Jump to content
Dogomania

MIEDARY-zdj na str.6,7,14,15,16,29,30,31,33,35,43,44 prosimy o ogłaszanie psów

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haszczak ma 4 obserwatorow na allegro, ciekawe czy ktos pytal o niego w schronie, z niunią -dobermanka gorzej.......a tak mi zalezy na znalezieniu jej domu:-(

Posted

Witam,
dwie osoby pytaly o huskiego (tego brazowego). Jeden Pan - prawdopodobnie jest zdecydowany : ). Natomiast Pani gdy dowiedziala sie ze jest tez suczka stwierdzila ze wolalaby bardziej suczke (te szara z pierwszych zdjec). Suczka jest super, mam zdjecia, wkleje wieczorem. Suczka musi tylko zostac wysterylizowana.

Posted

Suczka - "Husky", szaro - biala, ma ok 1,5 roku, w schronisku przebywa ok 1 miesiaca. Miala cieczke ale byla izolowana - z tym ze nie mamy 100% pewnosci czy skutecznie. Bardzo przyjazna dla psow. Radosna, energiczna. Uwielbia pieszczoty i zabawy z ludzmi. Wykonuje kilka komend (lapa, siad, ...). Cecha charakterystyczna - nie skacze przez ogrodzenie : ). Wykazuje lekkie zainteresowanie kotami ale nie ma krwiozerczych zapedow ; ). Jak opusci ogon wyglada jak szary wilk : )
Jest to sunia ze strony 6 ale poza boksem

Posted

Nastusia w przygarne psa wkleiła takie cudo piszac, że on jest z Miedar ale link sie nie otwiera...wiecie cos o tym cudnym psim dziecku?

Posted

Kochani, dzisiaj pożegnaliśmy Victorka.
Byli z nim do samego końca Kasia i Tomek.
Pożegnali i przeprosili za ludzką podłość...

...więcej napiszę później...

Victorku zapalam dla Ciebie światełko,
spotkamy się na tym innym, lepszym świecie,
gdzie będziesz szczęśliwy...
gdzie nie będziesz musiał prosić wzrokiem, by pozwolono Ci odejść...
gdzie ten, którego tak kochasz zasłuży na Twą miłość...
...żegnaj...
...

• ...

• Posted

[CENTER]Victorku odpoczywaj spokojnie...
    Odejscie kazdego z Was boli tak samo...
    Do nastepnego spotkania...

Kasiu, Tomku - dziekujemy Wam za to ze byliscie z Victorkiem do konca...

israel i mama israela
    [/CENTER]

Posted

Wystawilem dzis dwa "bullowate" psiaki na bullowate do adopcji oraz dwa Husky na szpice w potrzebie. Gdyby ktos mogl oglosic jeszcze w innych miejscach - bardzo prosze.

Posted

Nikt nie odwiedzil przez caly dzien psiaczkow :(
    Mastifka ma na imie Brandy i jak wszystko pojdzie dobrze w sobote jedzie do Krakowe - pod opiekuncze skrzydla AniB :)

Posted

mam zapytanie z allegro o huskyego bialo -rudego(o więcej informacji -a ja nic wiecej o nim nie wiem, tylko to co ściągnęłąm stąd:evil_lol: ) i prośbe o wysłanie fotek na maila, ale mam tylko takie za kratkami wzięte z watku.

czy on dalej czeka czy pan się zdecydował?
    wiemy o nim coś więcej?