dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 nikt nie potrzebuje dzwoneczka przed domem ???? Quote
olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ja tak o nim myślę ciągle ale jak on już będzie w domu z człowiekiem to będzie sikał cały cas? chyba nie jak zrozumie że to jego dom i pani wraca to przestanie uspokoi sie Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 olenka_f napisał(a):ja tak o nim myślę ciągle ale jak on już będzie w domu z człowiekiem to będzie sikał cały cas? chyba nie jak zrozumie że to jego dom i pani wraca to przestanie uspokoi sie Szczerze,Olenko? a mi sie wydaje,zebedzie sikal po wzieciu do domu jeszcze z 2 lata,zanim sie wyspokoi.Osoba,ktora go wezmie,bedzie musiala nauczyc go witania na 4 łapkach na ziemi (spokojna metoda),bo on lubi sie opierac łapakmi o kolana i sie witac,oczywiscie sikajac po spodniach. Quote
olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 na zime tam zostać nie może i niech się lepiej domek spieszy a tym sikaniem można żyć, Figa codziennie gdzieś podleje choć dom jest otwarty i na ogród ma stałe wyjście no chyba że to Pipi co jest bardziej prawdopodobne ale i tak da się żyć Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Na pewno to Pipi,ona ma znaczace imie."Faire pipi" to znaczy zrobic siku. Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 O kurczaczki, Luthien, jaki piekny banerek!!! Niezwykły... Dziekujemy :loveu: Quote
Mi. Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='akucha']O kurczaczki, Luthien, jaki piekny banerek!!! Niezwykły... Dziekujemy :loveu: spoko:loveu: pepe w gore.... Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ciociu Luthien, a mozesz podlinkowac nam banerek :oops: Quote
deedee77 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale słodziutki to piesek!!!!Po prostu przekochany!!!!! A może by u niego pampersiki zastosować? Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Deedee, wymień raz jeszce banerek, na ten, który jest niżej (poprzednia strona) ;) Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Już :multi: :multi: :multi: Zuch cioteczka!!!!! Pepe do domu!!! Quote
deedee77 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dzis Deedee,patrzac na Wigora powiedziala o nim :Pepe! Szczerze sie obruszyłam! MOjego slicznego Wigora pomyslic ze srajda :placz: Quote
Kasia25 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 brazowa1 napisał(a):Dzis Deedee,patrzac na Wigora powiedziala o nim :Pepe! Szczerze sie obruszyłam! MOjego slicznego Wigora pomyslic ze srajda :placz: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Biedny Pepe... nazywają go "srajdą" :placz: Przes... ma życie jak nic. Quote
Recommended Posts