psiaczki potrzebuja ogloszen w innych miejscach - gdyby ktos mogl pomoc bardzo prosze.

Posted

[quote name='dzodzo']moge zrobic dobermance równiez allegro, tam jednak najszybciej rozglosic pieska.tylko do kogo kontakt, do pani Anny Czempik?

Dziekuje bardzo :) :Rose:
Bedzie druga Niunia z Miedar na allegro - juz zrobilem 3 aukcje dla innych psiakow (teraz 2 - jeden znalazl domek). Kontakt wszelaki w sprawie adopcji pieskow tylko do Pani Czempik.
Ja to zrobilem w taki sposob
http://www.allegro.pl/item192645220_niunia_prosi_o_domek_.html

dziekuje i pozdrawiam

p.s. w auckjach allegrowych na razie przoduje jamnik Czaruś ;) ma 108 wejsc :) i jednego obserwujacego :bigcool:
Niunia sunia ma 86 ale pewnie nadrobi - jest jeszcze mala :)

Posted

Piekna aukcja tez chcialbym tak umiec szargac :) niestety nie mam talentu :(
Gdybys mogla jeszcze gdzies poszargac, alboktokolwiek by zechcial ;), to bardzo prosze :):loveu:
Pani Czempik bardzo sie ucieszyla ze chcemy oglaszac "jej" psiaki. Schronisko jest niewielkie, prywatne, usytuowane z dala od siedzib ludzkich. Adopcji jest malo ale mam nadzieje ze teraz cos sie ruszy.

Posted

Bardzo dziekuje wszystkim za odwiedzanie watku w czasie mojej nieobecnosci :)

Wybrałem jeszcze kilka zdjec psiakow z Miedar, niestety juz bez opisow.
Zapraszam serdecznie :)