Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

olenka_f napisał(a):
mi moja pani wet powiedziała że w sopockim schronie pracują ludzie i to jest to szczeście, Pepe tam napewno ma dobrze ale w domku by było lepiej

Oby tak wszędzie było!

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
moze co jakis czas poglaskac ichniego admina po glowie,ze tak sie sprawdzaja te ogloszenia,co?Niech zabroni jakiechkolwiek innych ogloszen :diabloti:

Dzwonila dzis pani,pytała o Pepe,rozmawiala z Millarca.Jakis pierwszy krok jest.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przecież widzisz, że ja już piszę "nadmorskie" ;)
No i dostałam już kilka reklam innych nadmorskich forów ogłoszeniowych, ale tam zwierząt nie wystawiają... do doopy z takimi...
No i jak tylko widzę, że o jakichś tam klatkach, kuwetkach i rasowcach, to puszczam sopocka serię :diabloti:

Posted

Obsikal mnie,uspił moja czujnosc,zaczal sie witac ,opierac lapkami o nogi i ...sikal.Zabierzcie go,co?
Byla pani,bardzo poruszona jego losem,ale uswiadomiono Jej ,ze nie tylko koopkowe problemy,ale i siuskowe.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Obsikal mnie,uspił moja czujnosc,zaczal sie witac ,opierac lapkami o nogi i ...sikal.Zabierzcie go,co?
Byla pani,bardzo poruszona jego losem,ale uswiadomiono Jej ,ze nie tylko koopkowe problemy,ale i siuskowe.

Bidulek zachowuje się jak mały szczeniaczek, który przy witaniu z ekscytacji posikuje. To wszystko nerwy.

Posted

Może mieszkać. Przecież to minie; dorośnie, przestanie się bać i gospodarka wodna osiągnie pożadaną stabilizację. Na żadne podwórko, on tylko do domu!!!
Pepe malutki, do kochania tylko...

Posted

Przecież mieszkając w budzie w ładnym ogródku tez będzie do kochania. Myślę, że ogródek i własna, ciepła buda i własne ręce do głaskania i do napychania miski są 1000 razy lepsze, niż schron. Przemyśl to Akucha. :cool3: