Mysia_ Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 masienka napisał(a):Mysia, ten malamucik jest w hotelu to dobrze :) mieliśmy w schronisku bardzo podobnego Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malutki off [FONT=Book Antiqua]Podaję link do petycji w sprawie Nowelizacji Ustawy o Ochronie Zwierząt. Proszę o podpisywanie, komentarze - wszystkich wolontariuszy proszę o podanie w komentarzu organizacji, której są wolontariuszem. Przedstawicieli organizacji również proszę o uwidocznienie tego w komentarzu. Ruszyło! Każdy głos się liczy - nie pozwólmy na eksterminację zwierząt. Dziękuję i pozdrawiam! http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6028[/FONT] Quote
Glutofia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 aisaK napisał(a):Słuchajcie Mam Panią, która mogłaby wziąść sunię na tymczas i ją odchudzić, doprowadzić do porządku i przygotować do adopcji. Pani jest z Zawiercia i jest problem z transportem, może coś się uda załatwić? Tu jest meil do niej: [email protected] Tylko proszę, sprawdzcie ten tymczas, ja osobiście Pani nie znam. Przepraszam wygrzebałam post z 2007 roku ale może ktoś pamięta ktoś wie. Czy ta kobieta dostała od was jakiegos psa? Ktoś moze mi coś powiedziec na jej temat? Bardzo ważne Quote
Recommended Posts