Jump to content
Dogomania

MIEDARY-zdj na str.6,7,14,15,16,29,30,31,33,35,43,44 prosimy o ogłaszanie psów

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
psiaki Miedarskie dziekuja wszystkim odwiedziajacym, pomagajacym i podnoszacym watek. Warto ale na razie nic wiecej nie napisze zeby nie zapeszyc :)
Prosimy o dalsza pomoc :multi:

Posted

nie zapeszaj:cool3: , ale dawaj znac co i jak:multi: dobeczce konczy się jutro allegro, oczywisci wystawie ponownie-mila ponad 270 wejsc, niesety nikt nie obserwuje...wiem, ze bedzie trudno ale zawsze jest iskierka nadziei, ze jednak ktos ja zauwazy.Podnoszę wszytskie miedarskie pieski!

Posted

dzodzo dzieki za ponowne allegro :loveu:
oczywiscie trzymam reke na pulsie. Jestem umowiony wstepnie z Pania Czempik w sobote (na kolejna sesje :)). Postaram sie zrobic innym psiakom zdjecia, pozbierac informacje - wtedy bedzie mozna je wystawiac. NIe ukrywam ze licze na Wasza pomoc :oops:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
nawet Miadary na dogomani się pokazały :crazyeye:

Pokahontas prosila aby ktos podjechal, zrobil zdjecia i pozbieral informacje o psiakach. No to pojechalismy, obfocilismy, zebralismy informacje i teraz z wielka pomoca cioteczek probujemy szukac domkow. Mamy nadzieje ze cos nam sie uda.
;)

Posted

Ja mam niestety przykre doswiadczenia z Miedarami i zdania na ich temat nie zmienie, ale oczywiście wszystkim psiakom trzeba pomagać. Super, ze i te dostną szanse :cool3:

Posted

israel napisał(a):
Pokahontas prosila aby ktos podjechal, zrobil zdjecia i pozbieral informacje o psiakach. No to pojechalismy, obfocilismy, zebralismy informacje i teraz z wielka pomoca cioteczek probujemy szukac domkow. Mamy nadzieje ze cos nam sie uda.
;)

Jak bedą fotki z opisami to mogę psiaki dać na www.adopcje.org , chyba, że ktos już to robi :roll:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Jak bedą fotki z opisami to mogę psiaki dać na www.adopcje.org , chyba, że ktos już to robi :roll:

W sobote prawdopodobnie bede w Miedarach, zrobie nowe zdjecia i wiecej opisow. Prosilbym aby oglosic psiaki ktore sie wtedy pojawia. Teraz bardzo zalezy mi na ogloszeniu dobci - Niuni (dzodzo wystawila ja na allegro http://www.allegro.pl/item196315206_dobermanka_niunia_czeka_moze_na_ciebie_.html )
Jesli mozesz skorzystac z tego opisu - dzodzo chyba nas nie pozwie ;) - to bardzo prosze o ogloszenie dobci, a w przyszlym tygodniu innych psiakow.
dziekuje i pozdrawiam

Posted

Niech Pan, Panie Maćku (jak sądzę ukrywający się pod nickiem Israel ;]) zajrzy na skrzynkę mailową bo mam jeszcze tam do Pana parę pytań w sprawie Czarusia ;)!!!

I.Z.

Posted

Witam,
wlasnie jestem w trakcie odpowiadania :)

folkemon napisał(a):
Niech Pan, Panie Maćku (jak sądzę ukrywający się pod nickiem Israel ;]) zajrzy na skrzynkę mailową bo mam jeszcze tam do Pana parę pytań w sprawie Czarusia ;)!!!

I.Z.

Posted

Witam,
wielkie dzieki wszystkim - jestescie super :)

Mysle ze allegro i inne ogloszenia dopiero po niedzieli jak beda zdjecia i opisy nowych psiakow ;)

Chyba moge juz zdradzic ze nadchodzi a wlasciwie nadjezdza czlowiek Czarusiowy :) od strony Czestochowy :)
Szczegoly w sobote wieczorem :)

Jest tez chetny na czarna Niunie - szczeniaczka (z allegro) - trwaja pertraktacje :)

Trzymajcie kciuki :thumbs:

pozdrawiam serdecznie